Vipack hoogslapers

Wil je in je slaapkamer meer doen met minder ruimte? Kies dan voor een Vipack hoogslaper. Onder een Vipack hoogslaper zit in veel gevallen een opbergmeubel met laden en planken. De ladefrontjes zijn verkrijgbaar in verschillende, trendy kleuren.

Lees meer...

Uitschuifbaar bureau

Soms zit onder het bed niet alleen kastruimte, maar ook een uitschuifbaar bureau. Dat is natuurlijk ideaal: de momenten waarop je het bureau niet gebruikt, zit het ook niet in de weg. Kies je voor een Vipack hoogslaper met laden, planken én een uitschuifbaar bureau, dan benut je de beschikbare ruimte extra goed.

Vipack hoogslapers met een thema

Wij verkopen regelmatig Vipack hoogslapers of stapelbedden met een bepaald thema. Denk bijvoorbeeld aan een Vipack Fire Truck Bunkbed. Dankzij dit bijzondere stapelbed in de vorm van een bus vinden je kinderen het vast niet erg meer om vroeg naar bed te gaan.

Lees minder...
22 Resultaten
 • Quick view

  Vipack Barnie Halfhoogslaper Wit

  De Vipack Barnie Halfhoogslaper Wit is een handig meubel om in te slapen maar het biedt ook speelmogelijkheid. Het beschikt over een trap van twee treden. Wordt geleverd exclusief lattenbodem en matras.
  794,-
 • Quick view

  Vipack Fire Truck Bunkbed

  Een brandweerbed van het merk Vipack voor twee echte brandweermannen!

  915,-

  760,-

 • Quick view

  Vipack Pino Hoogslaper 90 x 200 cm

  De Vipack Pino Hoogslaper Wit 90 x 200 cm is een praktisch en stijlvol bed gemaakt uit Scandinavisch grenenhout. Onder het bed bevindt zich een bureau, die aan beide kanten van de ladder gemonteerd kan worden.

  Normale prijs: 563,-

  Special Price 489,-

 • Quick view

  Vipack Pino Halfhoogslaper Grijs

  De Vipack Pino Halfhoogslaper Grijs beschikt over een uitvalbeveiliging wat het slapen van jouw kindje een stuk veiliger maakt. Het bed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol design.
  277,-
 • Quick view

  Vipack Pino Halfhoogslaper Met Glijbaan Grijs

  De Vipack Pino Halfhoogslaper Met Glijbaan Grijs is perfect te combineren met andere producten van Vipack. Verder wordt de halfhoogslaper geleverd inclusief lattenbodem en glijbaan. Praktisch in gebruik.
  385,-
 • Quick view

  Vipack Pino Halfhoogslaper Met Glijbaan Wit

  De Vipack Pino Halfhoogslaper Met Glijbaan Wit is perfect te combineren met andere producten van Vipack. Verder wordt de halfhoogslaper geleverd inclusief lattenbodem en glijbaan. Praktisch in gebruik.
  374,-
 • Quick view

  Vipack Pino Halfhoogslaper Grijs

  De Vipack Pino Halfhoogslaper Grijs is perfect te combineren met andere producten van Vipack. Daarnaast wordt de halfhoogslaper geleverd inclusief lattenbodem. Gemaakt uit Scandinavisch grenen materiaal.
  308,-
 • Quick view

  Vipack Pino Halfhoogslaper Wit

  De Vipack Pino Halfhoogslaper Wit is perfect te combineren met andere producten van Vipack. Daarnaast wordt de halfhoogslaper geleverd inclusief lattenbodem. Gemaakt uit Scandinavisch grenen materiaal.
  297,-
 • Quick view

  Vipack Pino Halfhoogslaper Met Glijbaan

  De Vipack Pino Halfhoogslaper Met Glijbaan is zeer origineel van design en kan velen jaren mee. Biedt onder het bed opbergruimte of een speelruimte. Het bed wordt geleverd inclusief lattenbodem.
  394,-
 • Quick view

  Vipack Noah Halfhoogslaper Wit 90 x 200 cm

  De Vipack Noah Halfhoogslaper Wit 90 x 200 cm is een kwalitatieve hoogslaper met aan de achterzijde een handige trap. Onder het bed bevind er een grote opening met daarnaast een raam in het paneel.

  548,-

  406,80

 • Quick view

  Vipack Pino Halfhoogslaper Met Glijbaan Grijs

  De Vipack Pino Halfhoogslaper Met Glijbaan Grijs beschikt over een dubbele uitvalbeveiliging wat het slapen van jouw kindje een stuk veiliger maakt. De halfhoogslaper is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  449,-
 • Quick view

  Vipack Pino Hoogslaper 140 x 200 cm

  De Vipack Pino Hoogslaper 140 x 200 cm is een handig bed waaronder genoeg ruimte is om spullen en meubels neer te zetten. Deze kwalitatief grenen hoogslaper wordt inclusief een lattenbodem geleverd.
  627,-
 • Quick view

  Vipack Freya Halfhoogslaper Wit 90 x 200 cm

  De Vipack Freya Halfhoogslaper Wit 90 x 200 cm is een kwalitatieve hoogslaper met aan de achterzijde een handige trap. Onder het bed bevind er een grote opening met aan beide kanten een raam in het paneel.
  554,-
 • Quick view

  Vipack Bonny Halfhoogslaper Met Uitschuifbaar Bureau

  De Vipack Bonny Halfhoogslaper Met Uitschuifbaar Bureau is een ideaal meubel wat opbergruimte, een studeerplek en een slaapplek biedt. Het praktische bed is vervaardigd van kwalitatief plaatmateriaal.
  879,-
 • Quick view

  Vipack Luca Halfhoogslaper 90 x 200 Cm Wit

  De Vipack Luca Halfhoogslaper 90 x 200 Cm Wit is voorzien van een stijlvol design. De halfhoogslaper is perfect te combineren met andere producten van de Lewis collectie. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  647,-
 • Quick view

  Vipack Pino Commode 2-Deurs Grijs

  De Vipack Pino Commode 2-Deurs Grijs past perfect onder de Pino halfhoogslaper. De commode is gemaakt van 100% grenenhout en is voorzien van een stijlvol design. De commode beschikt over voldoende opbergruimte.
  255,-
 • Quick view

  Vipack Oliver Halfhoogslaper

  De Vipack Oliver Halfhoogslaper wordt geleverd inclusief latenbodem. De Oliver halfhoogslaper is vervaardigd uit massief dennenhout en is perfect te combineren met andere producten van de Oliver collectie.

  691,-

  689,-

 • Quick view

  Vipack Kiddy Halfhoogslaper Wit

  De Vipack Kiddy Halfhoogslaper Wit kenmerkt zich aan het witte slaapgedeelte wat staat op een frame in een blanke kleur. Via een schuine trap is eenvoudig op het bed te komen. En bed met een Scandinavische touch.
  568,-
 • Quick view

  Vipack Pino Hoogslaper + Bureau + Zetelbed

  De Vipack Pino Hoogslaper + Bureau + Zetelbed is multifunctioneel en voorzien van een stijlvol design. Verder is de hoogslaper perfect te combineren met andere producten van de Pino collectie van Vipack.
  1.054,-
 • Quick view

  Vipack Pino Commode Grijs

  De Vipack Pino Commode Grijs past perfect onder de Pino halfhoogslaper. De commode is gemaakt van 100% grenenhout en is voorzien van een stijlvol design. De commode beschikt over voldoende opbergruimte.
  348,-
 • Quick view

  Vipack Pino Halfhoogslaper

  De Vipack Pino Halfhoogslaper is zeer origineel van design en kan velen jaren mee. Biedt onder het bed opbergruimte of een speelruimte. Het bed wordt geleverd inclusief lattenbodem en exclusief matras.
  312,-
 • Quick view

  Vipack Pino Hoogslaper 90 x 200 cm

  De Vipack Pino Hoogslaper 90 x 200 cm is een handig bed waaronder genoeg ruimte is om spullen en meubels neer te zetten. Deze kwalitatief grenen hoogslaper wordt inclusief een lattenbodem geleverd.
  486,-
22 Resultaten
Trustpilot