17 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Sybe Bureau Wit

  Het kwalitatieve Bopita Sybe Bureau Wit is gemaakt van mdf-materiaal waardoor het jarenlang mee gaat. Het beschikt over drie opbergladen en staat stevig op de ondergrond. Te combineren met Mix & Match meubels.
 • Quick view

  Bopita Paris Bureau Wit / Eiken

  Het Bopita Paris Bureau Wit / Eiken kenmerkt zich door de diagonale groeven en eiken accenten. Het stijlvolle bureau is gemaakt van hoogwaardig MDF en eiken materiaal. Geschikt voor zowel jongens als meiden.

  549,-

  499,-

 • Quick view

  Bopita Camille Bureau Wit

  Het Bopita Camille Bureau Wit is een mooi bureau in een strak design waardoor het heel tijdloos is. Daarnaast is dit bureau vervaardigd van kwalitatief MDF zodat het lang mee gaat.

  439,-

  399,-

 • Quick view

  Bopita Lucca Bureau Wit

  Het Bopita Lucca Bureau Wit is een kwalitatief MDF houten meubel heeft een strakke vormgeving en onder het blad bevinden er drie bureauladen. Het is praktisch bureau in de kinderkamer.

  329,-

  299,-

 • Quick view

  Bopita Belle Bureau Wit

  De Bopita Belle Bureau Wit is voorzien van een romantische look wat komt door sierlijke poten en knoppen. Het bureau beschikt over drie laden waar het nodige in opgeborgen kan worden. Vervaardigd van MDF.
  409,-
 • Quick view

  Bopita Mix & Match Bureau Wit

  Het kwalitatieve Bopita Mix & Match Bureau Wit is gemaakt van mdf-materiaal waardoor het jarenlang mee gaat. Het beschikt over twee opbergladen en staat stevig op de ondergrond. Te combineren met Mix & Match meubels.

  339,-

  309,-

 • Quick view

  Bopita Lisa Bureau Wit / Naturel

  Het Bopita Lisa Bureau Wit / Naturel is een mooi bureau in een strak design. De combinatie van wit MDF en beukenhout geven dit meubel een unieke look. Daarnaast zijn de schuine beuken peuten de eyecatcher van dit bureau.

  495,-

  449,-

 • Quick view

  Bopita Locker Bureau Wit

  De Bopita Locker Bureau Wit is een mooi meubel in een strakke vormgeving. Het bureau is uitgevoerd met een opbergkastje aan de rechterkant. Een leuk detail zijn de groeven die op het front bevinden.

  239,-

  219,-

 • Quick view

  Bopita Lynn Bureau Wit

  De Bopita Lynn Bureau Wit heeft een Scandinavische uitstraling wat erg uniek oogt. Het onderstel heeft schuine bruine poten wat deze serie kenmerkt. Gemaakt van kwalitatief MDF gecombineerd met beuken.

  375,-

  339,-

 • Quick view

  Bopita Retro Bureau Wit

  De Bopita Retro Bureau Wit heeft een Scandinavische look wat uniek oogt. De lades van dit Bopita bureau zijn multifunctioneel. Doordat ze multifunctioneel zijn past het bureau bij de Bopita serie Anne en Retro.

  415,-

  375,-

 • Quick view

  Bopita Evi Bureau Wit

  Het Bopita Evi Bureau Wit is een kwalitatief MDF bureau in een romantische look. Deze look komt door de sierlijke accenten. Onder het blad bevinden twee soft-close laden voor opbergruimte.

  375,-

  339,-

 • Quick view

  Bopita Job Bureau Vintage Honey

  Het Bopita Job Bureau Vintage Honey is een kwalitatief meubel in een warme look. Deze look wordt gecreëerd door het hout met visgraatmotief met zwarte details als afwerking. Dit bureau heeft twee opbergladen.

  329,-

  299,-

 • Quick view

  Bopita Corsica Bureau Wit

  De Bopita Corsica Bureau Wit is een praktisch bureau in een strak design. Het bureau is voorzien van een ladenblok met drie greeploze laden. Omdat het gemaakt is van kwalitatief MDF gaat het vele jaren mee.

  439,-

  399,-

 • Quick view

  Bopita Narbonne Bureau Wit

  De Bopita Narbonne Bureau Wit is een praktisch bureau in een landelijke stijl. Het beschikt over drie lades voor de nodige opbergruimte. Omdat het vervaardigd is van kwalitatief MDF gaat het vele jaren mee.

  519,-

  469,-

 • Quick view

  Bopita Indy Bureau Wit / Naturel

  Het Bopita Indy Bureau Wit / Naturel is van kwalitatief MDF en beschikt over een kastje aan de rechterzijde. Dat zorgt voor de nodige opbergruimte. Het bureau heeft een Scandinavische uitstraling.

  309,-

  279,-

 • Quick view

  Bopita Emma Bureau Wit / Grijs

  Het Bopita Emma Bureau Wit / Grijs heeft een strak design en beschikt over een opbergruimte en ook een lade. Het is zeer kwalitatief en gemaakt van MDF-materiaal wat is afgewerkt met een lak op waterbasis.

  209,-

  189,-

 • Quick view

  Bopita Floris Bureau Zwart / Naturel

  De Bopita Floris Bureau Zwart / Naturel is een kwalitatief en praktisch meubel. Het bureau beschikt over drie opbergladen die voorzien van softclose systeem. Een leuke aanvulling bij de Floris kinderkamer.

  299,-

  269,-

17 Resultaten
Trustpilot