Life Time decoratie kinderkamer

Geef de kinderkamer extra sfeer met fraai Life Time decoratiemateriaal. Vul jouw Life Time bed aan met een stoffen dak of een bedhemel of een spiegel van Life Time. Een Life Time boomhutbed is bijvoorbeeld aan te vullen met een boomhutspiegel. Een sfeervol Life Time plaid staat altijd leuk op het bed of om over een stoel of bank te hangen. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Life Time decoratie artikelen voor de kinderkamer. Zoek op deze pagina de decoratie artikelen van Life Time uit die passen bij jouw kinderkamer.

Lees meer...

Een Life Time voile of bedhemel

Een Life Time voile geeft het bed net wat meer sfeer. Onze Life Time voiles zijn gemaakt van leuke, eigentijdse stofjes die heel goed passen in een kinderkamer of tienerkamer. Een Life Time bedhemel is ideaal om muggen en vliegen tegen te houden en staat ook heel leuk.

Over Life Time

Het Deense familiebedrijf Life Time werd ruim 45 jaar geleden opgericht. Naast decoratieartikelen voor de kinderkamer, maakt Life Time ook meubels. Wij verkopen onder andere Life Time bedden en (half)hoogslapers. Het gebruikte hout voor deze meubels komt uit de duurzame bosbouw. Dit bekent dat voor iedere gekapte boom die voor Life Time meubels nodig is, weer anderhalve boom wordt geplant. Life Time vindt het belangrijk om het milieu zo min mogelijk schade toe te brengen en maakt dan ook gebruik van milieuvriendelijke lakken en beitsen op waterbasis. Een aantal jaren geleden ontving Life Time de Green Environmental Award. Bestel vandaag nog Life Time decoratie artikelen voor de kinderkamer en eventuele andere producten online via onze webshop. Wij bezorgen het bestelde Life Time decoratiemateriaal zo snel mogelijk bij je thuis. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten. Daarnaast profiteer je bij Babypark van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Voile Blue Star Voor 4in1 Bed

  Creëer een natuurlijke look door de mooie LIFETIME Kidsrooms Voile Blue Star over het 4 in 1 bed te hangen. Als je in bed ligt zie je om je heen alleen maar mooie sterren zodat je lekker rustig in slaap valt.
  158,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Funland Achterwand

  Creëer een mooie look door de mooie LIFETIME Kidsrooms Funland Achterwand over het 4 in 1 bed of hemelbed te hangen. Het bed ziet er gelijk anders uit en creëert een leuke sfeer in iedere funkamer!
  128,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Dino Stoffen Dak Met Slinger

  Creëer een stoere look door de mooie LIFETIME Kidsrooms Dino Stoffen Dak Met Slinger over het 4-in-1 bed met dakconstructie te hangen. Het bed ziet er gelijk anders uit en creëert een leuke sfeer!
  155,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Forest Ranger Achterwand

  Creëer een mooie look door de mooie LIFETIME Kidsrooms Forest Ranger Achterwand over het 4 in 1 bed met dakconstructie. Het bed ziet er gelijk anders uit en creëert een leuke sfeer in iedere dinokamer.
  128,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Klamboe Classic Grey

  Vrolijk je bed extra op door de LIFETIME Kidsrooms Klamboe Classic Grey erover heen te hangen. De klamboe beschikt over mooie hangers namelijk een roze ster en een zilveren hart. Tegelijkertijd kan het ook als muskietennet functioneren.
  155,-
 • Quick view

  Life Time Voile Fairy Dust Voor 4in1 Bed

  Creëer een natuurlijke look door de mooie Life Time Voile Fairy Dust Voor 4in1 Bed te hangen. Als je in bed ligt zie je om je heen alleen maar mooie sterren zodat je lekker rustig in slaap valt.
  158,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Funland Stoffen Dak Met Slinger

  Creëer een prinsessen look door de mooie LIFETIME Kidsrooms Funland Stoffen Dak Met Slinger over het 4 in 1 bed of hemelbed te hangen. Het bed ziet er gelijk anders uit en creëert een leuke sfeer!
  155,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Spiegel

  De LIFETIME Kidsrooms Spiegel is zeer functioneel op de kinderkamer. De houten omlijsting valt er mooi omheen. Vervaardigd van kwalitatief materiaal waardoor het lang mee gaat.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Adventure Plaid Gehaakt 130 x 150 cm

  Ben je op zoek naar een decoratieve accessoire voor in de kinderkamer? Dan creëer je met dit LIFETIME Kidsrooms Adventure Plaid Gehaakt een extra stoere look. Dit plaid is uiteraard ook fijn om onder te zitten of te liggen.
  88,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Sugar Pie Plaid Gehaakt 130 x 150 cm

  Ben je op zoek naar een decoratieve accessoire voor in de kinderkamer? Dan creëer je met dit LIFETIME Kidsrooms Sugar Pie Plaid Gehaakt een extra leuke look. Dit plaid is uiteraard ook fijn om onder te zitten of te liggen.
  88,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Princess Bedhemel Licht Roze

  Creëer een prinsessen look door de mooie LIFETIME Kidsrooms Princess Bedhemel Licht Roze over het 4 in 1 bed of hemelbed te hangen. Het bed ziet er gelijk anders uit en creëert een leuke sfeer!
  208,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Princess Bedhanger Met Opbergvakken Crown

  De LIFETIME Kidsrooms Princess Bedhanger Met Opbergvakken Crown beschikt over twee opbergvakken en kan worden gehangen aan het bed met een frame erboven. Een leuke aanvulling bij de Princess serie van LIFETIME Kidsrooms.
  40,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Dino Achterwand

  Creëer een mooie look door de mooie LIFETIME Kidsrooms Dino Achterwand over het 4 in 1 bed met dakconstructie. Het bed ziet er gelijk anders uit en creëert een leuke sfeer in iedere dinokamer.
  128,-
13 Resultaten
Trustpilot