Kidsriver peuterbedjes

 

Wanneer je kindje niet meer in zijn of haar ledikantje past is het tijd voor een echt peuterbedje. Bij Babypark zijn er verschillende peuterbedjes te verkrijgen. Een peuterbedje kan je gebruiken tot ongeveer 6 jaar.

 

Lees meer...

Stijlvolle Kidsriver peuterbedjes

Je kindje zal heerlijk slapen in een Kidsriver peuterbedje. Een Kidsriver peuterbedje is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. Door het strakke tijdloze design past een Kidsriver peuterbedje in elke kinderkamer en is hierdoor ook goed te combineren met andere meubels. Een Kidsriver peuterbedje is robuust en kan jarenlang mee. 

 

Over Kidsriver

Kidsriver levert voor je kindje praktische en stijlvolle producten die ook nog eens goed betaalbaar zijn. De producten van Kidsriver zijn verkrijgbaar in ongeveer 5 verschillende kleuren, genoeg keus dus! Bij Babypark zijn er verschillende producten van Kidsriver te verkrijgen zoals, Kidsriver kinderwagens, Kidsriver autostoelen, Kidsriver boxen en Kidsriver traphekjes. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Kidsriver Felix Peuterbed Wit 70 x 150 cm

  Het stevige Kidsriver Felix Peuterbed Wit 70 x 150 cm is het ideale bedje als je kindje te groot wordt om in een ledikant te liggen. Het bed is gemaakt van MDF en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  109,-

  99,-

 • Quick view

  Kidsriver Felix Peuterbed Antraciet 70 x 150 cm

  Het Kidsriver Felix Peuterbed Antraciet 70 x 150 cm is het ideale bedje als je kindje te groot wordt om in een ledikant te liggen. Gemaakt van MDF en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  109,-

  99,-

2 Resultaten