Vipack bureaus

Vipack bureaus zijn van alle gemakken voorzien. Een Vipack bureaubed is een bed én een bureau ineen. Zo’n bureau is ideaal als je weinig ruimte tot je beschikking hebt of de ruimte graag zo optimaal mogelijk wilt benutten. Kijk snel verder voor de vele mogelijkheden van Vipack bureaus!

Lees meer...

Vipack bureau voor een hoogslaper

Slaap je in een Vipack hoogslaper of halfhoogslaper, dan is het een aanrader om deze te combineren met een bijpassend bureau. Meestal hebben wij een Vipack bureau voor een hoogslaper of halfhoogslaper in ons assortiment, dat hier perfect onder past. Een Vipack bureau voor een halfhoogslaper is vaak uitschuifbaar. In veel gevallen is het bureau voorzien van opbergvakken voor bijvoorbeeld boeken.

Over Vipack

Vipack is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en distributie van kant-en-klare meubels voor jongeren. Naast Vipack bureaus hebben wij ook andere Vipack kindermeubels in ons assortiment. Vipack meubels vallen op de vele mogelijkheden die deze bieden en de eigentijdse uitstraling. Vipack is een FSC-gecertificeerd bedrijf. Een Vipack bureau en eventuele andere Vipack kinderkamermeubels zijn online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste schikt. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een leverdatum af te spreken. Wij vinden het belangrijk dat jij zo snel mogelijk van het Vipack bureau kunt genieten! Wil je het Vipack bureau niet alleen laten bezorgen maar ook laten monteren? In de meeste gevallen is het mogelijk om meubels door onze vakbekwame monteurs te laten monteren. Hiervoor vragen wij een geringe vergoeding.

Lees minder...
23 Resultaten
 • Quick view

  Vipack Denver Bureaubed Wit 90 x 200 cm

  Het multifunctionele Vipack Denver Bureaubed Wit 90 x 200 cm is overdag te gebruiken als bureau en 's nachts als bed. Zo bespaar je erg veel ruimte en het omzetten is erg gemakkelijk. Wordt ook nog geleverd inclusief lattenbodem!
  981,-
 • Quick view

  Vipack Pino Commode 2-Deurs Grijs

  De Vipack Pino Commode 2-Deurs Grijs past perfect onder de Pino halfhoogslaper. De commode is gemaakt van 100% grenenhout en is voorzien van een stijlvol design. De commode beschikt over voldoende opbergruimte.
  255,-
 • Quick view

  Vipack Erik Bureau Wit

  Het Vipack Erik Bureau Wit is een kwalitatief MDF met grenen bureau wat beschikt over een opbergkastje onder het bureaublad. De deur van dit kastje beschikt over soft-closing. Het is een handig meubel in de kinderkamer.
  517,-
 • Quick view

  Vipack Comfortline Bureau Blauw 55 Cm

  Het Vipack Comfortline Bureau Blauw 55 Cm is voorzien van een stijlvol design. Verder is het bureau perfect te combineren met andere producten van de comfortline collectie. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  207,-
 • Quick view

  Vipack Pino Bureau Voor Halfhoogslaper

  De Vipack Pino Bureau Voor Halfhoogslaper is een kwalitatieve en praktisch meubel om onder de halfhoogslaper te schuiven. Aan de kopse kant bevind er een boekenkastje. Een plek wat ook gauw weer opgeborgen wordt.
  172,-
 • Quick view

  Vipack Comfortline Bureau Rose 54 Cm

  Het Vipack Comfortline Bureau Rose 54 Cm is voorzien van een stijlvol design. Verder is het bureau perfect te combineren met andere producten van de comfortline collectie. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  279,-
 • Quick view

  Vipack Pino Mezzanine Bureaublad

  Het Vipack Pino Mezzanine Bureaublad is voorzien van een stijlvol design. Verder is het Pino bureaublad gemaakt van hoogwaardig materiaal en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Praktisch in gebruik.
  169,-
 • Quick view

  Vipack Lewis Bureau Wit

  Het Vipack Lewis Bureau Wit is voorzien van een stijlvol design. Het bureau is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal in combinatie met massief grenen. Verder beschikken de lades over een soft close systeem.
  565,-
 • Quick view

  Vipack Comfortline Bureau Grijs 73 Cm

  Het Vipack Comfortline Bureau Grijs 73 Cm is voorzien van een stijlvol design. Verder is het bureau perfect te combineren met andere producten van de comfortline collectie. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  513,-
 • Quick view

  Vipack Comfortline Bureau Blauw 54 Cm

  Het Vipack Comfortline Bureau Blauw 54 Cm is voorzien van een stijlvol design. Verder is het bureau perfect te combineren met andere producten van de comfortline collectie. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  279,-
 • Quick view

  Vipack Alex Bureau Bruin / Zwart

  Het Vipack Alex Bureau Bruin / Zwart is volledig vervaardigd uit massief grenen materiaal. Het bureau is voorzien van een werkblad en 3 ruime lades. Verder is het bureau gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  515,-
 • Quick view

  Vipack London Bureau

  Het Vipack London Bureau is een kwalitatief spaanplaat meubel wat een eenvoudige en strakke vormgeving heeft. Dit zorgt dat het bij ieder stijl past. Het is een meubel om achter te spelen of te studeren.
  271,-
 • Quick view

  Vipack Comfortline Opzet Bureau Grijs

  Het Vipack Comfortline Opzet Bureau Grijs beschikt over een handige uitklapbare boekhouder voor de optimale leespositie. Het opzet bureau is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is praktisch in gebruik.
  70,-
 • Quick view

  Vipack Comfortline Bureau Grijs 55 Cm

  Het Vipack Comfortline Bureau Grijs 55 Cm is voorzien van een stijlvol design. Verder is het bureau perfect te combineren met andere producten van de comfortline collectie. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  207,-
 • Quick view

  Vipack Pino Commode Grijs

  De Vipack Pino Commode Grijs past perfect onder de Pino halfhoogslaper. De commode is gemaakt van 100% grenenhout en is voorzien van een stijlvol design. De commode beschikt over voldoende opbergruimte.
  348,-
 • Quick view

  Vipack Billy Bureau Wit

  Het Vipack Billy Bureau Wit beschikt over 2 lades met voldoende opbergruimte. Dankzij de eenvoudige vormen en kleuren is het Vipack Billy bureau geschikt voor in elke kamer. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  323,-
 • Quick view

  Vipack Amori Bureau Wit

  Het Vipack Amori Bureau Wit is een handig bureau met twee opbergladen. Het is een handig bureau en de laden zijn voorzien van uitsparingen in de vorm van een hartje. Het is een leuke aanvulling bij de Amori kamer.
  350,-
 • Quick view

  Vipack Lara Bureau Wit

  Het Vipack Lara Bureau Wit kenmerkt zich aan de eenvoudige look. Zo kan het bij iedere stijl gecombineerd worden. Het biedt ruimte om te spelen, te studeren of voor andere dingen. Het is een bureau wat van MDF is.
  541,-
 • Quick view

  Vipack Comfortline Bureau Rose 55 Cm

  Het Vipack Comfortline Bureau Rose 55 Cm is voorzien van een stijlvol design. Verder is het bureau perfect te combineren met andere producten van de comfortline collectie. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  207,-
 • Quick view

  Vipack Aline Bureau

  Het Vipack Aline Bureau is perfect te combineren met andere producten van de Aline collectie van Vipack. Verder beschikt het bureau over voldoende opbergruimte. Voorzien van een stijlvol en tijdloos design.
  438,-
 • Quick view

  Vipack Comfortline Bureau Grijs

  Het Vipack Comfortline Bureau Grijs is voorzien van een stijlvol design. Verder is het bureau perfect te combineren met andere producten van de comfortline collectie. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  310,-
 • Quick view

  Vipack Pino Hoogslaper + Bureau + Zetelbed

  De Vipack Pino Hoogslaper + Bureau + Zetelbed is multifunctioneel en voorzien van een stijlvol design. Verder is de hoogslaper perfect te combineren met andere producten van de Pino collectie van Vipack.
  1.054,-
 • Quick view

  Vipack Comfortline Bureau

  Het Vipack Comfortline Bureau is voorzien van een stijlvol design. Verder is het Comfortline bureau perfect te combineren met andere producten van de comfortline collectie. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  466,-

  279,-

23 Resultaten
Trustpilot