Flexa hoogslapers

 

Bespaar ruimte in de slaapkamer en koop een Flexa hoogslaper. De hoogslapers zijn vaak verkrijgbaar in verschillende houtskleuren zoals ‘blank’, wit of vergrijsd. Veel Flexa hoogslapers hebben een classic design. Het zijn de vertrouwde, degelijke hoogslapers die je gewend bent.

Lees meer...

 

Flexa hoogslaper of halfhoogslaper?

Bij Babypark vind je zowel Flexa hoogslapers als halfhoogslapers in ons assortiment. Flexa halfhoogslapers zijn net iets lager dan Flexa hoogslapers. Je hoeft dus minder hoog te klimmen om in bed te komen. Het nadeel is wel dat je onder een Flexa halfhoogslaper vaak geen bureau kunt neerzetten. Het is maar net wat je wensen zijn.

 

Uitvalbeveiliging en glijbaan

Aan veel Flexa hoogslapers zit uitvalbeveiliging. De uitvalbeveiliging is een plankje aan de zijkant van het bed. Dit plankje voorkomt dat je uit bed kunt rollen. Aan sommige Flexa hoogslapers zit niet alleen een trapje, maar ook een glijbaan. Om in bed te komen, gebruik je het trapje. Om uit bed te gaan, gebruik je het trapje óf de glijbaan.

Lees minder...
17 Resultaten
 • Quick view

  Flexa White Casa Hoogslaper

  Flexa Wit MDF Casa Hoogslaper biedt veel mogelijkheden. Onder het bed bevind zich een bureau en een slaapmodule wat ook als sofamodule kan functioneren. Het is een erg praktische hoogslaper.
  993,-
 • Quick view

  Flexa Classic Halfhoogslaper Ladder Schuin

  Flexa Classic Halfhoogslaper Ladder Schuin biedt veel mogelijkheden. Onder het bed bevind zich en ruimte om te spelen of het kan dienen als opbergruimte. Een zeer praktisch bed op de kinderkamer.
  575,-
 • Quick view

  Flexa Classic Casa Hoogslaper

  Flexa Classic Casa Hoogslaper biedt veel mogelijkheden. Onder het bed bevind zich een bureau en een slaapmodule wat ook als sofamodule kan functioneren. Het is een erg praktische hoogslaper.
  1.135,-
 • Quick view

  Flexa Classic Verhoogde Halfhoogslaper Rechte Trap Terra

  Een verhoogde halfhoogslaper met een rechte ladder van het merk Flexa. Vooral erg praktisch op de kleine kinderkamer. Het is vervaardigd van kwalitatief grenenhout zodat jou kind er veel jaar plezier van heeft.
  680,-
 • Quick view

  Flexa White Halfhoogslaper Schuine Trap en Glijbaan Wit / Wit

  Een mooie halfhoogslaper met een schuine ladder en een glijbaan uit de White serie van Flexa.

  717,-

  609,45

 • Quick view

  Flexa Classic Halfhoogslaper Trap met Glijbaan Whitewash

  Flexa Classic Halfhoogslaper Trap met Glijbaan biedt de mogelijkheid om te kunnen slapen maar het is ook een plek om te kunnen spelen. De glijbaan maakt de halfhoogslaper helemaal compleet.

  744,-

  665,-

 • Quick view

  Flexa White Halfhoogslaper Rechte Trap en Glijbaan Wit / Wit

  De Flexa White Halfhoogslaper Rechte Trap en Glijbaan Wit / Wit is een mooie halfhoogslaper met een rechte trap en een glijbaan. Gemaakt van kwalitatief MDF materiaal waardoor het jarenlang mee gaat!

  717,-

  609,45

 • Quick view

  Flexa White Halfhoogslaper Schuine Trap Wit / Wit

  De Flexa White Halfhoogslaper Schuine Trap Wit / Wit creëert een unieke look in de kinderkamer. De halfhoogslaper is gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor het jarenlang mee gaat.

  544,-

  462,40

 • Quick view

  Flexa Classic Hoogslaper Rechte Trap Terra

  Een praktische hoogslaper met een rechte ladder uit de Classic serie van Flexa is de oplossing voor de kleine kinderkamer. Vervaardigd van grenenhout en afgewerkt in de kleur terra.
  781,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Halfhoogslaper

  Flexa Popsicle Halfhoogslaper is een handig bed wat vooral in de kleine kinderkamer goed tot zijn recht komt. Wordt geleverd inclusief lattenbodem en exclusief matras.
  1.100,75
 • Quick view

  Flexa Popsicle Halfhoogslaper Schuine Trap

  De Flexa Popsicle Halfhoogslaper Schuine Trap creëert een unieke look in de kinderkamer. De halfhoogslaper is gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor het jarenlang mee gaat.
  849,-
 • Quick view

  Flexa Classic Halfhoogslaper Rechte Trap

  De Flexa Classic Halfhoogslaper Rechte Trap is een praktisch bed wat bestaat uit grenenhout. Onder dit bed bevind zich een ruimte waar verschillende spullen opgeborgen kunnen worden.
  517,49
 • Quick view

  Flexa Popsicle Hoogslaper met Opbergtrap

  De Flexa Popsicle Hoogslaper met Opbergtrap is een praktische hoogslaper wat past op de kleine kinderkamer. Het beschikt over een opbergtrap om spullen op te bergen. De hoogslaper wordt exclusief matras geleverd.
  1.695,75
 • Quick view

  Flexa White Hoogslaper Rechte Trap Wit / Wit

  De Flexa White Hoogslaper Rechte Trap Wit / Wit is een handig bed op de kinderkamer. In de trap bevinden zicht geïntegreerde handgrepen zodat het veilig is om naar boven te gaan. Het stapelbed is gemaakt van kwalitatief MDF.
  796,-
 • Quick view

  Flexa White Halfhoogslaper Rechte Trap

  De Flexa White Halfhoogslaper Rechte Trap creëert een unieke look in de kinderkamer. De halfhoogslaper is gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor het jarenlang mee gaat.

  513,-

  462,40

 • Quick view

  Flexa Classic Halfhoogslaper Schuine Trap

  De Flexa Classic Halfhoogslaper Schuine Trap biedt de mogelijkheid om te kunnen slapen en de ruimte eronder biedt de mogelijkheid om spullen op te bergen. Gemaakt van kwalitatief grenenhout.
  680,-
17 Resultaten