Life Time hoogslapers

Dankzij een Life Time hoogslaper kun je meer doen met minder ruimte. Onder de Life Time hoogslaper is genoeg ruimte voor een bureau of een kastje. Op deze pagina vind je alle Life Time hoogslapers uit ons assortiment. Kies de hoogslaper uit die past bij jouw wensen.

Lees meer...

Life Time hoogslaper of halfhoogslaper

Van Life Time zijn meestal niet alleen hoogslapers maar ook halfhoogslapers verkrijgbaar. Onder een halfhoogslaper kun je meestal geen bureau neerzetten. Wil je de ruimte onder de hoogslaper gebruiken voor opbergruimte, dan kan een halfhoogslaper ideaal zijn. Het is maar net wat je fijn vindt.

Life Time Boomhut

Wij hebben vaak Life Time Boomhut hoogslapers in ons assortiment. Met een Life Time Boomhut creëer je een hele nieuwe wereld. In deze prachtige Life Time hoogslaper waan je je in een echte boomhut. Het bed is gemaakt van verschillende planken hout waardoor de hut heel echt overkomt.

Lees minder...
21 Resultaten
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Schuine Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Schuine Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een schuine trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met luxe lattenbodem.
  969,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een luxe lattenbodem.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Midhoogslaper Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Midhoogslaper Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met rollattenbodem.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Schuine Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Schuine Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een schuine trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een rollattenbodem.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Schuine Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Schuine Trap Wit Gelakt is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een luxe lattenbodem.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast is een speelse hoogslaper met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is deze hoogslaper erg praktisch! Het wordt geleverd met rollattenbodem.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms 4 in 1 Bedcombinatie Luxe

  Met de LIFETIME Kidsrooms 4 in 1 Bedcombinatie is erg handig om aan te schaffen omdat het lang met je kind meegroeit. Het bed kan namelijk omgebouwd worden naar verschillende soorten bedden. Elk bed past bij een bepaalde fase van een kind.

  976,-

  925,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Hangout Luxe

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Hangout Luxe is een bed met daarboven een speelruimte waar je veel avonturen in kan beleven. Het is een bed wat vele jaren mee gaat.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Avonturenbed Hangout Luxe

  De Hangout is een bed met daarboven een speelruimte waar je veel avonturen in kan beleven. Het is een bed wat vele jaren mee gaat.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met luxe lattenbodem.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Schuine Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Schuine Trap Whitewash is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met rollattenbodem.

  Normale prijs: 847,-

  Special Price 804,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast Luxe Whitewash

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast Luxe Whitewash is een hoogslaper met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is deze hoogslaper erg praktisch! Het wordt geleverd met luxe lattenbodem.
  1.642,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast Luxe Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast Luxe Wit Gelakt is een hoogslaper met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is deze hoogslaper erg praktisch! Het wordt geleverd met luxe lattenbodem.
  1.742,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Family met Trapkast 120 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Family met Trapkast 120 x 200 cm is een speels familie stapelbed met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is dit stapelbed erg praktisch! Het wordt geleverd met luxe lattenbodem.
  2.106,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Hangout

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Hangout is een bed met twee ruimten waarvan bovenin een slaapruimte en eronder een speelruimte of opbergruimte. Een bed waar je veel avondturen kan beleven en lang mee gaat.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms 4 in 1 Bedcombinatie

  Met de LIFETIME Kidsrooms 4 in 1 Bedcombinatie is erg handig om aan te schaffen omdat het lang met je kind meegroeit. Het bed kan namelijk omgebouwd worden naar verschillende soorten bedden. Elk bed past bij een bepaalde fase van een kind.

  Normale prijs: 976,-

  Special Price 925,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Avonturenbed Hangout

  De Hangout is een bed met daarboven een speelruimte waar je veel avonturen in kan beleven. Het is een bed wat vele jaren mee gaat.
  1.969,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met rollattenbodem.
  888,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een rollattenbodem.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Met Trapkast Luxe

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Met Trapkast Luxe is een hoogslaper met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is deze hoogslaper erg praktisch! Het wordt geleverd met luxe lattenbodem.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast Whitewash

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast Whitewash is een speelse hoogslaper met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is deze hoogslaper erg praktisch! Het wordt geleverd met rollattenbodem.
  1.799,-
21 Resultaten
Trustpilot