Woood boekenkasten

Vul de tienerkamer of kinderkamer aan met een mooie boekenkast van Woood. Een Woood boekenkast is ideaal voor voorleesboekjes of bijvoorbeeld schoolboeken. Woood boekenkasten zijn van goede kwaliteit. In veel gevallen zijn deze gemaakt van grenenhout. Ons assortiment Woood boekenkasten kan per keer variëren. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod Wood boekenkasten.

Lees meer...

Een Woood boekenkast met een bijzonder design

Woood boekenkasten zien er altijd heel stijlvol uit. De ontwerpers komen regelmatig met verrassende designs. Zo bedachten zij een boekenkast in de vorm van een tipi tent. Zo’n Woood boekenkast heeft een mooie, speelse look. Het is een echte blikvanger. Het is leuk om deze boekenkast van Woood te combineren met een tipi tentje. Kijk snel verder en laat je verrassen door alle mooie ontwerpen van Woood!

Over Woood

Wij verkopen allerlei kindermeubels van Woood, waaronder nachtkastjes, bedden, linnenkasten en bureaus. Al deze meubels zien er stuk voor stuk heel stijlvol uit. De meubels zijn verkrijgbaar in allerlei tinten, waaronder wit, grijs en geel. Ook een Woood speelgoedkist is een echte aanrader. Hierin kun je lekker veel speelgoed van je kindje uit het zicht leggen. De meeste Woood meubels zijn gemaakt van massief hout. Hierdoor heb je lang plezier van deze meubels. Je kind kan deze meestal gedurende zijn of haar gehele tienerjaren gebruiken. Verder zijn Woood meubels ook heel onderhoudsvriendelijk. Jouw gewenste boekenkast van Woood en andere meubels van Woood zijn online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie en een snelle levering. Wij bezorgen jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste schikt. Wil je de bestelde Woood boekenkast en eventuele andere Woood meubels ook laten monteren? In veel gevallen kun je de meubels door onze vakbekwame monteurs tegen een kleine vergoeding laten monteren.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Woood Tipi Boekenkast Wit

    De Woood Tipi Boekenkast Wit kenmerkt zich aan zijn unieke design. Het spits toelopende meubel beschikt over verschillende opbergplanken en is vervaardigd van grenenhout waardoor het zeer kwalitatief is.

    199,-

    169,-

1 Resultaten
Trustpilot