Happy Baby peuterbedjes

Is je kindje te groot geworden voor het babyledikantje? Koop dan een comfortabel Happy Baby peuterbedje. Happy Baby peuterbedjes zijn mooi om te zien. Sommige modellen zijn zelfs echte eyecatchers met een hele verrassende stijl . Kies een Happy Baby peuterbedje uit in de kleur van jouw wensen.

Lees meer...

Veiligheidsdetails van Happy Baby peuterbedjes

Happy Baby vindt veiligheid heel belangrijk. Dat is terug te zien aan de Happy Baby peuterbedjes. Soms zorgen extra veiligheidsdetails ervoor dat je kindje niet zomaar uit bed valt. Deze Happy Baby peuterbedjes hebben aan de zijkanten bijvoorbeeld deurtjes. Doe je de deurtjes dicht, dan heeft je kindje een veilig, afgesloten plekje.

Over Happy Baby

Happy Baby is een Nederlands merk van uiteenlopende producten voor baby’s: van wiegjes en peuterbedjes tot kinderboxen en speelgoed. Alle Happy Baby producten voldoen volledig aan de Europese normering. Daarbij kijkt Happy Baby nauwkeurig toe of alle producten verantwoord zijn geproduceerd.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Happy Baby Peuterbed Holland Kiske Wit 70 x 150 cm

    Happy Baby Peuterbed Holland Kiske Wit 70 x 150 cm is een uniek en praktisch bed van Happy Baby. Het is de eyecatcher in de kinderkamer!

    429,-

    379,-

1 Resultaten
Trustpilot