Sebra decoratie kinderkamer

Zoek je leuk decoratie materiaal voor de kinderkamer? Snuffel dan eens rond op deze pagina. Je vind hier mooie en unieke kinderkamer decoratie artikelen van Sebra, zoals een Sebra krijtbord. Het zijn stuk voor stuk hele stijlvolle accessoires!

Lees meer...

Sebra krijtbord als kinderkamer decoratie

Op een Sebra krijtbord kan je kindje met krijt tekeningen maken of bepaalde berichten achterlaten. Daarnaast ziet een Sebra krijtbord er ook heel leuk uit als kinderkamer decoratie. Een Sebra krijtbord heeft vaak een eenvoudig frame van eiken multiplex.

Over Sebra

Sebra is een sfeervol merk van decoratie materiaal voor de kinderkamer, speelgoed en andere items voor je kindje. Het design is echt Deens en heeft soms een vintage look. Veel Sebra decoratie artikelen voor de kinderkamer zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals katoen, wol en hout. De ontwerpers van Sebra maken ook veel gebruik van ouderwetse handwerktechnieken, zoals haken en breien. Gehaakte en gebreide producten zijn momenteel helemaal ‘in’. Tegelijkertijd stralen ze iets nostalgisch uit. Ze geven de kinderkamer extra sfeer. Sommige producten van Sebra zijn zelfs helemaal met de hand gemaakt. Veel kinderkamer decoratie materiaal van Sebra is uitgevoerd in zachte, klassieke tinten, zodat het plaatje helemaal compleet is. Wacht niet langer en bestel vandaag nog mooie kinderkamer decoratie artikelen van Sebra online via onze Babypark.nl! Wij zorgen ervoor dat de bestelde kinderkamer decoratie artikelen van Sebra zo snel mogelijk jouw kant op komen. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen zijn, doen wij de bestelde artikelen meestal direct op de post. In de meeste gevallen krijg jij deze dan de volgende dag al thuisgestuurd. Verder profiteer je bij Babypark altijd van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Sebra Oakee Krijtbord Oak Frame

    Op het Sebra Oakee Krijtbord Oak Frame kan je kindje de leukste tekeningen maken met krijtjes. Het bord kan met 2 schroeven worden gemonteerd op de wand en is ideaal voor op de kinderkamer of speelhoek.
    199,-
1 Resultaten
Trustpilot