16 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Nora Bureau Mat Zwart / Naturel

  Het Bopita Nora Bureau Mat Zwart / Naturel is perfect te combineren met andere producten van de Bopita Nora collectie. Het bureau is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van een stijlvol design.

  439,-

  351,20

 • Quick view

  Bopita Lynn Bureau Wit

  De Bopita Lynn Bureau Wit heeft een Scandinavische uitstraling wat erg uniek oogt. Het onderstel heeft schuine bruine poten wat deze serie kenmerkt. Gemaakt van kwalitatief MDF gecombineerd met beuken.

  359,-

  339,15

 • Quick view

  Bopita Elena Bureau Wit

  Het Bopita Elena Bureau Wit is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en voorzien van een stijlvol design. Het stijlvolle bureau is perfect te combineren met andere producten van de Elena serie van Bopita.

  439,-

  351,20

 • Quick view

  Bopita Belle Bureau Wit

  De Bopita Belle Bureau Wit is voorzien van een romantische look wat komt door sierlijke poten en knoppen. Het bureau beschikt over drie laden waar het nodige in opgeborgen kan worden. Vervaardigd van MDF.

  399,-

  319,20

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Bureau Wit

  Het kwalitatieve Bopita Mix & Match Bureau Wit is gemaakt van mdf-materiaal waardoor het jarenlang mee gaat. Het beschikt over twee opbergladen en staat stevig op de ondergrond. Te combineren met Mix & Match meubels.

  339,-

  309,-

 • Quick view

  Bopita Paris Bureau Wit / Eiken

  Het Bopita Paris Bureau Wit / Eiken kenmerkt zich door de diagonale groeven en eiken accenten. Het stijlvolle bureau is gemaakt van hoogwaardig MDF en eiken materiaal. Geschikt voor zowel jongens als meiden.

  569,-

  455,20

 • Quick view

  Bopita Lucca Bureau Wit

  Het Bopita Lucca Bureau Wit is een kwalitatief MDF houten meubel heeft een strakke vormgeving en onder het blad bevinden er drie bureauladen. Het is praktisch bureau in de kinderkamer.

  339,-

  271,20

 • Quick view

  Bopita Job Bureau Vintage Honey

  Het Bopita Job Bureau Vintage Honey is een kwalitatief meubel in een warme look. Deze look wordt gecreëerd door het hout met visgraatmotief met zwarte details als afwerking. Dit bureau heeft twee opbergladen.

  349,-

  279,20

 • Quick view

  Bopita Lisa Bureau Wit / Naturel

  Het Bopita Lisa Bureau Wit / Naturel is een mooi bureau in een strak design. De combinatie van wit MDF en beukenhout geven dit meubel een unieke look. Daarnaast zijn de schuine beuken peuten de eyecatcher van dit bureau.

  499,-

  399,20

 • Quick view

  Bopita Narbonne Bureau Wit

  De Bopita Narbonne Bureau Wit is een praktisch bureau in een landelijke stijl. Het beschikt over drie lades voor de nodige opbergruimte. Omdat het vervaardigd is van kwalitatief MDF gaat het vele jaren mee.

  539,-

  529,-

 • Quick view

  Bopita Floris Bureau Zwart / Naturel

  De Bopita Floris Bureau Zwart / Naturel is een kwalitatief en praktisch meubel. Het bureau beschikt over drie opbergladen die voorzien van softclose systeem. Een leuke aanvulling bij de Floris kinderkamer.
  289,-
 • Quick view

  Bopita Corsica Bureau Wit

  De Bopita Corsica Bureau Wit is een praktisch bureau in een strak design. Het bureau is voorzien van een ladenblok met drie greeploze laden. Omdat het gemaakt is van kwalitatief MDF gaat het vele jaren mee.

  479,-

  383,20

 • Quick view

  Bopita Elena Kinderkamer Wit

  De Bopita Elena Kinderkamer Wit is voorzien van een stijlvol design. Dankzij de neutrale vormen en kleuren is de Bopita Elena kinderkamer geschikt voor zowel jongens als meisjes. Gemaakt van MDF materiaal.

  1.610,-

  199,-

 • Quick view

  Bopita Cloë Bureau Mat Zwart

  Het Bopita Cloë Bureau Mat Zwart is gemaakt van hoogwaardig MDF en beuken materiaal. Verder beschikt het bureau over 3 lades met voldoende opbergruimte. Perfect te combineren met andere producten van Bopita.
  329,-
 • Quick view

  Bopita Indy Bureau Wit / Naturel

  Het Bopita Indy Bureau Wit / Naturel is van kwalitatief MDF en beschikt over een kastje aan de rechterzijde. Dat zorgt voor de nodige opbergruimte. Het bureau heeft een Scandinavische uitstraling.

  299,-

  254,15

 • Quick view

  Bopita Charlotte Bureau Wit

  Het Bopita Charlotte Bureau Wit is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol design. De lades en zijpanelen van het bureau zijn voorzien van sierlijsten. Voorien van ruime lades.

  379,-

  356,15

16 Resultaten
Trustpilot