Leander decoratie kinderkamer

Leander decoratie materiaal voor de kinderkamer zorgt voor extra stijl óf is onmisbaar bij het gebruik van Leander kinderkamermeubels. Kijk op deze pagina welk Leander decoratie materiaal voor de kinderkamer jij heel goed kunt gebruiken!

Lees meer...

Leander plafondhaak

Een Leander plafondhaak is onmisbaar voor het ophangen van de Leander hangwieg aan het plafond. Koop je een Leander hangwieg, dan krijg je standaard een Leander plafondhaak meegeleverd. Het is echter een idee om de Leander plafondhaak ook in een andere ruimte in huis te hangen. Je kunt de Leander hangwieg dan in meerdere ruimtes gebruiken.

Over Leander

Leander is een Deens bedrijf van basismeubels en aanvullende accessoires voor de kamer van je kindje. Leander verwijst naar Stig Leander, de oprichter van het bedrijf. Toen de schoonzus van Leander in 1998 zwanger was van een tweeling, ging Leander zich bezinnen op het ontwerpen van een heel functioneel meubel voor baby’s. Het meubel moest eenvoudig zijn, maar tegelijkertijd voorzien in een duidelijk behoefte. Het leek hem bijvoorbeeld mooi om een wieg te ontwerpen die de ontwikkeling van een baby stimuleert en de baby tegelijkertijd kalmeert. Als zijn schoonzus de ene baby voedde, zou het fijn zijn als de andere baby in een wieg kon liggen die hem of haar kalmeerde. Zo ontstond het idee voor de Leander Classic™-wieg. Leander ging meteen aan de slag en nog geen jaar later was deze wieg te koop in een aantal geselecteerde winkels in Denemarken. Inmiddels geniet de Leander Classic™-wieg wereldwijd bekendheid! Zowel Leander meubels als kinderkamer decoratie materiaal van Leander is online te bestellen via onze webshop. Het kinderkamer decoratie materiaal van Leander bestel je eenvoudig online via deze pagina. Je profiteert hiermee van onze Laagste Prijsgarantie. Wij bezorgen de bestelde artikelen zo snel mogelijk bij je thuis!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Leander Plafondhaak White

    Bij de Leander Hangwieg wordt al een plafondhaak meegeleverd, maar met de extra Leander Plafondhaak White kun je de wieg ook in andere ruimtes in huis ophangen. Zo kan je nog meer genieten van de bijzondere hangwieg!
    7,-
1 Resultaten
Trustpilot