Studio Ditte Bedtextiel Kinderkamer

De ontwerpers van Studio Ditte willen met hun ontwerpen iets toevoegen aan jouw belevingswereld. Dit doen zij door een stukje uit een andere cultuur of spullen met een geschiedenis toe te voegen aan het alledaagse. Studio Ditte dekbedovertrekken bevatten leuke prints met spulletjes die je een verhaal vertellen. Dit maakt Studio Ditte bedtextiel voor de kinderkamer zo bijzonder.

Lees meer...

Details van Studio Ditte kinderkamer bedtextiel

Een Studio Ditte dekbedovertrek is over het algemeen gemaakt van katoen. Dit materiaal voelt heel comfortabel aan. Sommige Studio Ditte dekbedovertrekken zijn bedoeld voor een standaard eenpersoonsbed, andere zijn geschikt voor een kleiner formaat bed. In de uitgebreide productbeschrijvingen van Studio Ditte kinderkamer bedtextiel vind je meer informatie over de afmetingen.

Over Studio Ditte

Als je een stapel boeken ziet, een serviesgoed of poëzieplaatjes, spreekt dit tot de verbeelding. Wat zit hier achter? Uit welk oud poëziealbum komen de plaatjes vandaan? Behang met de afdruk van een oude muur voert je in je fantasie weg naar een heel oud huis en de geschiedenis die hier achter zit. Studio Ditte gelooft niet in een bijzondere filosofie of in een speciale designstroming, maar in mensen en hun dromen en verlangens. De ontwerpen van Studio Ditte komen uit het gewone leven. Soms komen spullen uit een totaal andere wereld, zoals de afdruk van een sloophout op behang. Bekijk op deze pagina ons uitgebreide assortiment van Studio Ditte en ervaar de kracht van de verbeelding. Studio Ditte tienerkamer beddengoed of kinderkamer bedtextiel is online te bestellen via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Jouw bestelde Studio Ditte tienerkamer beddengoed of kinderkamer bedtextiel bezorgen wij zo snel mogelijk bij je thuis. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen is, krijg jij de bestelde artikelen morgen al thuisbezorgd. Dit is alleen mogelijk als de bestelde producten bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Vogel 140 x 200 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Vogel 140 x 200 cm, want elke vogel dat er op is geprint is kleurrijk! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  64,95
 • Quick view

  Studio Ditte Vliegtuigjes Dekbedovertrek Donkerblauw 140 x 200 cm

  Naar het Studio Ditte Vliegtuigjes Overtrek 140 x 200 cm kun je blijven kijken! Ieder vliegtuigje heeft een andere kleur en ziet er verschillend uit. Het overtrek wordt geleverd met bijpassend kussensloop.

  64,95

  57,95

 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Raceauto Donker

  De Studio Ditte Overtrek Raceauto Donker cm kun je naar blijven kijken, want elk raceauto die er op geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  64,95
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Panthera Wit 120 x 150 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Panthera Wit 120 x 150 cm, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  52,95
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Panthera Wit 140 x 200 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Panthera Wit 140 x 200 cm, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  59,95
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Panthera Donkerblauw 140 x 200 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Panthera Donkerblauw 140 x 200 cm, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  64,95
 • Quick view

  Studio Ditte Vliegtuigjes Dekbedovertrek 140 x 220 cm

  Naar het Studio Ditte Vliegtuigjes Overtrek 140 x 220 cm kun je blijven kijken! Ieder vliegtuigje heeft een andere kleur en ziet er verschillend uit. Het overtrek wordt geleverd met bijpassend kussensloop.

  59,95

  49,95

 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Werkauto 120 x 150 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Werkauto 120 x 150 cm, want elk werkauto die er op geprint is is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  52,95
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Wilde Dieren Cool 140 x 200/220 cm

  Het Studio Ditte Overtrek Wilde Dieren Cool kun je naar blijven kijken, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!

  59,95
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Auto 140 x 200 cm

  Het Studio Ditte Overtrek Auto kun je naar blijven kijken, want elk auto  die er op geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!

  59,95
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Werkauto 140 x 200/220 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Werkauto 140 x 200/220 cm, want elke auto die er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  59,95
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Wilde Dieren Lief 120 x 150 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Wilde Dieren Lief 120 x 150 cm, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!

  52,95

  44,95

 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Wilde Dieren Lief 140 x 200/220 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Wilde Dieren Lief 140 x 200/220 cm, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!

  59,95

  44,95

13 Resultaten