Coming Kids peuterbedjes

 

Is het babyledikantje te klein geworden voor je kindje? Kies dan een comfortabel Coming Kids peuterbedje. De meeste Coming Kids peuterbedjes zijn 70x150 cm. Je kunt meestal kiezen uit meerdere, trendy kleuren die perfect passen bij een vrolijke, gezellige en stijlvolle peuterkamer.

Lees meer...

 

Het design van Coming Kids peuterbedjes

Coming Kids peuterbedjes zien er heel stijlvol uit. De meeste Coming Kids peuterbedjes hebben een mooie, stoere look. De stijl van Coming Kids peuterbedjes is eigenlijk altijd verrassend. Het design is met grote zorg ontworpen. Een Coming Kids peuterbedje is dan ook zeker een aanrader!

 

Over Coming Kids

Coming Kids is een stoer en trendy merk van peuterbedjes en andere meubels voor kinderkamers. Het is mogelijk om een volledige kamer aan te schaffen. Je hebt dan alle meubels meteen compleet. Maar het is natuurlijk ook leuk om een aantal losse meubels van Coming Kids te kopen. Je kunt een Coming Kids peuterbedje en andere Coming Kids meubels naar hartenlust met elkaar mixen en matchen tot je een kamer hebt die aan jouw wensen voldoet.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Coming Kids Flex Peuterbed

    Het Coming Kids Flex Peuterbed is erg handig als overgang van het babybed naar een tienerbed. Het heeft een strak en origineel design en wordt inclusief lattenbodem geleverd.

    179,-

    152,15

1 Resultaten