Bopita peuterbed

 

Wanneer je de lattenbodem op de laagste stand hebt staan maar jouw kind dan nog te groot is voor een wieg of ledikantje, dan wordt het tijd voor de volgende stap. Dat kan een normaal bed zijn maar om de stap naar een standaard bed te verkleinen, is er een tussenoplossing in de vorm van een peuterbed. Ook bij Babypark hebben we dergelijke peuterbedden, zo ook van het Nederlandse kwaliteitsmerk Bopita. Door onze laagsteprijsgarantie op alle artikelen, betaal je ook nooit teveel bij ons. Dus ook niet voor jouw Bopita peuterbed.

 

Lees meer...

Assortiment Bopita peuterbedden

Een ledikant is geheel omheind met spijlen waardoor jouw kindje er niet zelf uit kan klimmen. Het geeft ook een gevoel van geborgenheid en veiligheid voor het kindje zelf. Wanneer het dan plots naar een normaal bed moet overstappen, kan dat moeilijk zijn voor hem of haar. Een tussenoplossing wordt gevormd door een peuterbed. Ook een Bopita peuterbed is te bestellen via onze webshop of megastore. Je kunt kiezen uit exemplaren die nog wat hoge opstaande randen hebben of die al meer neigen te gaan naar een normaal standaard bed maar dan met een kleinere afmeting van 70 x 150 cm. Het is een spannende stap voor jouw kindje om opeens in een normaal bed te gaan slapen en de vertrouwdheid van het ledikant te moeten missen. Maar met de peuterbedden uit ons assortiment vergemakkelijk je dat proces omdat een dergelijk bed minder intimiderend zal zijn dan een groot bed van 90 x 200 cm zonder randen.

 

Bestellen Bopita peuterbedden

Bestel jouw peuterbed van Bopita eenvoudig online. Wij zijn in staat om bestellingen heel snel te leveren met onze eigen bezorgservice. Het is zelfs mogelijk om tegen een geringe vergoeding de montage door ons te laten verzorgen. Wil je met jouw kindje de bedden eens komen testen dan heten we je van harte welkom in een van onze megastores. Je vindt er verschillende door heel Nederland. Bekijk onze website voor de contactgegevens. In elke megastore staat tevens een team verkoopspecialisten voor je klaar om jouw vragen te kunnen beantwoorden. Lees minder...
3 Resultaten
3 Resultaten