Polydaun Bedtextiel Kinderkamer

Polydaun bedtextiel voor de kinderkamer bevat geen schadelijke stoffen. Sommige Polydaun dekbedden en kussens zijn speciaal bedoeld voor kinderen met een huisstofmijtallergie of kinderen die overmatig transpireren. Verder produceert Polydaun altijd op een duurzame en verantwoorde manier. Er wordt op milieu bewuste wijze gebruikt gemaakt van materialen en grondstoffen en waar mogelijk worden zelf gerecycelde materialen gebruikt.

Lees meer...

Gezond kinderkamer bedtextiel van Polydaun

Alle Polydaun dekbedden en kussens hebben een Öko-tex certificaat. Dit betekent dat dit kinderkamer bedtextiel van Polydaun geen stoffen bevat die een risico vormen voor de gezondheid. De ontwerpers van Polydaun vinden het belangrijk dat iedereen zo gezond en comfortabel mogelijk kan slapen. Van Polydaun is bijvoorbeeld antiallergeen bedtextiel verkrijgbaar, voor kinderen met een huisstofmijtallergie. Ook zijn er kussens voor kinderen die overmatig transpireren.

Over Polydaun

Het bedrijf Polydaun is gevestigd in Nederland en maakt al 50 jaar lang kwalitatief goed beddengoed voor iedereen, ook voor wie speciale wensen of behoeften heeft. Polydaun vindt zijn oorsprong in Zweden en heette aanvankelijk Polydun. Dit bedrijf bracht als één van de eerste Europese ondernemingen slaapzakken op de markt. De Nederlandse dochteronderneming Polydaun deed het zo goed dat het een zelfstandig bedrijf werd. In de jaren ’80 kwam Polydaun met een vernieuwend dekbed op de markt met een synthetische vulling. Tegenwoordig is Polydaun één van de grootse fabrikanten van kunstvezeldekbedden en hoofdkussens in de Benelux. Polydaun bedtextiel voor de kinderkamer is online te bestellen via onze webshop. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Bovendien hoef je bij een besteding van €20,- of meer geen verzendkosten te betalen. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen is, krijg jij het Polydaun kinderkamer bedtextiel in de meeste gevallen morgen thuisbezorgd. Voorwaarde is wel dat de bestelde producten bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Polydaun Moltonhoes Waterdicht 90 x 200 cm

  Polydaun Molton Matrashoes geeft het matras een langere levensduur en de hygiëne speelt ook een grote rol. Gemaakt van hoogwaardig katoen en uiteraard wasbaar in de wasmachine.
  27,95
 • Quick view

  Polydaun Molton Matrashoes

  Polydaun Molton Matrashoes geeft het matras een langere levensduur en de hygiëne speelt ook een grote rol. Gemaakt van hoogwaardig katoen en uiteraard wasbaar in de wasmachine.
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Lotus 4-Seizoenen 140 x 220 cm

  Dit dekbed is van het merk Polydaun en is geschikt voor alle seizoenen. Het dekbed kan door middel van drukknooplustjes aan elkaar vastgemaakt worden. Ook is het dekbed wasbaar in de wasmachine.
  214,95
 • Quick view

  Polydaun Molton Sloop 2 Stuks

  De Polydaun Molton Sloop is zeer absorberend en hygienisch. Het heeft een groot vochtopnemend vermogen wat voor mensen die erg transpireren erg fijn is. Gemaakt van zachte kwaliteit.
  16,50
 • Quick view

  Polydaun Matrasbeschermer 120 x 200 cm

  De Topnop matrasbeschermer heeft een antisliplaag welke bestaat uit latex noppen, zodat het matras op zijn plek blijft liggen.
  31,65
 • Quick view

  Polydaun Matrasbeschermer Top Nop 90 x 210 cm

  De Polydaun Matrasbeschermer Top Nop 90 x 210 cm is voorzien van een anti-sliplaag. Het biedt bescherming tegen slijtage van het matras en is geschikt voor elk bed, elke matrasdrager en elk type matras.
  29,25
 • Quick view

  Polydaun Evolon® Matrashoes 90 x 200 cm

  Het Polydaun Evolon® matrashoes is een anti-allergisch matrashoes wat een schone en gezonde omgeving creëert voor jou en je kindje. Het is gemaakt van Evolon® en voelt zacht en soepel aan.
  41,95
 • Quick view

  Polydaun Matrasbeschermer Top Nop 80 x 200 cm

  De Polydaun Matrasbeschermer Top Nop 80 x 200 cm is voorzien van een anti-sliplaag. Het biedt bescherming tegen slijtage van het matras en is geschikt voor elk bed, elke matrasdrager en elk type matras.
  22,50
 • Quick view

  Polydaun Matrasbeschermer Top Nop 70 x 150 cm

  De Polydaun Matrasbeschermer Top Nop 70 x 150 cm is voorzien van een anti-sliplaag. Het biedt bescherming tegen slijtage van het matras en is geschikt voor elk bed, elke matrasdrager en elk type matras.
  13,95
 • Quick view

  Polydaun Matrasbeschermer Top Nop 90 x 190 cm

  De Polydaun Matrasbeschermer Top Nop 90 x 190 cm is voorzien van een anti-sliplaag. Het biedt bescherming tegen slijtage van het matras en is geschikt voor elk bed, elke matrasdrager en elk type matras.
  22,50
 • Quick view

  Polydaun Topnop Matrasbeschermer 140 x 200 cm

  Met het Polydaun Topnop Matrasbeschermer 140 x 200 cm blijft het matras op zijn plaats liggen en is het optimaal beschermd tegen slijtage. De matrasbeschermer is anti-allergisch en geschikt voor ieder bed en matras.
  35,95
 • Quick view

  Polydaun Evolon® Kussensloop 60 x 70 cm

  Het Polydaun Evolon® kussensloop is een anti-allergische kussensloop wat een schone en gezonde omgeving creëert voor jou en je kindje. Het is gemaakt van Evolon® en voelt zacht en soepel aan.

  16,50

  14,95

 • Quick view

  Polydaun Evolon® Dekbedovertrek 140 x 200 cm

  Het Polydaun Evolon® dekbedovertrek is een anti-allergisch overtrek, dat een schone en gezonde omgeving creëert voor jou en je kindje. Het is gemaakt van Evolon® en voelt zacht en soepel aan.
  48,95
13 Resultaten
Trustpilot