Stapelgoed decoratie kinderkamer

Stapelgoed is een merk van fraaie lifestyleproducten. Wij verkopen allerlei Stapelgoed decoratie materiaal voor de kinderkamer. Al deze decoratieartikelen van Stapelgoed zijn gemaakt van pure, stoere materialen en stralen authenticiteit uit. De meeste decoratieartikelen van Stapelgoed zijn uitgevoerd in vrij natuurlijke kleuren. Alle producten van Stapelgoed op deze pagina zien er heel stijlvol uit. Kijk snel verder en laat je verrassen door alle mooie ontwerpen!

Lees meer...

Stapelgoed opbergmanden en kussens

Veel van onze Stapelgoed kinderkamer accessoires zijn opbergmanden en kussens. Stapelgoed opbergmanden zijn een voorbeeld van accessoires waar je er gerust een aantal van in de kinderkamer kunt neerzetten. Stapelgoed opbergen zien er heel stijlvol uit en zijn bovendien heel handig. Je berg hier rondslingerend speelgoed in op, knuffels of andere spulletjes waarvoor je een plekje zoekt. Natuurlijk kun je ook nog kiezen voor een Stapelgoed trommel om spulletjes in op te bergen. Het is niet alleen fijn om een aantal Stapelgoed opbergmanden, maar ook Stapelgoed kussens aan te schaffen voor de kinderkamer. Stapelgoed kussens zijn verkrijgbaar in allerlei materialen. De kussens geven extra comfort op bijvoorbeeld een bankje of stoeltje in de kinderkamer. Daarnaast zijn deze kussens ook heel mooi als decoratie.

Overige Stapelgoed kinderkamer accessoires

Naast Stapelgoed kussens en opbergmanden vind je allerlei Stapelgoed kinderkamer accessoires, waaronder hanglampen, houten dieren, wandhaken en magneetborden. Stapelgoed hanglampen zien er niet standaard uit. Deze hebben bijvoorbeeld de vorm van een kokosnoot. Daarnaast hebben wij vaak ook Stapelgoed knuffels in ons assortiment. Deze knuffels zijn zacht genoeg om mee te knuffelen en zijn daarnaast heel goed te gebruiken als decoratie. Sommige van deze knuffels zijn gemaakt van een mooie jeans stofje. Een Stapelgoed garenklos is ook heel leuk als decoratie in de kinderkamer. Wacht niet langer en bestel vandaag nog Stapelgoed kinderkamer accessoires online via onze webshop. Wij bezorgende decoratieartikelen van Stapelgoed zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Stapelgoed Baobab Walvis Blauw / Wit

  De Stapelgoed Baobab Walvis Blauw / Wit is een zeldzame vrucht van een Baobabboom. Deze zeldzame decoratie past goed in een babykamer of kinderkamer. De grootte van de vrucht is ongeveer 35 cm lang.
  24,95
 • Quick view

  Stapelgoed Houten Wandklos

  De Stapelgoed Houten Wandklos is een leuke decoratie om tegen de muur te hangen. Het kan ook gelijk als kapstok gebruikt worden. Iedere klos is een handgemaakt door de bevolking uit Kenya.
 • Quick view

  Stapelgoed Blad Wandhaak

  De Stapelgoed Blad Wandhaak is een mooie haak in de vorm van een blad. Het is vervaardigd van staal met roesteffect waardoor het zeer kwalitatief is en is voorzien van 1 ophanghaak.
  12,95
 • Quick view

  Stapelgoed Ananas Wandhaak

  De Stapelgoed Ananas Wandhaak is een mooie haak in de vorm van een blad. Het is vervaardigd van staal met roesteffect waardoor het zeer kwalitatief is en is voorzien van 1 ophanghaak.
 • Quick view

  Stapelgoed Sisal Mand Grey / Pink

  De Stapelgoed Sisal Mand Grey / Pink is leuk om ergens neer te zetten. Het is een mooie rieten mand in een stoere look en gemaakt van kwalitatief materiaal. Ook handig om spullen in op te bergen.
5 Resultaten