Liewood decoratie kinderkamer

Liewood decoratie artikelen voor de kinderkamer stralen één en al sfeer uit. Stijlvolle accessoires, zoals een Liewood opbergbakje dat eruitziet als een kat, passen heel goed bij het interieur van een moderne kinderkamer. Snuffel gerust eens rond op deze pagina voor ons complete assortiment Liewood decoratie artikelen voor de kinderkamer!

Lees meer...

Het design van Liewood decoratieartikelen

Liewood decoratieartikelen passen helemaal in de Scandinavische designtraditie. Dat is onder meer te zien aan de kleuren en de vormen van Liewood decoratie materiaal voor de kinderkamer. Pure vormen en delicate prints vol persoonlijkheid gaan hand in hand met functionaliteit. Dat maakt Liewood decoratieartikelen bijzonder. Liewood producten worden gemaakt van de beste materialen, op basis van origineel vakmanschap.

Over Liewood

Liewood is Zweeds label van met name biologische textielproducten en zachte, gebreide kleding voor het moderne gezin. Van Liewood verkopen wij ook speelgoed en allerlei hebbedingetjes voor jonge kinderen. De ambitie van Liewood is simpel: het streven naar “slow living”, naar het maken van producten die generaties lang meegaan. De producten van Liewood zijn dus zo duurzaam mogelijk. Verder zijn Liewood decoratieartikelen en andere producten geproduceerd onder gecontroleerde, veilige en eerlijke omstandigheden. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Liewood! Het assortiment van Liewood is opgedeeld in verschillende thema's zodat je de artikelen perfect op elkaar kunt afstemmen. Bestel vandaag nog jouw gewenste kinderkamer decoratie artikelen van Liewood online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice! Als wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen, doen wij de bestelde kinderkamer decoratie artikelen van Liewood meestal meteen op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Dit is alleen mogelijk als wij de bestelde Liewood decoratieartikelen direct uit voorraad kunnen leveren. Bij Babypark profiteer je ook van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor kinderkamer decoratie artikelen van Liewood.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Liewood Margaret Opbergbakje

    In het schattige Liewood Margaret Opbergbakje in de vorm van een kat kan je kindje al zijn of haar dierbare bezittingen opbergen. Gemaakt van 100% siliconen en makkelijk af te nemen met een vochtig doekje.
    14,-
1 Resultaten
Trustpilot