5 Resultaten
 • Quick view

  Overseas Canvas Hocker

  De Overseas Canvas Hocker is een leuke aanvulling in de kinderkamer. Het is gevuld met gerecycled EPS en zit lekker zacht. Je kan het gebruiken als krukje, voetenbankje of tafeltje.
  34,95
 • Quick view

  Overseas Vaandel

  De Overseas Vaandel Smoke is een leuke toevoeging bij de tipi tent van dit merk. Op beide kanten is een tekst geschreven. Gemaakt van kwalitatief canvas en is wasbaar op 30°C in de wasmachine.
  10,95
 • Quick view

  Overseas Vlaggenlijn Canvas

  Overseas Vlaggenlijn Canvas is een vrolijke slinger met allerlei soorten vlaggetjes in vilten stof eraan vastgemaakt. Erg leuk om op te hangen tijdens een feestje of ook mooi om als decoratie aan een muur te hangen.
  16,95
 • Quick view

  Overseas Barley Plaid Knitted Ochre 130 x 150 cm

  Ben je op zoek naar een decoratieve accessoire voor in de kinderkamer? Dan creëer je met dit Overseas Barley Plaid Knitted 130 x 150 cm een extra stoere look. Dit plaid is uiteraard ook fijn om onder te zitten of te liggen.
  62,95
 • Quick view

  Overseas Quilt Plaid Ice 130 x 150 cm

  Ben je op zoek naar een decoratieve accessoire voor in de kinderkamer? Dan creëer je met dit Overseas Quilt Plaid Ice 130 x 150 cm een extra stoere look. Dit plaid is uiteraard ook fijn om onder te zitten of te liggen.
  39,95
5 Resultaten