Boekenkast kinderkamer

Wat is voor jou de meest geschikte boekenkast? Kijk allereerst naar de afmetingen. Hoeveel ruimte heb je voor de kast tot je beschikking? Hoeveel boeken wil je opbergen? Babypark biedt boekenkasten aan in allerlei soorten en maten. Een klein boekenkastje kan leuk zijn om wat ruimte op te vullen.

Lees meer...
Omdat de kinderkamer anders zo leeg is of omdat je voor een aantal spullen nog een plekje zoekt. Een hoge boekenkast staat waarschijnlijk meer centraal in de (slaap)kamer. Houd daar rekening mee. Het bepaalt onder andere voor welk design je kiest.

Voor meer dan alleen boeken

Verder is het belangrijk of je de kast voor meer dan alleen boeken wilt gebruiken. Sommige boekenkasten beschikken over een of meerder opbergladen. Of een gedeelte is afgesloten door deurtjes, zodat niet alles voor het zicht ligt. Aan jou de keus!

Lees minder...
34 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Kidsmill Savigno Boekenkast Wit

  De Savigno Boekenkast Wit is een aanvulling voor iedere babykamer, kinderkamer of tienerkamer die is ingericht met de stijlvolle meubels van de Savigno serie. De kast is stevig en netjes afgewerkt.

  407,-

  369,95

 • Quick view

  Vipack Amori Boekenkast Wit

  De Vipack Amori Boekenkast Wit is een kwalitatieve boekenkast wat beschikt over vijf opbergvakken. Het is gemaakt van kwalitatief MDF en het is een leuke uitbreiding in de romantische meidenkamer.
  550,-
 • Quick view

  Vipack Aline Nachtkastje

  Het Vipack Aline Nachtkastje is perfect te combineren met andere producten van de Aline collectie van Vipack. Het nachtkastje beschikt over voldoende opbergruimte. Voorzien van een stijlvol en tijdloos design.
  185,-
 • Quick view

  Vipack Aline Boekenkast

  De Vipack Aline Boekenkast is perfect te combineren met andere producten van de Aline collectie van Vipack. Verder beschikt de boekenkast over voldoende opbergruimte. Voorzien van een stijlvol design.
  264,-
 • Quick view

  Vipack Alex Nachtkastje 90 x 200 Cm Bruin / Zwart

  Het Vipack Alex Nachtkastje 90 x 200 Cm Bruin / Zwart beschikt over twee lades met voldoende opbergruimte. Daarnaast is het nachtkastje voorzien van een stijlvol design. Gemaakt van hoogwaardig dennenhout.
  196,-
 • Quick view

  Vipack Alex Bed 90x 200 Cm Bruin / Zwart

  Het Vipack Alex Bed 90x 200 Cm Bruin / Zwart wordt geleverd exclusief lattenbodem en matras. Daarnaast is het Vipack Alex bed voorzien van een stijlvolle, industriële look en gemaakt van hoogwaardig dennenhout.
  425,-
 • Quick view

  Vipack Alex Commode Bruin / Zwart

  De Vipack Alex Commode Bruin / Zwart beschikt over 3 grote lades met voldoende opbergruimte. Perfect te combineren met andere producten van de Alex collectie van Vipack. Gemaakt van hoogwaardig dennenhout.
  453,-
 • Quick view

  Vipack Alex Boekenkast Bruin / Zwart

  De Vipack Alex Boekenkast Bruin / Zwart beschikt over voldoende opbergruimte; 4 legplanken met daaronder een kleine kast met 2 deuren. Perfect te combineren met andere producten van de Alex collectie van Vipack.
  576,-
 • Quick view

  Flexa Classic Kastelement Met 4 Vakken

  Het Flexa Classic Kastelement Met 4 Vakken Wit / Grenen Wit wordt geleverd inclusief montage materiaal. Het kastelement is perfect te combineren met andere producten van Flexa Classic. Praktisch in gebruik!
  209,-
 • Quick view

  Flexa Classic Kastelement White

  Het Flexa Classic Kastelement White is gemaakt van hoogwaardig Noordse dennen materiaal. Daarnaast is dit kastelement perfect te combineren met de andere ladekasten en kasten uit het Flexa assortiment.
  209,-
 • Quick view

  Flexa Cabby Boekenkast Met 1 Plank

  De Flexa Cabby Boekenkast Met 1 Plank is een stabiele kast met voldoende opbergruimte voor al het leesmateriaal. Daarnaast is de kast gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. Voorzien van een stijlvol design.
  179,-
 • Quick view

  Flexa Cabby Boekenkast

  De Flexa Cabby Boekenkast is een stabiele kast met voldoende opbergruimte voor al het leesmateriaal. Daarnaast is de kast gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. De kast is voorzien van een stijlvol design.
  219,-
 • Quick view

  Bopita Floris Boekenkast Zwart / Naturel

  De Bopita Locker Boekenkast Wit beschikt over genoeg opbergruimte. Het heeft namelijk drie legplanken en een opberglade. Deze lade heeft een soft-close systeem. Een praktisch meubel in de kinderkamer.

  219,-

  199,-

 • Quick view

  Flexa Popsicle Boekenkast Smal

  De Flexa Popsicle Boekenkast Smal is een praktische kast met drie legplanken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van eikhouten fineerlaag waardoor het zeer kwalitatief is.

  359,-

  305,10

 • Quick view

  Woood Tipi Boekenkast Wit

  De Woood Tipi Boekenkast Wit kenmerkt zich aan zijn unieke design. Het spits toelopende meubel beschikt over verschillende opbergplanken en is vervaardigd van grenenhout waardoor het zeer kwalitatief is.

  199,-

  169,-

 • Quick view

  Flexa Classic Kast Greywash 1-Deur

  De Flexa Classic Kast Greywash 1-Deur is een handige kast wat voor opbergruimte zorgt. Het beschikt over 6 opbergvakken en onderin bevind een deur voor twee opbergvakken. De kast is vervaardigd van grenenhout.
  469,-
 • Quick view

  Vipack London Boekenkast

  De Vipack London Boekenkast is een handige kast wat beschikt over veel opbergruimten. Vier legplanken worden bij deze boekenkast geleverd. Het tijdloze design kan bij iedere stijl gecombineerd worden.
  257,-
 • Quick view

  Vipack Erik Boekenkast Wit

  De Vipack Erik Boekenkast Wit is een kwalitatieve kast wat beschikt over vier opbergvakken met daaronder een opberglade. Het is een praktische kast en biedt extra opbergruimte in de kinderkamer.
  475,-
 • Quick view

  Manis-h Boekenkast 2-Vaks

  De Manis-h Boekenkast 2-Vaks Breed is een praktisch kastje die op veel plekken neergezet kan worden. Het is kastje wat is gemaakt van kwalitatief MDF en heeft een tijdloos design.
 • Quick view

  Flexa Popsicle Boekenkast Laag

  De Flexa Popsicle Boekenkast Laag is een praktische kast met drie legplanken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van eikhouten fineerlaag waardoor het zeer kwalitatief is.
  479,-
 • Quick view

  Vipack Robin Boekenkast Wit

  De Vipack Robin Boekenkast Wit is een kwalitatief MDF meubel wat beschikt over 5 opbergvakken. Het is een handig meubel wat voor verschillende spullen gebruikt kan worden en meer opbergruimte biedt.
  506,-
 • Quick view

  Vipack Kiddy Boekenkast Wit / Naturel

  De Vipack Kiddy Boekenkast Wit / Naturel is een taps toelopend meubel wat er uniek en speels uitziet. Het Scandinavisch meubel biedt opbergruimte voor verschillende spullen en bestaat uit vier opbergplanken.
  235,-
 • Quick view

  Kidsmill Savigno Boekenkast Grijs

  De Kidsmill Savigno Boekenkast Grijs is een aanvulling voor iedere babykamer, kinderkamer of tienerkamer die is ingericht met de stijlvolle meubels van de Savigno serie. De kast is stevig en netjes afgewerkt.

  451,-

  409,95

 • Quick view

  Flexa Popsicle Boekenkast Breed Mini

  De Flexa Popsicle Boekenkast Breed Mini is een praktische kast met drie legplanken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van eikhouten fineerlaag waardoor het zeer kwalitatief is.
  278,10
34 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot