Flexa decoratie kinderkamer

Maak de kinderkamer of tienerkamer compleet met fraaie Flexa accessoires. In ons assortiment vind je onder andere Flexa speelgordijnen, Flexa poefs, Flexa zitzakken en Flexa nishutten. Een Flexa nishut staat mooi in de slaapkamer en is ook leuk voor je kind om in te spelen. Flexa decoratie materiaal voor de kinderkamer hoort meestal bij een bepaald thema. Het is leuk om meerdere Flexa accessoires voor de kinderkamer van hetzelfde thema te kopen. Bekijk op deze pagina ons assortiment Flexa decoratie materiaal voor de kinderkamer en laat je inspireren.

Lees meer...

Flexa speelgordijnen

Leuk Flexa decoratie materiaal voor de kinderkamer is bijvoorbeeld een Flexa speelgordijn. Een Flexa speelgordijn is leuk om aan een Flexa hoogslaper te hangen. Je kindje heeft dan onder de hoogslaper een afgesloten plekje waar het kan spelen. Flexa speelgordijnen zijn gemaakt vanuit de belevingswereld van het kind. Omdat kinderen van kleur houden, zien Flexa speelgordijnen heel kleurrijk. Een Flexa speelgordijn bestaat meestal uit drie delen. Elk deel is voor een andere hoek van het bed. Over het algemeen zijn Flexa speelgordijnen prima bestand tegen de wasmachine.

Over Flexa

Naast Flexa decoratiemateriaal voor de kinderkamer verkopen wij ook Flexa meubels. Sommige Flexa decoratieartikelen zijn ook bedoeld voor bepaalde Flexa kinderkamermeubels. Zoals de naam Flexa al veronderstelt, zijn Flexa meubels heel flexibel te gebruiken. Meestal zijn deze multifunctioneel of hebben deze veel verstelopties. Een voorbeeld is een Flexa bureau op wieltjes dat in hoogte verstelbaar is en een kantelbaar bureaublad heeft. Jouw gewenste Flexa decoratie materiaal voor de kinderkamer bestel je eenvoudig online via onze webshop. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis op het dagdeel dat jou het beste schikt. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Flexa Safari Speelgordijn

  Met het Flexa Safari Speelgordijn tover je het Flexa bed gemakkelijk om in een vrolijk speelparadijs voor je kindje! Je kan de drie gordijndelen eenvoudig aan het bed bevestigen dankzij het klittenband.
  99,-
 • Quick view

  Flexa Princess Nishut

  Met de Flexa Princess Nishut creëer je een heerlijke speelplek voor je kindje! De hut voelt stevig aan en kan worden gebruikt op de vloer en bed. Verder is de hut gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  149,-

  134,10

 • Quick view

  Flexa Heroes Verlengstukken

  Met het Flexa Heroes Verlengstukken maak je de kinderkamer met speelgordijn helemaal af! De stukken zijn handig te bevestigen aan het speelgordijn wanneer je kindje in een verhoogde Flexa halfhoogslaper slaapt.
  25,-
 • Quick view

  Vipack Princess Speelgordijn

  Met het Vipack Princess Speelgordijn tover je het Vipack bed gemakkelijk om in een vrolijk speelparadijs voor je kindje! Je kan de drie gordijndelen eenvoudig aan het bed bevestigen dankzij het klittenband.
  77,-
 • Quick view

  Flexa Heroes Nishut

  Met de Flexa Safari Nishut creëer je een heerlijke speelplek voor je kindje! De hut voelt stevig aan en kan worden gebruikt op de vloer en bed. Verder is de hut gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,-
 • Quick view

  Flexa Safari Nishut

  Met de Flexa Safari Nishut creëer je een heerlijke speelplek voor je kindje! De hut voelt stevig aan en kan worden gebruikt op de vloer en bed. Verder is de hut gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,-
 • Quick view

  Flexa Safari Zitzak Gestreept

  Deze Flexa Safari Zitzak Gestreept ziet er vrolijk uit en steelt de show in de kamer van je kindje. De zitzak wordt geleverd inclusief vulling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  79,-
 • Quick view

  Flexa Slinger voor Classic House Light / Dark Misty Rose

  De Flexa Slinger voor Classic House Light / Dark Misty Rose versiert het Classic House van dit merk maar kan uiteraard ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Een leuke slinger met verschillende kleuren.
  35,-
 • Quick view

  Flexa Safari Verlengstukken

  Met het Flexa Safari Verlengstukken maak je de kinderkamer met speelgordijn helemaal af! De stukken zijn handig te bevestigen aan het speelgordijn wanneer je kindje in een verhoogde Flexa halfhoogslaper slaapt.
  25,-
 • Quick view

  Flexa Heroes Speelgordijn

  Met het Flexa Heroes Speelgordijn tover je het Flexa bed gemakkelijk om in een vrolijk speelparadijs voor je kindje! Je kan de drie gordijndelen eenvoudig aan het bed bevestigen dankzij het klittenband.

  99,-

  89,10

 • Quick view

  Flexa Little Princess Verlengstukken

  Met het Flexa Little Princess Verlengstukken maak je de kinderkamer met speelgordijn helemaal af! De stukken zijn handig te bevestigen aan het speelgordijn wanneer je kindje in een verhoogde Flexa halfhoogslaper slaapt.
  25,-
 • Quick view

  Flexa Little Princess Speelgordijn

  Met het Flexa Little Princess Speelgordijn tover je het Flexa bed gemakkelijk om in een vrolijk speelparadijs voor je kindje! Je kan de drie gordijndelen eenvoudig aan het bed bevestigen dankzij het klittenband.

  99,-

  89,10

12 Resultaten