Manis-h hoogslapers

Maak de tiener- of juniorkamer compleet met een Manis-h hoogslaper. De hoogslapers van Manis-h hebben een mooie, moderne vormgeving. Vaak kun je kiezen uit meerdere kleuren. Bekijk op deze pagina ons complete assortiment Manis-h hoogslapers en halfhoogslapers.

Lees meer...

Manis-h hoogslaper of halfhoogslaper

Meestal verkopen wij zowel Manis-h hoogslapers als Manis-h halfhoogslapers. De keuze tussen beide opties hangt natuurlijk af van de vraag wat je precies onder de hoogslaper of halfhoogslaper wilt neerzetten. Onder een Manis-h hoogslaper kun je hogere meubels neerzetten. Het voordeel van een Manis-h halfhoogslaper is dat je minder hoog hoeft te klimmen om naar bed te gaan. Ook in een wat minder hoge kamer kan een halfhoogslaper praktischer zijn dan een hoogslaper.

Over Manis-h

Manis-h is een Deens merk van kinderbedden. Inmiddels heeft Manis-h al ruim veertig jaar ervaring met het maken van mooie, stijlvolle kinderbedden van goede kwaliteit. Manis-h maakt vaak gebruik van unieke en vrolijke kleuren. Dat maakt Manis-h hoogslapers en andere ledikanten extra speciaal.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Manis-h Halfhoogslaper Antraciet

    De Manis-h Halfhoogslaper Antraciet ziet er door zijn design strak uit. De halfhoogslaper is gemaakt van stevig MDF materiaal. Onder de halfhoogslaper is er nog genoeg ruimte om een speelplek te creëren.
    758,-
1 Resultaten
Trustpilot