Flexa hoogslapers

Bespaar ruimte in de slaapkamer en koop een Flexa hoogslaper. De hoogslapers zijn vaak verkrijgbaar in verschillende houtskleuren zoals ‘blank’, wit of vergrijsd. Veel Flexa hoogslapers hebben een classic design. Het zijn de vertrouwde, degelijke hoogslapers die je gewend bent.

Lees meer...

Flexa hoogslaper of halfhoogslaper?

Bij Babypark vind je zowel Flexa hoogslapers als halfhoogslapers in ons assortiment. Flexa halfhoogslapers zijn net iets lager dan Flexa hoogslapers. Je hoeft dus minder hoog te klimmen om in bed te komen. Het nadeel is wel dat je onder een Flexa halfhoogslaper vaak geen bureau kunt neerzetten. Het is maar net wat je wensen zijn.

Uitvalbeveiliging en glijbaan

Aan veel Flexa hoogslapers zit uitvalbeveiliging. De uitvalbeveiliging is een plankje aan de zijkant van het bed. Dit plankje voorkomt dat je uit bed kunt rollen. Aan sommige Flexa hoogslapers zit niet alleen een trapje, maar ook een glijbaan. Om in bed te komen, gebruik je het trapje. Om uit bed te gaan, gebruik je het trapje óf de glijbaan.

Lees minder...
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Flexa White Halfhoogslaper Rechte Trap

  De Flexa White Halfhoogslaper Rechte Trap creëert een unieke look in de kinderkamer. De halfhoogslaper is gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor het jarenlang mee gaat.
 • Quick view

  Flexa Popsicle Hoogslaper met Opbergtrap

  De Flexa Popsicle Hoogslaper met Opbergtrap is een praktische hoogslaper wat past op de kleine kinderkamer. Het beschikt over een opbergtrap om spullen op te bergen. De hoogslaper wordt exclusief matras geleverd.
 • Quick view

  Flexa Classic Verhoging Whitewash 140 x 200 Cm

  De Flexa Classic Verhoging Whitewash 140 x 200 Cm wordt geleverd inclusief montage materiaal. Met de verhoging voor 140 x 200 cm is het mogelijk om de Flexa Classic eenpersoonsbedden om te bouwen tot hoogslaper.
  285,-
 • Quick view

  Flexa Classic Verhoging Voor Combi Middenhoogslaper Terra

  De Flexa Classic Verhoging Voor Combi Midden hoogslaper Terra wordt geleverd inclusief montage materiaal. Daarnaast is de de verhoging te gebruiken met de verticale of schuine ladder. Praktisch in gebruik!
  155,-
 • Quick view

  Flexa Classic Verhoging Voor Hoogslaper Whitewash

  De Flexa Classic Verhoging Voor Hoogslaper Whitewash wordt geleverd inclusief montage materiaal. Met de Flexa Classic verhoging is het mogelijk om Flexa Classic eenpersoonsbedden om te bouwen tot hoogslaper.
  285,-
 • Quick view

  Flexa Classic Speelbed 90 x 200 Schuine Trap Grijs

  Het Flexa Speelbed 90 x 200 Schuine Trap Grijs wordt geleverd inclusief schuine ladder. De ladder kan zowel links als rechts gemonteerd worden. Daarnaast is het speelbed gemaakt van massief grenen materiaal.
  739,-
 • Quick view

  Flexa White Halfhoogslaper Schuine Trap Wit / Wit

  De Flexa White Halfhoogslaper Schuine Trap Wit / Wit creëert een unieke look in de kinderkamer. De halfhoogslaper is gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor het jarenlang mee gaat.
  689,-
 • Quick view

  Flexa White Casa Hoogslaper Wit / Blauw

  Flexa White Casa Hoogslaper biedt veel mogelijkheden. Onder het bed bevind zich een bureau en een slaapmodule wat ook als sofamodule kan functioneren. Het is een erg praktische hoogslaper.
  1.559,-
 • Quick view

  Flexa Classic Casa Hoogslaper Grey

  De Flexa Classic Casa Hoogslaper Grey biedt veel mogelijkheden. Onder het bed bevind zich een bureau en een slaapmodule wat ook als sofamodule kan functioneren. Het is een erg praktische hoogslaper.
  1.469,-
 • Quick view

  Flexa Classic Halfhoogslaper Ladder Schuin

  Flexa Classic Halfhoogslaper Ladder Schuin biedt veel mogelijkheden. Onder het bed bevind zich en ruimte om te spelen of het kan dienen als opbergruimte. Een zeer praktisch bed op de kinderkamer.
 • Quick view

  Flexa Popsicle Halfhoogslaper

  Flexa Popsicle Halfhoogslaper is een handig bed wat vooral in de kleine kinderkamer goed tot zijn recht komt. Wordt geleverd inclusief lattenbodem en exclusief matras.
 • Quick view

  Flexa Popsicle Halfhoogslaper Schuine Trap

  De Flexa Popsicle Halfhoogslaper Schuine Trap creëert een unieke look in de kinderkamer. De halfhoogslaper is gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor het jarenlang mee gaat.
 • Quick view

  Flexa Classic Verhoogde Halfhoogslaper Rechte Trap Terra

  Een verhoogde halfhoogslaper met een rechte ladder van het merk Flexa. Vooral erg praktisch op de kleine kinderkamer. Het is vervaardigd van kwalitatief grenenhout zodat jou kind er veel jaar plezier van heeft.
  879,-
 • Quick view

  Flexa Classic Halfhoogslaper Met Glijbaan Greywash

  De Flexa Classic Halfhoogslaper Met Glijbaan Greywash is een mooie halfhoogslaper met een schuine ladder en een glijbaan uit de White serie van Flexa. Het is een praktisch bed met veel opties.

  979,-

  829,-

 • Quick view

  Flexa White Casa Hoogslaper Wit / Roze

  Flexa White Casa Hoogslaper biedt veel mogelijkheden. Onder het bed bevind zich een bureau en een slaapmodule wat ook als sofamodule kan functioneren. Het is een erg praktische hoogslaper.
  1.559,-
 • Quick view

  Flexa Freja Halfhoogslaper White

  De Flexa Freja Halfhoogslaper White is een kwalitatieve halfhoogslaper voor kinderen vanaf 3 jaar. Het biedt een slaapplek met daaronder verschillende soorten opbergmogelijkheden. Het is een praktisch meubel!
  1.009,-
 • Quick view

  Flexa White Casa Hoogslaper Blank

  De Flexa White Casa Hoogslaper Blank biedt veel mogelijkheden. Onder het bed bevind zich een bureau en een slaapmodule wat ook als sofamodule kan functioneren. Het is een erg praktische hoogslaper.
  1.669,-
 • Quick view

  Flexa Classic Halfhoogslaper Rechte Trap Small Whitewash

  De Flexa Classic Halfhoogslaper Rechte Trap Small Whitewash is een mooie halfhoogslaper met een rechte ladder uit de Classic serie van het merk Flexa. Het bed biedt ruimte voor een matras van 90 x 190 cm.

  739,-

  566,10

 • Quick view

  Flexa White Halfhoogslaper Schuine Trap en Glijbaan Wit / Wit

  Een mooie halfhoogslaper met een schuine ladder en een glijbaan uit de White serie van Flexa.
  919,-
 • Quick view

  Flexa Classic Halfhoogslaper Trap met Glijbaan Whitewash

  Flexa Classic Halfhoogslaper Trap met Glijbaan biedt de mogelijkheid om te kunnen slapen maar het is ook een plek om te kunnen spelen. De glijbaan maakt de halfhoogslaper helemaal compleet.
  969,-
 • Quick view

  Flexa White Halfhoogslaper Rechte Trap en Glijbaan Wit / Wit

  De Flexa White Halfhoogslaper Rechte Trap en Glijbaan Wit / Wit is een mooie halfhoogslaper met een rechte trap en een glijbaan. Gemaakt van kwalitatief MDF materiaal waardoor het jarenlang mee gaat!

  919,-

  746,10

 • Quick view

  Flexa White Hoogslaper Rechte Trap Wit / Wit

  De Flexa White Hoogslaper Rechte Trap Wit / Wit is een handig bed op de kinderkamer. In de trap bevinden zicht geïntegreerde handgrepen zodat het veilig is om naar boven te gaan. Het stapelbed is gemaakt van kwalitatief MDF.
  1.019,-
 • Quick view

  Flexa Freja Halfhoogslaper

  De Flexa Freja Halfhoogslaper is een kwalitatieve halfhoogslaper voor kinderen vanaf 3 jaar. Het biedt een slaapplek met daaronder verschillende soorten opbergmogelijkheden. Het is een praktisch meubel!
 • Quick view

  Flexa Classic Halfhoogslaper Schuine Trap

  De Flexa Classic Halfhoogslaper Schuine Trap biedt de mogelijkheid om te kunnen slapen en de ruimte eronder biedt de mogelijkheid om spullen op te bergen. Gemaakt van kwalitatief grenenhout.
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot