Kidsmill bureaus

 

Op een junior- of tienerkamer mag een bureau natuurlijk niet ontbreken. Een Kidsmill bureau is een echte aanrader. Kidsmill bureaus zijn kwalitatief goed en daarnaast extra stijlvol. Bij de meeste Kidsmill bureaus zitten ëën of meerdere ladekastjes inbegrepen.

 

Elegante of stoere Kidsmill bureaus

Elk Kidsmill bureau heeft z’n eigen karakter. Sommige Kidsmill bureaus hebben een elegante, klassieke uitstraling. Bij sommige van deze bureaus heeft het bureaublad een andere kleur dan de poten en het ladekastje. Andere Kidsmill bureaus zien er heel stoer uit met een mooi, strak ontwerp. Soms hebben wij zelfs een Kidsmill bureau in sixties stijl in ons assortiment.

 

Lees meer...

Verschillende kleuren

Bij sommige Kidsmill bureaus is de mooie kleur van het hout nog zichtbaar. Andere Kidsmill bureaus zijn gelakt, meestal in sfeervolle, witte verf. De keus is aan jou. Je kunt jouw meest gewenste Kidsmill bureau vaak wel combineren met andere Kidsmill meubels in dezelfde stijl en kleur.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Bretagne Bureau Wit

  De Kidsmill Bretagne Bureau Wit is een kwalitatief bureau welke is vervaardigd van MDF en beschikt over twee soft-close opbergladen waardoor het bureau opgeruimd blijft. Een tijdloos bureau in een strak design.

  419,-

  379,-

 • Quick view

  Kidsmill Brent Bureau Wit

  Dit Kidsmill Brent Bureau Wit mag niet gemist worden in de tienerkamer, ideaal voor al het huiswerk van je kindje. Het bureau is gemaakt van stevig materiaal en beschikt over 2 handige opbergladen.

  324,-

  292,-

 • Quick view

  Kidsmill Long Island Bureau Wit

  Dit Kidsmill Long Island Bureau Wit mag niet gemist worden in de tienerkamer, ideaal voor al het huiswerk van je kindje. Het bureau is gemaakt van stevig materiaal en beschikt over 2 handige opbergladen.

  332,-

  299,-

 • Quick view

  Kidsmill Brent Oldwood Bureau Grijs

  Dit Kidsmill Brent Oldwood Bureau Grijs mag niet gemist worden in de tienerkamer. Ideaal voor al het huiswerk van je kindje. Het bureau is gemaakt van stevig materiaal en beschikt over 2 handige opbergladen.

  332,-

  299,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Bureau Wit

  Het Kidsmill La Première Bureau Wit mag niet gemist worden op de kinderkamer, ideaal voor al het huiswerk van je kindje. Het bureau is gemaakt van stevig materiaal en beschikt over een handige deur met softclose.
  322,45
 • Quick view

  Kidsmill Accent Bureau Wit

  De Kidsmill Accent Bureau Wit is een kwalitatief bureau welke is vervaardigd van MDF en beschikt over twee soft-close opbergladen waardoor het bureau opgeruimd blijft. Een tijdloos bureau in een strak design.

  439,-

  399,-

18 Resultaten