Kinderbureau

De eerste vragen die je jezelf stelt als je een bureau gaat kopen, is deze: hoe groot moet het bureaublad zijn? Is een ladekastje nodig of kan het ook zonder? Maar je bent er nog niet. Er zijn nog een aantal opties waaruit je kunt kiezen.

Lees meer...

Een verstelbaar kinderbureau

Neem je bijvoorbeeld een ladekastje met gewone lades of eentje met sfeervolle louvre-deurtjes? Als je het bureau regelmatig verplaatst, is het dan een idee om een bureau op wieltjes te kiezen? En wat vind je van een bureau dat in hoogte verstelbaar is? Neemt zoon of dochter het voor lange tijd in gebruik, dan pas je gewoon telkens aan zijn of haar lengte aan. Zo zit hij altijd heel comfortabel.

Een multifunctioneel kinderbureau

Is je kind nog klein, dan kun je een kinderbureau aanschaffen dat eerst dienst kan doen als commode. Door middel van een kleine aanpassing, transformeer je de commode naar een bureau. Is dat niet handig?

Lees minder...
111 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Bopita Job Bureau Vintage Honey

  Het Bopita Job Bureau Vintage Honey is een kwalitatief meubel in een warme look. Deze look wordt gecreëerd door het hout met visgraatmotief met zwarte details als afwerking. Dit bureau heeft twee opbergladen.

  329,-

  292,-

 • Quick view

  Flexa Moby Middle Up Bureau Wit

  Dit Flexa Moby Middle Up Bureau Wit is een van hoogwaardig materiaal en biedt verschillende opties. Het is een bureau wat vooral handig voor het groeiende kind. Het bureau heeft een Scandinavische look.
  859,-
 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bureau Zwart Mat / Eiken

  Het Kidsmill Sixties Bureau Zwart Mat / Eiken is voorzien van een stijlvol design en een “push open” systeem. Het stijlvolle bureau is vormgegeven in stijl van de jaren ‘60 en voldoet aan de veiligheidseisen.

  538,98

  489,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bureau Zwart

  Het Kidsmill Sixties Bureau Zwart is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. Het bureau is vormgegeven in stijl van de jaren ‘60 en voldoet aan de veiligheidseisen. Voorzien van het “push open” systeem.

  493,-

  449,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bureau Zwart Mat / Walnoot

  Het Kidsmill Sixties Bureau Zwart Mat / Walnoot is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. Het stijlvolle bureau is uitgevoerd met het “push open” systeem en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  525,-

  479,99

 • Quick view

  Woood Connect Bureau Grenen

  Het Woood Connect Bureau Grenen Zwart is een stijlvol bureau gemaakt van hoogwaardig materiaal. Leuk te combineren met andere producten van Wood Connect collectie. Het bureau beschhikt over twee opberglades.

  Normale prijs: 299,-

  Special Price 278,20

 • Quick view

  Woood Dian Bureau Grenen Diep Zwart

  Het Woood Dian Bureau Grenen Diep Zwart is voorzien van een stijlvol design en perfect te combineren met andere producten van de Dian collectie van het merk Woood. Beschikt over voldoende opbergruimte.
  299,-
 • Quick view

  Flexa Classic Verstelbaar Bureau Wit

  Het Flexa Classic Verstelbaar Bureau Wit beschikt over een stijlvol design en is praktisch in gebruik. Het Flexa Classic bureau is in hoogte verstelbaar (van 53 tot 76 cm) en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  529,-
 • Quick view

  Vipack Comfortline Opzet Bureau Grijs

  Het Vipack Comfortline Opzet Bureau Grijs beschikt over een handige uitklapbare boekhouder voor de optimale leespositie. Het opzet bureau is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is praktisch in gebruik.
  70,-
 • Quick view

  Vipack Comfortline Bureau Grijs 55 Cm

  Het Vipack Comfortline Bureau Grijs 55 Cm is voorzien van een stijlvol design. Verder is het bureau perfect te combineren met andere producten van de comfortline collectie. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  207,-
 • Quick view

  Flexa Shelfie Bureau Wit

  Het Flexa Shelfie Bureau Wit is perfect te combineren met andere producten van van de Flexa Shelfie collectie. Gemaakt van hoogwaardig MDF en massief grenen materiaal. Voorzien van een stijlvol design.
  441,-
 • Quick view

  Vipack Lara Bureau Wit

  Het Vipack Lara Bureau Wit kenmerkt zich aan de eenvoudige look. Zo kan het bij iedere stijl gecombineerd worden. Het biedt ruimte om te spelen, te studeren of voor andere dingen. Het is een bureau wat van MDF is.
  587,-
 • Quick view

  Vipack Amori Bureau Wit

  Het Vipack Amori Bureau Wit is een handig bureau met twee opbergladen. Het is een handig bureau en de laden zijn voorzien van uitsparingen in de vorm van een hartje. Het is een leuke aanvulling bij de Amori kamer.
  385,-
 • Quick view

  Bopita Narbonne Bureau Wit

  De Bopita Narbonne Bureau Wit is een praktisch bureau in een landelijke stijl. Het beschikt over drie lades voor de nodige opbergruimte. Omdat het vervaardigd is van kwalitatief MDF gaat het vele jaren mee.

  529,-

  469,-

 • Quick view

  Bopita Floris Bureau Zwart / Naturel

  De Bopita Floris Bureau Zwart / Naturel is een kwalitatief en praktisch meubel. Het bureau beschikt over drie opbergladen die voorzien van softclose systeem. Een leuke aanvulling bij de Floris kinderkamer.

  279,-

  260,-

 • Quick view

  Bopita Elena Kinderkamer Wit

  De Bopita Elena Kinderkamer Wit is voorzien van een stijlvol design. Dankzij de neutrale vormen en kleuren is de Bopita Elena kinderkamer geschikt voor zowel jongens als meisjes. Gemaakt van MDF materiaal.

  1.610,-

  199,-

 • Quick view

  Vipack Billy Bureau Wit

  Het Vipack Billy Bureau Wit beschikt over 2 lades met voldoende opbergruimte. Dankzij de eenvoudige vormen en kleuren is het Vipack Billy bureau geschikt voor in elke kamer. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  356,-
 • Quick view

  Vipack Comfortline Bureau Grijs

  Het Vipack Comfortline Bureau Grijs is voorzien van een stijlvol design. Verder is het bureau perfect te combineren met andere producten van de comfortline collectie. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  310,-
 • Quick view

  Vipack Comfortline Bureau

  Het Vipack Comfortline Bureau is voorzien van een stijlvol design. Verder is het Comfortline bureau perfect te combineren met andere producten van de comfortline collectie. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  466,-

  279,-

 • Quick view

  Vipack Comfortline Bureau Rose 55 Cm

  Het Vipack Comfortline Bureau Rose 55 Cm is voorzien van een stijlvol design. Verder is het bureau perfect te combineren met andere producten van de comfortline collectie. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  207,-
 • Quick view

  Bopita Cloë Bureau Mat Zwart

  Het Bopita Cloë Bureau Mat Zwart is gemaakt van hoogwaardig MDF en beuken materiaal. Verder beschikt het bureau over 3 lades met voldoende opbergruimte. Perfect te combineren met andere producten van Bopita.

  299,-

  279,-

 • Quick view

  Flexa Kabeldoorvoer Borstel

  De Flexa Kabeldoorvoer Borstel is geschikt voor de Flexa EVO- en MOBY-bureaus. De borstelafdichting is zelfklevend waardoor het eenvoudig te bevestigen is. Daarnaast is de borstelafdichting praktisch in gebruik.
  15,-
 • Quick view

  Flexa Metalen Bureaulade Voor Study Mody Bureau

  De Flexa Metalen Bureaulade Voor Study Mody Bureau is praktisch in gebruik en beschikt over voldoende opbergruimte. Verder is de bureaulade gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol design.
  149,-
 • Quick view

  Flexa Classic Bureau Voor Hoogslaper 90 x 200 Cm Whitewash

  Het Flexa Classic Bureau Voor Hoogslaper 90 x 200 Cm Whitewash past perfect onder de Flexa Classic hoogslaper, de ideale plek om huiswerk te maken. Het Flexa Classic bureau is voorzien van een stijlvol design.
  260,-
111 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Trustpilot