Vipack boekenkasten

Maak de tiener- of peuterkamer compleet met een Vipack boekenkast. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod Vipack boekenkasten. Veel Vipack boekenkasten hebben neutrale kleuren en een tijdloos design. Deze kasten passen in elk interieur. Sommige boekenkasten zijn heel klein. Je kunt deze onder meer gebruiken als ladekastje bij een bureau.

Lees meer...

Speels design

Sommige Vipack boekenkasten hebben juist een heel bijzonder design. Zo verkopen wij soms Vipack boekenkasten waarin de vakken verschillen van grootte. De achterkant van deze boekenkasten bestaat uit verschillende kleuren, wat voor een speels effect zorgt. Deze Vipack boekenkasten geven extra fleur aan de kamer.

Over Vipack

Vipack is een Belgisch meubelbedrijf. Al jaren maakt Vipack mooie, eigentijdse meubels, waaronder boekenkasten en ledikanten voor kinderen. Vipack maakt meubels van goede kwaliteit die passen bij de trends van vandaag. Combineer een Vipack boekenkast met andere Vipack meubels uit onze webshop.

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Vipack London Boekenkast

  De Vipack London Boekenkast is een handige kast wat beschikt over veel opbergruimten. Vier legplanken worden bij deze boekenkast geleverd. Het tijdloze design kan bij iedere stijl gecombineerd worden.
  257,-
 • Quick view

  Vipack Kiddy Boekenkast Wit / Naturel

  De Vipack Kiddy Boekenkast Wit / Naturel is een taps toelopend meubel wat er uniek en speels uitziet. Het Scandinavisch meubel biedt opbergruimte voor verschillende spullen en bestaat uit vier opbergplanken.
  235,-
 • Quick view

  Vipack Alex Boekenkast Bruin / Zwart

  De Vipack Alex Boekenkast Bruin / Zwart beschikt over voldoende opbergruimte; 4 legplanken met daaronder een kleine kast met 2 deuren. Perfect te combineren met andere producten van de Alex collectie van Vipack.

  576,-

  439,-

 • Quick view

  Vipack Alex Commode Bruin / Zwart

  De Vipack Alex Commode Bruin / Zwart beschikt over 3 grote lades met voldoende opbergruimte. Perfect te combineren met andere producten van de Alex collectie van Vipack. Gemaakt van hoogwaardig dennenhout.

  453,-

  349,-

 • Quick view

  Vipack Alex Bed 90x 200 Cm Bruin / Zwart

  Het Vipack Alex Bed 90x 200 Cm Bruin / Zwart wordt geleverd exclusief lattenbodem en matras. Daarnaast is het Vipack Alex bed voorzien van een stijlvolle, industriële look en gemaakt van hoogwaardig dennenhout.

  425,-

  339,-

 • Quick view

  Vipack Alex Nachtkastje 90 x 200 Cm Bruin / Zwart

  Het Vipack Alex Nachtkastje 90 x 200 Cm Bruin / Zwart beschikt over twee lades met voldoende opbergruimte. Daarnaast is het nachtkastje voorzien van een stijlvol design. Gemaakt van hoogwaardig dennenhout.
  196,-
 • Quick view

  Vipack Aline Nachtkastje

  Het Vipack Aline Nachtkastje is perfect te combineren met andere producten van de Aline collectie van Vipack. Het nachtkastje beschikt over voldoende opbergruimte. Voorzien van een stijlvol en tijdloos design.
  185,-
 • Quick view

  Vipack Erik Boekenkast Wit

  De Vipack Erik Boekenkast Wit is een kwalitatieve kast wat beschikt over vier opbergvakken met daaronder een opberglade. Het is een praktische kast en biedt extra opbergruimte in de kinderkamer.
  475,-
 • Quick view

  Vipack Robin Boekenkast Wit

  De Vipack Robin Boekenkast Wit is een kwalitatief MDF meubel wat beschikt over 5 opbergvakken. Het is een handig meubel wat voor verschillende spullen gebruikt kan worden en meer opbergruimte biedt.
  506,-
 • Quick view

  Vipack Pino Boekenkast

  De Vipack Pino Boekenkast is een kwalitatieve boekenkast wat precies onder de halfhoogslaper past van Pino serie. Het is voorzien van een legplank en gemaakt van 100% grenenhout. Een praktisch meubel.
 • Quick view

  Vipack Pino Boekenkast 2-Vaks Wit

  De Vipack Pino Boekenkast Wit is een kwalitatieve boekenkast wat precies onder de halfhoogslaper past van Pino serie. Het is voorzien van een legplank en gemaakt van 100% grenenhout. Een praktisch meubel.
  211,-
 • Quick view

  Vipack Pino Boekenkast Grijs

  De Vipack Pino Boekenkast Grijs beschikt over voldoende opbergruimte voor al je boeken. De boekenkast is perfect te combineren met de Pino halfhoogslaper. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en praktisch in gebruik.
  222,-
 • Quick view

  Vipack Lewis Boekenkast Wit

  De Vipack Lewis Boekenkast Wit is voorzien van een stijlvol design. De boekenkast is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal in combinatie met massief grenen. Verder beschikt de lade over een soft close systeem.
  576,-
 • Quick view

  Vipack Aline Boekenkast

  De Vipack Aline Boekenkast is perfect te combineren met andere producten van de Aline collectie van Vipack. Verder beschikt de boekenkast over voldoende opbergruimte. Voorzien van een stijlvol design.
  264,-
 • Quick view

  Vipack Amori Boekenkast Wit

  De Vipack Amori Boekenkast Wit is een kwalitatieve boekenkast wat beschikt over vijf opbergvakken. Het is gemaakt van kwalitatief MDF en het is een leuke uitbreiding in de romantische meidenkamer.
  550,-
15 Resultaten
Trustpilot