Witlof for Kids bedtextiel voor de kinderkamer

Witlof for Kids bedtextiel voor de kinderkamer is heel veilig en comfortabel. Dat is een belangrijk doel van de ontwerpers. Dan hoef jij je daar niet meer druk om te maken. Witlof for Kids bedtextiel voor de kinderkamer draagt over het algemeen het OEKO-Tex 100 certificaat. Dit betekent dat het vrij is van schadelijke stoffen. Verder is Witlof for Kids kinderkamer bedtextiel ook heel mooi om te zien.

Lees meer...

De stijl van Witlof for Kids kinderbeddengoed

Witlof for Kids is vooral bekend van de karakteristieke, bloemerige prints op beddengoed, boxkleden, waskussenhoezen en andere textielproducten. Toch zijn niet alle textielproducten van Witlof for Kids bedrukt met bloemen. Van Witlof for Kids is ook kinderbeddengoed verkrijgbaar met simpele, gekleurde figuurtjes of ruitjes. Hoe dan ook, Witlof for Kids kinderbeddengoed ziet er altijd heel speciaal uit en is dan ook een echte aanrader!

Over Witlof for Kids

De stijl van Witlof for Kids kinderkamer bedtextiel springt er dus echt uit. Witlof for kids producten maken het leven met je kindje nét iets sprankelender. Over elk detail van Witlof for Kids producten is nagedacht. De ontwerpers van Witlof for Kids streven bijvoorbeeld ook naar een minimale belasting van het milieu. Zowel de producten als het verpakkingsmateriaal bevatten zo min mogelijk stoffen die het milieu kunnen schaden. Spreekt de stijl en de kwaliteit van Witlof producten je aan? Kijk dan ook eens op onze Witlof for Kids merkenpagina. Daar tref je al onze Witlof for Kids producten aan. Naast Witlof for Kids bedtextiel voor de kinderkamer verkopen wij bijvoorbeeld ook badcapes, waskussenhoezen, speendoekjes, hydrofiele doeken en kruikenzakken van Witlof for Kids. Al deze artikelen zijn online te bestellen via onze webwinkel. Wij zorgen ervoor dat jij de bestelde artikelen zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt, in veel gevallen al de volgende dag!

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Dekbedovertrek

  Het stijlvolle Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Dekbedovertrek houdt je kindje lekker warm. Het dekbedovertrek is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen.
  64,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Dekbedovertrek Sand / Off White

  Het stijlvolle Witlof For Kids Once Upon Dekbedovertrek Sand / Off White houdt je kindje lekker warm in zijn of haar bedje. Het overtrek is gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen.
  64,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Sparkle Dekbedovertrek

  Het Witlof For Kids Tuck-Inn Sparkle Dekbedovertrek houdt je kindje lekker warm 's nachts. Het overtrek is gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen en wordt geleverd inclusief kussensloop.
  64,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Once Upon Dekbedovertrek Hazel Brown / Off White

  Het stijlvolle Witlof For Kids Tuck-Inn Once Upon Dekbedovertrek Hazel Brown / Off White houdt je kindje lekker warm in zijn of haar bedje. Het overtrek is gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen.

  Normale prijs: 64,95

  Special Price 51,96

4 Resultaten
Trustpilot