Vipack boekenkasten

 

Maak de tiener- of peuterkamer compleet met een Vipack boekenkast. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod Vipack boekenkasten. Veel Vipack boekenkasten hebben neutrale kleuren en een tijdloos design. Deze kasten passen in elk interieur. Sommige boekenkasten zijn heel klein. Je kunt deze onder meer gebruiken als ladekastje bij een bureau.

Lees meer...

 

Speels design

Sommige Vipack boekenkasten hebben juist een heel bijzonder design. Zo verkopen wij soms Vipack boekenkasten waarin de vakken verschillen van grootte. De achterkant van deze boekenkasten bestaat uit verschillende kleuren, wat voor een speels effect zorgt. Deze Vipack boekenkasten geven extra fleur aan de kamer.

 

Over Vipack

Vipack is een Belgisch meubelbedrijf. Al jaren maakt Vipack mooie, eigentijdse meubels, waaronder boekenkasten en ledikanten voor kinderen. Vipack maakt meubels van goede kwaliteit die passen bij de trends van vandaag. Combineer een Vipack boekenkast met andere Vipack meubels uit onze webshop.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Vipack Pino Kastje Wit 2-Deurs

  Dit kastje uit de Pino serie van Vipack is voorzien van twee deuren. Je kunt het los in de slaapkamer zetten maar ook onder de halfhoogslaper van Vipack.

  186,-
 • Quick view

  Vipack Pino Boekenkast 2-Vaks Wit

  Een praktisch kastje, dat is deze boekenkast van Pino. Het bestaat uit twee vakken welke de nodige opbergruimte bieden.

  160,-
 • Quick view

  Vipack Milan Boekenkast

  Vipack Milan Boekenkast biedt meer opbergruimte en is eenvoudig van stijl. Gemaakt van kwalitatief plaatmateriaal. Bovendien is het een erg leuke aanvulling bij de tienerkamer van deze serie.

  144,-
 • Quick view

  Vipack William Boekenkast Zwart / Naturel

  De Vipack William Boekenkast Zwart / Naturel is een kwalitatieve boekenkast wat is vervaardigd van massief hout. De metalen poten de kleurencombinatie kenmerken de William serie. Een praktische kast wat voor veel opbergruimte zorgt.
  544,-
4 Resultaten