Kinderbureau

De eerste vragen die je jezelf stelt als je een bureau gaat kopen, is deze: hoe groot moet het bureaublad zijn? Is een ladekastje nodig of kan het ook zonder? Maar je bent er nog niet. Er zijn nog een aantal opties waaruit je kunt kiezen.

Lees meer...

Een verstelbaar kinderbureau

Neem je bijvoorbeeld een ladekastje met gewone lades of eentje met sfeervolle louvre-deurtjes? Als je het bureau regelmatig verplaatst, is het dan een idee om een bureau op wieltjes te kiezen? En wat vind je van een bureau dat in hoogte verstelbaar is? Neemt zoon of dochter het voor lange tijd in gebruik, dan pas je gewoon telkens aan zijn of haar lengte aan. Zo zit hij altijd heel comfortabel.

Een multifunctioneel kinderbureau

Is je kind nog klein, dan kun je een kinderbureau aanschaffen dat eerst dienst kan doen als commode. Door middel van een kleine aanpassing, transformeer je de commode naar een bureau. Is dat niet handig?

Lees minder...
104 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bureau Zwart

  Het Kidsmill Sixties Bureau Zwart is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. Het bureau is vormgegeven in stijl van de jaren ‘60 en voldoet aan de veiligheidseisen. Voorzien van het “push open” systeem.

  428,-

  389,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bureau Zwart Mat / Eiken

  Het Kidsmill Sixties Bureau Zwart Mat / Eiken is voorzien van een stijlvol design en een “push open” systeem. Het stijlvolle bureau is vormgegeven in stijl van de jaren ‘60 en voldoet aan de veiligheidseisen.

  472,-

  429,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bureau Zwart Mat / Walnoot

  Het Kidsmill Sixties Bureau Zwart Mat / Walnoot is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. Het stijlvolle bureau is uitgevoerd met het “push open” systeem en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  439,-

  399,-

 • Quick view

  Woood Connect Bureau Grenen

  Het Woood Connect Bureau Grenen Zwart is een stijlvol bureau gemaakt van hoogwaardig materiaal. Leuk te combineren met andere producten van Wood Connect collectie. Het bureau beschhikt over twee opberglades.

  Normale prijs: 299,-

  Special Price 260,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Bureau Met Kruis Wit

  Het Kidsmill Savigno Bureau Met Kruis Wit is een praktisch bureau, inclusief lade en deur. Het bureau is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en biedt voldoende ruimte om het huiswerk te maken.

  536,-

  483,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Bureau Grijs

  Het Kidsmill Savigno Bureau Grijs is een praktisch bureau, inclusief lade en deur. Het bureau is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en biedt voldoende ruimte om het huiswerk te maken.

  629,-

  567,-

 • Quick view

  Bopita Lynn Bureau Wit

  De Bopita Lynn Bureau Wit heeft een Scandinavische uitstraling wat erg uniek oogt. Het onderstel heeft schuine bruine poten wat deze serie kenmerkt. Gemaakt van kwalitatief MDF gecombineerd met beuken.

  375,-

  298,-

 • Quick view

  Bopita Narbonne Bureau Wit

  De Bopita Narbonne Bureau Wit is een praktisch bureau in een landelijke stijl. Het beschikt over drie lades voor de nodige opbergruimte. Omdat het vervaardigd is van kwalitatief MDF gaat het vele jaren mee.

  519,-

  399,-

 • Quick view

  Bopita Elena Kinderkamer Wit

  De Bopita Elena Kinderkamer Wit is voorzien van een stijlvol design. Dankzij de neutrale vormen en kleuren is de Bopita Elena kinderkamer geschikt voor zowel jongens als meisjes. Gemaakt van MDF materiaal.

  1.610,-

  177,65

 • Quick view

  Vipack Pino Hoogslaper + Bureau + Zetelbed

  De Vipack Pino Hoogslaper + Bureau + Zetelbed is multifunctioneel en voorzien van een stijlvol design. Verder is de hoogslaper perfect te combineren met andere producten van de Pino collectie van Vipack.
  1.054,-
 • Quick view

  Vipack Comfortline Bureau

  Het Vipack Comfortline Bureau is voorzien van een stijlvol design. Verder is het Comfortline bureau perfect te combineren met andere producten van de comfortline collectie. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  466,-

  279,-

 • Quick view

  Bopita Retro Bureau Wit

  De Bopita Retro Bureau Wit heeft een Scandinavische look wat uniek oogt. De lades van dit Bopita bureau zijn multifunctioneel. Doordat ze multifunctioneel zijn past het bureau bij de Bopita serie Anne en Retro.

  415,-

  329,-

 • Quick view

  Vipack Lara Bureau Wit

  Het Vipack Lara Bureau Wit kenmerkt zich aan de eenvoudige look. Zo kan het bij iedere stijl gecombineerd worden. Het biedt ruimte om te spelen, te studeren of voor andere dingen. Het is een bureau wat van MDF is.
  541,-
 • Quick view

  Vipack Amori Bureau Wit

  Het Vipack Amori Bureau Wit is een handig bureau met twee opbergladen. Het is een handig bureau en de laden zijn voorzien van uitsparingen in de vorm van een hartje. Het is een leuke aanvulling bij de Amori kamer.
  350,-
 • Quick view

  Flexa Woody Bureau Wit / Stadsgrijs

  Het Flexa Woody Bureau Wit / Stadsgrijs is leuk te combineren met andere producten van Flexa. Verder is het bureaublad kantelbaar en in hoogte verstelbaar. Het bureau is gemaakt van massief grenen materiaal.
  879,-
 • Quick view

  Vipack Aline Bureau

  Het Vipack Aline Bureau is perfect te combineren met andere producten van de Aline collectie van Vipack. Verder beschikt het bureau over voldoende opbergruimte. Voorzien van een stijlvol en tijdloos design.
  438,-
 • Quick view

  Bopita Emma Bureau Wit / Grijs

  Het Bopita Emma Bureau Wit / Grijs heeft een strak design en beschikt over een opbergruimte en ook een lade. Het is zeer kwalitatief en gemaakt van MDF-materiaal wat is afgewerkt met een lak op waterbasis.

  209,-

  169,-

 • Quick view

  Vipack Billy Bureau Wit

  Het Vipack Billy Bureau Wit beschikt over 2 lades met voldoende opbergruimte. Dankzij de eenvoudige vormen en kleuren is het Vipack Billy bureau geschikt voor in elke kamer. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  323,-
 • Quick view

  Vipack Pino Commode Grijs

  De Vipack Pino Commode Grijs past perfect onder de Pino halfhoogslaper. De commode is gemaakt van 100% grenenhout en is voorzien van een stijlvol design. De commode beschikt over voldoende opbergruimte.
  348,-
 • Quick view

  Vipack Comfortline Bureau Grijs

  Het Vipack Comfortline Bureau Grijs is voorzien van een stijlvol design. Verder is het bureau perfect te combineren met andere producten van de comfortline collectie. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  310,-
 • Quick view

  Vipack Comfortline Bureau Rose 55 Cm

  Het Vipack Comfortline Bureau Rose 55 Cm is voorzien van een stijlvol design. Verder is het bureau perfect te combineren met andere producten van de comfortline collectie. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  207,-
 • Quick view

  Flexa Kabeldoorvoer Borstel

  De Flexa Kabeldoorvoer Borstel is geschikt voor de Flexa EVO- en MOBY-bureaus. De borstelafdichting is zelfklevend waardoor het eenvoudig te bevestigen is. Daarnaast is de borstelafdichting praktisch in gebruik.
  14,-
 • Quick view

  Flexa Classic Bureau Voor Hoogslaper 90 x 200 Cm Whitewash

  Het Flexa Classic Bureau Voor Hoogslaper 90 x 200 Cm Whitewash past perfect onder de Flexa Classic hoogslaper, de ideale plek om huiswerk te maken. Het Flexa Classic bureau is voorzien van een stijlvol design.
  250,-
 • Quick view

  Bopita Elena Bureau Wit

  Het Bopita Elena Bureau Wit is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en voorzien van een stijlvol design. Het stijlvolle bureau is perfect te combineren met andere producten van de Elena serie van Bopita.

  465,-

  369,-

104 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Trustpilot