8 Resultaten
 • Quick view

  Life Time Voile Blue Star Voor 4in1 Bed

  Creëer een natuurlijke look door de mooie Life Time Voile Blue Star over het 4 in 1 bed te hangen. Als je in bed ligt zie je om je heen alleen maar mooie sterren zodat je lekker rustig in slaap valt.
  148,-
 • Quick view

  Life Time Klamboe Royal Rose

  Vrolijk je bed extra op door de Life Time Klamboe Royal Rose erover heen te hangen. De klamboe beschikt over mooie hangers namelijk een roze ster en een gouden hart. Tegelijkertijd kan het ook als muskietennet functioneren.
  178,-
 • Quick view

  Life Time Klamboe Classic Grey

  Vrolijk je bed extra op door de Life Time Klamboe Classic Grey erover heen te hangen. De klamboe beschikt over mooie hangers namelijk een roze ster en een zilveren hart. Tegelijkertijd kan het ook als muskietennet functioneren.
  178,-
 • Quick view

  Life Time Boomhut Spiegel

  De Life Time Boomhut Spiegel heeft een robuuste look wat komt door het hout in verschillende kleuren. Het is een leuke aanvulling bij de boomhutserie. Gemaakt van kwalitatief materiaal.
  129,-
 • Quick view

  Life Time voile SilverSparkle

  Deze luxe voile van serie SilverSparkle is gemaakt van organza en afgewerkt met zilverkleurig lakleer en handgeborduurde details.
  98,-
 • Quick view

  Life Time Spiegel

  De Life Time Spiegel is zeer functioneel op de kinderkamer. De houten omlijsting valt er mooi omheen. Vervaardigd van kwalitatief materiaal waardoor het lang mee gaat.
  57,-
 • Quick view

  Life Time Adventure Plaid Gehaakt 130 x 150 cm

  Ben je op zoek naar een decoratieve accessoire voor in de kinderkamer? Dan creëer je met dit Life Time Adventure Plaid Gehaakt een extra stoere look. Dit plaid is uiteraard ook fijn om onder te zitten of te liggen.
  82,-
 • Quick view

  Life Time Sugar Pie Plaid Gehaakt 130 x 150 cm

  Ben je op zoek naar een decoratieve accessoire voor in de kinderkamer? Dan creëer je met dit Life Time Sugar Pie Plaid Gehaakt een extra leuke look. Dit plaid is uiteraard ook fijn om onder te zitten of te liggen.
  82,-
8 Resultaten