Childhome decoratie kinderkamer

Pimp de kinderkamer op met Childhome decoratie materiaal. Van Childhome zijn vaak hele unieke decoratie artikelen beschikbaar, zoals een bedframe cover voor een Childhome bedframe. Met deze cover tover je het bed van je kindje om in een leuke tent. Andere bijzondere Childhome decoratie artikelen voor de kinderkamer zijn Childhome koffertjes, kledingrekken en vloerkleden.

Lees meer...

Childhome spiegels

Van Childhome zijn vaak hele sfeervolle spiegels te verkrijgen. Een Childhome spiegel is niet alleen heel praktisch om in de kinderkamer te hebben. Het is ook heel leuk kinderkamer decoratie materiaal. Sommige Childhome spiegels hebben een prachtige, Boheemse look.

Over Childhome

Childhome is een Belgisch familiebedrijf dat al zo’n 35 jaar meubels en accessoires maken die het leven van jonge gezinnen een stuk comfortabeler maken. Op Babypark.nl tref je allerlei artikelen van Childhome aan, waaronder een wieg, een kledingrek, een kinderfauteuil, een kinderstoel, een knuffel voor aan de muur en noem maar op. Ons assortiment kan elke keer variëren. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod. De hoge kinderstoelen Evolu 2 en Evolu ONE.80 zijn aan te raden. Deze kinderstoelen zijn meerdere keren bekroond met internationale prijzen. De Evolu 2 en Evolu ONE.80 zien er heel stijlvol uit en passen perfect bij een moderne inrichting. Verder bieden deze kinderstoelen je een groot gebruiksgemak. Childhome decoratie materiaal voor de kinderkamer is online te bestellen via Babypark.nl. Wij bezorgen de bestelde kinderkamer decoratie artikelen van Childhome zo snel mogelijk bij je thuis. Zijn jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen, dan doen wij je bestelling meestal direct op de post, zodat jij het morgen al krijgt thuisgestuurd. Dit lukt alleen als de bestelde kinderkamer decoratie artikelen van Childhome bij ons voorradig zijn.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Childhome Giraf Knuffel 135 cm

  De Childhome Giraf Knuffel 135 cm heeft een heerlijk zachte vacht en ziet er vriendelijk uit. De grote giraf is ideaal voor je kindje om mee te knuffelen en als decoratie op de baby- of kinderkamer.

  139,-

  103,20

 • Quick view

  Childhome Vilten Muur Decoratie Olifant

  Deze Childhome Vilten Muur Decoratie Olifant is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis! De olifant is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden door middel van een lus.

  39,95

  34,95

 • Quick view

  Childhome Beer Canvas Kussen

  Dit schattige Childhome Beer Canvas Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een beer is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  15,95
 • Quick view

  Childhome Tent Canvas Kussen

  Dit schattige Childhome Tent Canvas Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een tent is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  15,95
 • Quick view

  Childhome Wolk Canvas Kussen

  Dit schattige Childhome Wolk Canvas Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een wolk is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  15,95
 • Quick view

  Childhome Cactus Canvas Kussen

  Dit schattige Childhome Cactus Canvas Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een cactus is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  15,95
 • Quick view

  Childhome Vilten Muur Decoratie Uil

  Deze Childhome Vilten Muur Decoratie Uil is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis! De schattige uil is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden door middel van een lus.

  34,95

  29,60

 • Quick view

  Childhome Giraf Knuffel 180 cm

  De Childhome Giraf Knuffel 180 cm heeft een heerlijk zachte vacht en ziet er vriendelijk uit. De grote giraf is ideaal voor je kindje om mee te knuffelen en als decoratie op de baby- of kinderkamer.

  389,-

  311,20

 • Quick view

  Childhome Love Letter Canvas Kussen

  Dit schattige Childhome Love Letter Canvas Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van de tekst is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  15,95
 • Quick view

  Childhome Rattan Aura Spiegel 90 cm

  De Childhome Rattan Aura Spiegel 90 cm kan leuk gecombineerd worden met een Bohemian interieur! Binnen een handomdraai heb je de spiegel op de wand gemonteerd. De spiegel zonder rotan heeft een diameter van 42 cm.

  69,95

  65,95

 • Quick view

  Childhome Leopard Vloerkleed Blauw 145 x 160 cm

  Dit Childhome Leopard Vloerkleed Blauw 145 x 160 cm geeft de baby- of kinderkamer een sfeervolle uitstraling. Het kleed is ideaal om de kamer mee te decoreren en zorgt er voor dat je kindje onbezorgd kan rondkruipen.

  49,95

  49,-

 • Quick view

  Childhome Olifant Knuffel

  De Childhome Olifant Knuffel heeft een heerlijk zachte vacht en ziet er vriendelijk uit. De grote olifant is ideaal voor je kindje om mee te knuffelen en als decoratie op de baby- of kinderkamer.
 • Quick view

  Childhome Rattan Fondi Spiegel 60 cm

  De Childhome Rattan Fondi Spiegel 60 cm kan leuk gecombineerd worden met een Bohemian interieur! Binnen een handomdraai heb je de spiegel op de wand gemonteerd. De spiegel zonder rotan heeft een diameter van 29 cm.

  49,95

  48,98

 • Quick view

  Childhome Zebra Vloerkleed 145 x 160 cm

  Dit Childhome Zebra Vloerkleed 145 x 160 cm geeft de baby- of kinderkamer een sfeervolle uitstraling. Het kleed is ideaal om de kamer mee te decoreren en zorgt er voor dat je kindje onbezorgd kan rondkruipen.
  49,-
14 Resultaten
Trustpilot