Vipack decoratie kinderkamer

Vipack decoratieartikelen voor een peuterkamer of kinderkamer zijn een echte aanrader! Op deze pagina tref je meestal onder meer Vipack speelgordijnen, speeltunnels en opbergzakken aan. Vipack opbergzakken hang je bijvoorbeeld aan een (half)hoogslaper. Deze opbergzakken zien er heel fleurig en vrolijk uit en bieden bovendien extra opbergruimte.

Lees meer...

Vipack speeltunnels en speelgordijnen als decoratie

Een voorbeeld van leuk Vipack decoratie materiaal voor de kinderkamer, is een Vipack speelgordijn. De meeste speelgordijnen passen precies onder een (half)hoogslaper. Dankzij een Vipack speelgordijn, heeft je kindje een eigen speelplekje onder de (half)hoogslaper. Meestal bieden wij meerdere Vipack speelgordijnen aan. Op sommige speelgordijnen is de afbeelding van een dierenwinkel afgedrukt, op andere een brandweerauto, een tuin met paddenstoelen of allerlei dingen die te maken hebben met de politie. Een Vipack speeltunnel is ook een leuke optie. Zo’n tunnel is een soort tentje waar je kindje doorheen kan kruipen. Je kindje kan de tunnel ook gebruiken als ‘huisje’.

Over Vipack

Het Belgische bedrijf Vipack richt zich op de ontwikkeling en distributie van kant-en-klare meubels voor kinderen en jongeren. De kracht van Vipack is de continue ontwikkeling van nieuwe producten, volgens de nieuwste trends van vandaag de dag. Van Vipack bieden wij meerdere producten aan tegen een betaalbare prijs met een eigentijdse uitstraling. Alle producten van Vipack zijn geregistreerd. Vipack is een FSC-gecertificeerd bedrijf. Dat betekent dat Vipack hout gebruikt dat goedgekeurd is volgens de Forest Stewardship Council (FSC). Deze internationale non-profit organisatie zet zich in voor duurzame bosbouw. Door het FSC goedgekeurd hout komt niet uit beschermde bossen. Voor gebieden waar wel bomen gekapt mogen worden, heeft het FSC strenge eisen opgesteld, niet alleen voor de houtkap, maar ook voor de sociale en economische rechten voor de lokale bevolking en arbeiders. Vipack decoratie materiaal voor de kinderkamer is online te bestellen via Babypark.nl. Wij bezorgen de bestelde Vipack decoratieartikelen zo snel mogelijk bij je thuis!

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Vipack Princess Speeltunnel

  Met de Vipack Princess Speeltunnel creëer je een heerlijke speelplek voor je kindje! De hut voelt stevig aan en kan worden gebruikt op de vloer en bed. Verder is de hut gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  73,-
 • Quick view

  Vipack Princess Sophie Speelgordijn

  Met het Vipack Princess Sophie Speelgordijn tover je het Vipack Pino halfhoogslaper gemakkelijk om in een vrolijk speelruimte voor je kindje! Je kan de drie gordijndelen eenvoudig aan het bed bevestigen dankzij het klittenband.
  66,-
 • Quick view

  Vipack Spring Opbergzakken

  Met de Vipack Spring Opbergzakken kleed je de (half)hoogslaper extra aan. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen aan de uitvalbeveiliging. Het is praktisch en het ziet er ook nog eens leuk uit in de kinderkamer.
  33,-
 • Quick view

  Vipack Astro Speeltunnel

  De Vipack Astro Speeltunnel biedt optimaal speelplezier op ieder Vipak Pino Bed. Het kan worden gebruikt op het bed maar uiteraard ook op de vloer. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  73,-
 • Quick view

  Vipack Astro Speelgordijn

  Met het Vipack Astro Speelgordijn tover je het Vipack pino halfhoogslaper gemakkelijk om in een vrolijk speelruimte voor je kindje! Je kan de drie gordijndelen eenvoudig aan het bed bevestigen dankzij het klittenband.
  77,-
 • Quick view

  Vipack Space Shuttle Speelgordijn

  Met het Vipack Space Shuttle Speelgordijn tover je het Vipack Pino halfhoogslaper gemakkelijk om in een vrolijk speelruimte voor je kindje! Je kan de drie gordijndelen eenvoudig aan het bed bevestigen dankzij het klittenband.
  66,-
 • Quick view

  Vipack Astro Opbergzakken

  Met de Vipack Astro Opbergzakken kleed je de (half)hoogslaper extra aan. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen aan de uitvalbeveiliging. Het is praktisch en het ziet er ook nog eens leuk uit in de kinderkamer.
  33,-
 • Quick view

  Vipack Spring Speeltunnel

  De Vipack Spring Speeltunnel biedt optimaal speelplezier op ieder Vipak Pino Bed. Het kan worden gebruikt op het bed maar uiteraard ook op de vloer. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  73,-
 • Quick view

  Vipack Birdy Speelgordijn

  Met het Vipack Birdy Speelgordijn tover je het Vipack Pino halfhoogslaper gemakkelijk om in een vrolijk speelruimte voor je kindje! Je kan de drie gordijndelen eenvoudig aan het bed bevestigen dankzij het klittenband.
  77,-
 • Quick view

  Vipack Police Speelgordijn

  Met het Vipack Police Speelgordijn tover je het Vipack Pino halfhoogslaper gemakkelijk om in een vrolijk speelruimte voor je kindje! Je kan de drie gordijndelen eenvoudig aan het bed bevestigen dankzij het klittenband.
  66,-
 • Quick view

  Vipack Princess Opbergzakken

  Met de Vipack Princess Opbergzakken kleed je de (half)hoogslaper extra aan. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen aan de uitvalbeveiliging. Het is praktisch en het ziet er ook nog eens leuk uit in de kinderkamer.
  33,-
 • Quick view

  Vipack Birdy Opbergzakken

  Met de Vipack Birdy Opbergzakken kleed je de (half)hoogslaper extra aan. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen aan de uitvalbeveiliging. Het is praktisch en het ziet er ook nog eens leuk uit in de kinderkamer.
  33,-
 • Quick view

  Vipack Birdy Speeltunnel

  De Vipack Birdy Speeltunnel biedt optimaal speelplezier op ieder Vipak Pino Bed. Het kan worden gebruikt op het bed maar uiteraard ook op de vloer. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  73,-
 • Quick view

  Vipack Pet Shop Speelgordijn

  Met het Vipack Pet Shop Speelgordijn tover je het Vipack Pino halfhoogslaper gemakkelijk om in een vrolijk speelruimte voor je kindje! Je kan de drie gordijndelen eenvoudig aan het bed bevestigen dankzij het klittenband.
  66,-
 • Quick view

  Vipack Fire Truck Speelgordijn

  Met het Vipack Fire Truck Speelgordijn tover je het Vipack Pino halfhoogslaper gemakkelijk om in een vrolijk speelruimte voor je kindje! Je kan de drie gordijndelen eenvoudig aan het bed bevestigen dankzij het klittenband.
  66,-
 • Quick view

  Vipack Spring Speelgordijn

  Met het Vipack Spring Speelgordijn tover je het Vipack Pino halfhoogslaper gemakkelijk om in een vrolijk speelruimte voor je kindje! Je kan de drie gordijndelen eenvoudig aan het bed bevestigen dankzij het klittenband.
  77,-
16 Resultaten
Trustpilot