15 Resultaten
 • Quick view

  Stapelgoed Leren Mandje

  De Stapelgoed Leren Mandje is een leuk opbergmandje die je ergens neer kan zetten of als plantenbakje kan gebruiken. Gemaakt van kwalitatief leer waardoor je er lang plezier van hebt.
  27,50
 • Quick view

  Stapelgoed Fotolijstje Zwart S

  Het Stapelgoed Fotolijstje Zwart S is een leuk fotolijstje waar je foto`s eenvoudig in kan schuiven. Gemaakt van kwalitatief hout waarin bewerkt is. Elk exemplaar is uniek en creëert een leuke sfeer in de ruimte.

  29,95

  12,95

 • Quick view

  Stapelgoed Fotolijstje Zwart M

  Het Stapelgoed Fotolijstje Zwart M is een leuk fotolijstje waar je foto`s eenvoudig in kan schuiven. Gemaakt van kwalitatief hout waarin bewerkt is. Elk exemplaar is uniek en creëert een leuke sfeer in de ruimte.
  16,95
 • Quick view

  Stapelgoed Fotolijstje Zwart L

  Het Stapelgoed Fotolijstje Zwart L is een leuk fotolijstje waar je foto`s eenvoudig in kan schuiven. Gemaakt van kwalitatief hout waarin bewerkt is. Elk exemplaar is uniek en creëert een leuke sfeer in de ruimte.
  24,95
 • Quick view

  Stapelgoed Tafel Metaal

  De Stapelgoed Tafel Metaal kan op verschillende plekken in huis gezet worden en oogt zeer stoer. Elk exemplaar is uniek omdat het met de hand is gemaakt.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Dots Plaid

  Het Stapelgoed Dots Plaid gemaakt van hoogwaardig materiaal waar je kindje heerlijk in kan relaxen is perfect voor alle kinderkamertjes. Heerlijk warm en je kan er lekker onder liggen.
  69,95
 • Quick view

  Stapelgoed Kever Roze

  De Stapelgoed Kever Roze is met de hand gemaakt waardoor elk exemplaar uniek is. De houten kever kan aan de wand bevestigd worden en beschikt over een lengte van 30 cm. Een unieke decoratie in de ruimte van het huis.
  31,95
 • Quick view

  Stapelgoed Kever Geel

  De Stapelgoed Kever Geel is met de hand gemaakt waardoor elk exemplaar uniek is. De houten kever kan aan de wand bevestigd worden en beschikt over een lengte van 30 cm. Een unieke decoratie in de ruimte van het huis.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Kever Groen

  De Stapelgoed Kever Groen is met de hand gemaakt waardoor elk exemplaar uniek is. De houten kever kan aan de wand bevestigd worden en beschikt over een lengte van 30 cm. Een unieke decoratie in de ruimte van het huis.
  29,95
 • Quick view

  Stapelgoed Kever Zwart

  De Stapelgoed Kever Zwart is met de hand gemaakt waardoor elk exemplaar uniek is. De houten kever kan aan de wand bevestigd worden en beschikt over een lengte van 30 cm. Een unieke decoratie in de ruimte van het huis.
  34,95
 • Quick view

  Stapelgoed Lieveheersbeestje Geel

  De Stapelgoed Lieveheersbeestje Geel is met de hand gemaakt waardoor elk exemplaar uniek is. Het houten lieveheersbeestje kan aan de wand bevestigd worden en beschikt over een lengte van 30 cm. Een unieke decoratie in de ruimte van het huis.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Tripod Stool Grey

  De Stapelgoed Tripod Stool Grey is een oud houten kruk met daaronder 3 poten bevestigd. Het is afgeschilderd met een zachte kleur. De Tripod Stool kan ook als bijzettafel gebruikt worden en staat leuk in de ruimte.

  99,-

  98,-

 • Quick view

  Stapelgoed Leren Hangmandje

  De Stapelgoed Leren Hangmandje is een leuk opbergmandje die je ergens aan kan hangen of als plantenbakje kan gebruiken. Gemaakt van kwalitatief leer waardoor je er lang plezier van hebt.
  29,95
 • Quick view

  Stapelgoed Wandkruisjes Metaal 3 Stuks

  De Stapelgoed Wandkruisjes Metaal 3 Stuks zijn een leuke aanvulling in de kinderkamer en vooral in een industrieel interieur. Het wordt geleverd in drie verschillende maten waardoor het een speelse look krijgt.
  59,95
 • Quick view

  Stapelgoed Magneetbord Rechthoekig

  Met het Stapelgoed Magneetbord Rechthoekig creëer je een leuke plek voor de kaartjes en foto's van je kindje. Het magneetbord biedt ook de ruimte voor kettingen en decoratie. Verkrijgbaar in vrolijke kleuren.
  24,95
15 Resultaten