Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Bureaus

Kidsmill bureaus

Op een junior- of tienerkamer mag een bureau natuurlijk niet ontbreken. Een Kidsmill bureau is een echte aanrader. Kidsmill bureaus zijn kwalitatief goed en daarnaast extra stijlvol. Van Kidsmill zijn ook metalen bureaus verkrijgbaar die heel goed passen bij een industriële inrichting. Zo’n industrieel bureau van Kidsmill is een echte aanrader! Bij de meeste bureaus zitten één of meerdere ladekastjes inbegrepen. Vaak zijn de lades voorzien van een softclosing systeem, wat geruisloos openen en sluiten mogelijk maakt. Een industriëel bureau van Kidsmill heeft lades aan de bovenkant, onder het bureaublad.

Lees meer...

Verschillende designs van Kidsmill bureaus

Elk kinderbureau van Kidsmill heeft z’n eigen karakter. Sommige Kidsmill bureaus hebben een elegante, klassieke uitstraling. Bij sommige van deze bureaus heeft het bureaublad een andere kleur dan de poten en het ladekastje. Andere Kidsmill bureaus zien er heel stoer uit met een mooi, strak ontwerp. Soms hebben wij zelfs een Kidsmill bureau in sixties stijl in ons assortiment.

Kinderbureau van Kidsmill combineren

Bij sommige Kidsmill bureaus is de mooie kleur van het hout nog zichtbaar. Andere Kidsmill bureaus zijn gelakt, meestal in sfeervolle, witte verf. De keus is aan jou. Je kunt jouw meest gewenste Kidsmill bureau vaak wel combineren met andere Kidsmill meubels in dezelfde stijl en kleur. Jouw gewenste kinderbureau van Kidsmill en eventuele andere meubels bestel je gemakkelijk online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste schikt. Na het ontvangen van jouw online order nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een leverafspraak te maken. Wil je de meubels niet alleen laten bezorgen maar ook laten monteren? In de meeste gevallen is het mogelijk om meubels door onze vakbekwame monteurs te laten monteren. Hiervoor vragen wij een geringe vergoeding.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

20 producten

Populariteit
  • Kidsmill Olle Bureau
    142,90 Adviesprijs 0,-
  • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
    Gratis verzending vanaf 35,-
    Supersnelle levering
  • Gratis verzending vanaf 35,-
Filteren

20 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader