Life Time hoogslapers

 

Dankzij een Life Time hoogslaper kun je meer doen met minder ruimte. Onder de Life Time hoogslaper is genoeg ruimte voor een bureau of een kastje. Op deze pagina vind je alle Life Time hoogslapers uit ons assortiment. Kies de hoogslaper uit die past bij jouw wensen.

Lees meer...

 

Life Time hoogslaper of halfhoogslaper

Van Life Time zijn meestal niet alleen hoogslapers maar ook halfhoogslapers verkrijgbaar. Onder een halfhoogslaper kun je meestal geen bureau neerzetten. Wil je de ruimte onder de hoogslaper gebruiken voor opbergruimte, dan kan een halfhoogslaper ideaal zijn. Het is maar net wat je fijn vindt.

 

Life Time Boomhut

Wij hebben vaak Life Time Boomhut hoogslapers in ons assortiment. Met een Life Time Boomhut creëer je een hele nieuwe wereld. In deze prachtige Life Time hoogslaper waan je je in een echte boomhut. Het bed is gemaakt van verschillende planken hout waardoor de hut heel echt overkomt.

Lees minder...
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Life Time Hoogslaper Luxe Rechte Trap

  De Life Time Hoogslaper Luxe Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een luxe lattenbodem.
  1.037,-
 • Quick view

  Life Time Hoogslaper Luxe Schuine Trap

  De Life Time Hoogslaper Luxe Schuine Trap Wit Gelakt is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een luxe lattenbodem.
  1.037,-
 • Quick view

  Life Time Halfhoogslaper Hangout Luxe

  De Life Time Halfhoogslaper Hangout Luxe is een bed met daarboven een speelruimte waar je veel avonturen in kan beleven. Het is een bed wat vele jaren mee gaat.
  1.917,-
 • Quick view

  Life Time Halfhoogslaper Hangout

  De Life Time Halfhoogslaper Hangout is een bed met twee ruimten waarvan bovenin een slaapruimte en eronder een speelruimte of opbergruimte. Een bed waar je veel avondturen kan beleven en lang mee gaat.
  1.907,-
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2