Smallstuff decoratie kinderkamer

Maak de kinderkamer compleet met Smallstuff decoratie artikelen! Een aantal artikelen op deze pagina maken de kinderkamer een stuk vrolijker en knusser. Andere artikelen zijn vooral handig, zoals een Smallstuff houten mobiel houder voor het bevestigen van een muziekmobiel aan het bedje van je kind. De meeste Smallstuff decoratie artikelen voor de kinderkamer zijn onderling heel goed te combineren. Vaak zijn kleuren uit hetzelfde kleurengamma gebruikt. Op veel kinderkamer decoratie artikelen komen retro prints terug.

Lees meer...

Smallstuff kussens en knuffels

Smallstuff kussens en knuffels zien er stuk voor stuk heel sfeervol uit. Deze Smallstuff decoratie artikelen voor de kinderkamer zijn uitgevoerd in mooie, zachte kleuren. Sommige Smallstuff kussens zijn eigenlijk kussen én knuffel ineen. Een voorbeeld is een Smallstuff kussen dat eruitziet als een pandabeer of zebrapaard. Als je zo’n kussen op een bed, stoel of bankje neerlegt, creëer je een speelse look. Sommige knuffels zijn gebreid of met de hand gehaakt, wat voor een retro uitstraling zorgt.

Over Smallstuff

Smallstuff is opgericht in 2006. Alle ontwerpen van Smallstuff zijn uniek en gemaakt in het Deense Aarhus. De ontwerpers streven ernaar om innovatief te zijn. Verder volgen ze nauwlettend de trends op het gebied van kleuren en designs. Smallstuff maakt veel gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout en katoen. Jouw gewenste kinderkamer decoratie materiaal van Smallstuff kun je online bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor je aankoop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij het bestelde kinderkamer decoratie materiaal van Smallstuff zo snel mogelijk in huis hebt. In veel gevallen is het zelf mogelijk om bestelde artikelen al de volgende dag te leveren.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Smallstuff Houten Mobiel Houder White

  De Smallstuff Houten Mobiel Houder White is, in combinatie met een muziekmobiel, een stijlvolle toevoeging aan de baby- of kinderkamer. Je kunt de houder eenvoudig aan elke box, wieg of babybed monteren.

  45,95

  36,76

 • Quick view

  Smallstuff Zebra Kussen

  Dit schattige Smallstuff Zebra Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het stijlvolle kussen in de vorm van een zebra is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  44,95
 • Quick view

  Smallstuff Panda Kussen

  Dit schattige Smallstuff Panda Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het stijlvolle kussen in de vorm van een panda is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  54,95
 • Quick view

  Smallstuff Zebra Kussen Bubblegum

  Dit schattige Smallstuff Zebra Kussen Bubblegum steelt de show in de kamer van je kindje. Het stijlvolle kussen in de vorm van een zebra is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  44,95
 • Quick view

  Smallstuff Lion Muziekmobiel Multi

  De Smallstuff Lion Muziekmobiel Multi is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een rustgevend muziekje. De muziekmobiel is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.

  44,95

  35,96

 • Quick view

  Smallstuff Lion Mobiel Multi

  Deze stijlvolle Smallstuff Lion Mobiel Multi is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een stijlvol ontwerp. De mobiel is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.

  54,95

  43,96

 • Quick view

  Smallstuff Zebra Kussen Grey

  Dit schattige Smallstuff Zebra Kussen Grey steelt de show in de kamer van je kindje. Het stijlvolle kussen in de vorm van een zebra is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  44,95
 • Quick view

  Smallstuff Zebra Muziekmobiel Multi

  De Smallstuff Zebra Muziekmobiel Multi is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een rustgevend muziekje. De muziekmobiel is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.

  44,95

  35,96

 • Quick view

  Smallstuff Giraffe Kussen Hazel

  Dit schattige Smallstuff Giraffe Kussen Hazel steelt de show in de kamer van je kindje. Het stijlvolle kussen in de vorm van een giraf is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  44,95
 • Quick view

  Smallstuff Dalmatine Dog Kussen

  Met de schattige Smallstuff Dalmatine Dog Kussen kan je kindje heerlijk spelen. De rammelaar is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal en maakt vrolijke geluidjes wanneer er mee wordt gerammeld.
 • Quick view

  Smallstuff Elephant Muziekmobiel

  De Smallstuff Elephant Muziekmobiel is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een rustgevend muziekje. De muziekmobiel is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
 • Quick view

  Smallstuff Knitted Hippo Knuffel

  De Stijlvolle Smallstuff Knitted Hippo Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
 • Quick view

  Smallstuff Vloerkleed Rond Melange

  Met het stijlvolle Smallstuff Vloerkleed Rond Melange heeft je kindje zijn of haar eigen plekje in het huis. Het stijlvolle kleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is wasbaar in de wasmachine op 30 graden.
  69,95
 • Quick view

  Smallstuff Knitted Hippo Kussen

  Dit schattige Smallstuff Knitted Hippo Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een olifant is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  49,95
 • Quick view

  Smallstuff Elephant Kussen 35 x 35 cm

  Dit schattige Smallstuff Elephant Kussen 35 x 35 cm steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen met olifanten print is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  32,95
 • Quick view

  Smallstuff Tractor Muziekmobiel Grey

  De Smallstuff Tractor Muziekmobiel Grey is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een rustgevend muziekje. De muziekmobiel is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.

  39,95

  31,96

 • Quick view

  Smallstuff Animal Vlaggenlijn

  De Smallstuff Animal Vlaggenlijn is een vrolijke kleurrijke slinger die je eenvoudig kan ophangen. Aan de slinger hangen vlaggetjes in verschillende kleuren en schattige dieren. De slinger is 240 cm lang.
  29,95
 • Quick view

  Smallstuff Lion Knuffel

  De Smallstuff Lion Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
 • Quick view

  Smallstuff Zebra Mobiel Multi

  Deze stijlvolle Smallstuff Zebra Mobiel Multi is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een stijlvol ontwerp. De mobiel is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.

  54,95

  43,96

19 Resultaten
Trustpilot