Picca Loulou decoratie kinderkamer

Picca Loulou decoratie materiaal voor de kinderkamer ziet er heel kleurrijk uit. De volijke accessoires zijn een stimulans voor de creativiteit en de verbeeldingskracht van je kindje. Met Picca Loulou decoratie materiaal voor de kinderkamer kan je kindje zijn of haar eigen sprookje tot leven roepen.

Lees meer...

Een Picca Loulou ballon

Bijzondere kinderkamer decoratie artikelen van Picca Loulou zijn Picca Loulou ballonnen. Deze ballonnen zijn van goede kwaliteit en gaan dus niet zomaar lek. Je kunt een Picca Loulou ballon gemakkelijk aan de wand of aan een kast hangen. Het geeft de kamer van je kindje een feestelijk tintje. Meestal kun je een Picca Loulou ballon in meerdere, eigentijdse kleuren bestellen.

Over Picca Loulou

Picca Loulou is een merk van mooie, ludieke knuffels, accessoires en decoratieartikelen voor kinderen. De ontwerpen komen van Bon Ton Toys in Amsterdam. Dat elk Picca Loulou kinderkamer decoratie artikel met de hand is gemaakt, is bijzonder. Ieder artikel is dus helemaal uniek. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt van de ontwerpers. Kinderkamer accessoires van Picca Loulou zijn gemaakt van duurzaam materiaal, waaronder linnen en katoen. In sommige gevallen zijn gerecyclede materialen gebruikt. Een aantal Picca Loulou knuffels en accessoires zijn verpakt in mooie geschenkverpakkingen. Knuffels en kinderkamer decoratie materiaal van Picca Loulou is dan ook heel leuk om weg te geven als geschenk. Jouw gewenste Picca Loulou kinderkamer decoratie artikelen zijn te bestellen via onze webshop. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor de accessoires. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen zijn, doen wij de bestelde Picca Loulou artikelen meestal meteen op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Voorwaarde is wel dat wij de artikelen direct uit onze voorraad kunnen leveren.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Picca LouLou Balloon

    De Picca LouLou Balloon is de perfecte accessoire voor in iedere ruimte in huis. De ballon is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen aan de wand met het haakje aan de achterkant.
    22,95
1 Resultaten
Trustpilot