10 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Lynn Boekenkast Wit

  De Bopita Lynn Boekenkast Wit is voorzien van drie legplanken en beschikt onderin over een kastje met twee deuren. Gemaakt van kwalitatief MDF materiaal gecombineerd met beuken waardoor deze boekenkast lang mee gaat.

  429,-

  389,-

 • Quick view

  Bopita Belle Boekenkast Wit

  De Bopita Belle Boekenkast Wit heeft een romantische stijl wat komt door de sierlijke details en afgeronde pootjes. De boekenkast is voorzien van legplanken waarop van alles neergezet kan worden. Het is vervaardigd van MDF.

  521,-

  469,-

 • Quick view

  Bopita Camille Boekenkast Wit

  De Bopita Camille Boekenkast is erg handig in iedere tienerkamer. Voorzien van 4 legplanken en een soft-close lade welke de nodige opbergruimte bieden. Gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  459,-

  415,-

 • Quick view

  Bopita Romantic Boekenkast Wit

  De Bopita Romantic Kast 1-Deurs Wit is een mooi en kwalitatieve kledingkast in een stijlvolle look. De deur van deze kast beschikt over een leuke passpiegel. Vervaardigd van kwaliDe Bopita Romantic Boekenkast Wit is een mooie boekenkast in een stijlvolle en sprookjesachtige look. Voorzien van romantische details en vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het jarenlang mee gaat.tatief MDF-materiaal.

  549,-

  499,-

 • Quick view

  Bopita Narbonne Boekenkast Wit

  De Bopita Narbonne Boekenkast Wit heeft een landelijke look wat komt door de omlijsting en het reliëfstructuur. Vervaardigd van MDF zodat je er lang mee vooruit kan. Naast dat het kwalitatief biedt het veel opbergruimte.

  439,-

  399,-

 • Quick view

  Bopita Corsica Boekenkast Wit

  De Bopita Corsica Boekenkast Wit heeft een strakke vormgeving wat komt door de belijning die om het meubel bevind. Het is voorzien van vier legplanken met opberglade en is vervaardigd van MDF waardoor het lang mee gaat.

  429,-

  389,-

10 Resultaten