Kapstokken

Maak de kamer van je kindje compleet met een leuke kapstok. Op deze pagina vind je kapstokken in allerlei uiteenlopende stijlen. Sommige kapstokken zijn heel kleurrijk, andere hebben een unieke vorm. Ieder ontwerp is heel bijzonder.

Lees meer...

Eén of meerdere kapstokhaken

Voordat je een kapstok gaat uitzoeken, is het goed om te weten hoeveel kledingstukken je hieraan wilt hangen. Veel van onze kapstokken bestaan uit meerdere haken, soms wel vier tot vijf. Er zijn ook kleine kapstokken met maar één haak. Voor elk wat wils dus!

Bestel direct online

Bestel de kapstok van je keuze online via Babypark.nl. Indien jouw order ons nog vóór 20:00 uur bereikt en je ook direct online hebt betaald, bezorgen wij je bestelling in de meeste gevallen al de volgende dag. Voorwaarde is wel dat het product bij ons op voorraad is.

Lees minder...
13 Resultaten
  • Quick view

    Kidsmill Boom Kapstok

    De Kidsmill boom kapstok is een kapstok in de vorm van een boom met handige takken waar je de jassen en tassen aan kunt hangen. De kapstok is gemaakt van multiplex en makkelijk te monteren.
    75,-
  • Quick view

    Kidsmill Lodge / Brent Kapstok Mat Wit

    De Kidsmill Lodge / Brent Kapstok Mat Wit is leuk te combineren met andere items voor de kinderkamer. De kapstok is eenvoudig te bevestigen en erg handig voor de kleertjes van je kindje.

    32,-

    29,-

  • Quick view

    KidsDepot Lino Wandhaak Leeuw

    De KidsDepot Lino Wandhaak Leeuw Zwart is een mooie wandhaak in een dierenkop model. Het is vervaardigd van metaal waardoor het zeer kwalitatief is. Beschikt over 1 ophangmogelijkheid.
    18,95
  • Quick view

    KidsDepot Gio Wandhaak Giraffe

    De KidsDepot Gio Wandhaak Giraffe is een mooie wandhaak in een dierenkop model. Het is vervaardigd van metaal waardoor het zeer kwalitatief is. Beschikt over 1 ophangmogelijkheid.
    13,95
  • Quick view

    KidsDepot Eli Wandhaak Olifant

    De KidsDepot Eli Wandhaak Olifant is een mooie wandhaak in een dierenkop model. Het is vervaardigd van metaal waardoor het zeer kwalitatief is. Beschikt over 1 ophangmogelijkheid.
    10,95
  • Quick view

    Colorique Apollo Kapstok Cockpit Apps Vintage Canvas

    Op zoek naar een Colorique kapstok, dat erg robuust is? Dan is deze zeker aan te raden.
    34,95
  • Quick view

    Kidsmill Kapstok Hert

    Een vrolijke accessoire om aan de muur te hangen dat is de Kidsmill kapstok in de vorm van een hert. De hertenkop is gemaakt van hoogwaardig multiplex en beschikt over voorgeboorde gaten.

    75,-

    55,-

  • Quick view

    Kidsmill Long Island Kapstok Oldlook

    Eenvoudig je kleertjes ophangen aan de Long Island kapstok. Ook te combineren met leuke decoratie items. De kapstok is gemaakt van MDF materiaal.

    32,-

    29,-

  • Quick view

    Nijntje Kapstok Zilver

    Leuke kapstok met een zilveren Nijntje afbeelding om in de slaapkamer van je kind te hangen. Met behulp van de kapstok zijn de jassen, mutsen en tassen snel opgeruimd.
    12,99
  • Quick view

    Roommate Village Coat Kapstok

    Met de Roommate Village Coat Kapstok hangt jouw kindje met plezier de jas op. De kapstok kan gebruikt worden voor de jassen maar is ook leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer.
    37,-
  • Quick view

    Roommate Villa Magnetisch Bord En Kapstok

    De Roommate Villa Magnetisch Bord En Kapstok is een echte eyecatcher in de baby- of kinderkamer. De kapstok kan ook gebruikt worden als magnetisch bord, zodat je leuke foto's en tekeningen kan ophangen.
    74,-
  • Quick view

    Childhome Kapstok Wolk

    Een vrolijke accessoire om op de kamer neer te zetten dat is de Childhome kapstok met krijtbord in de vorm van een wolk. De kapstok is gemaakt van hoogwaardig MDF en beschikt over 4 ophanghaken.
    39,95
  • Quick view

    Life Time Kapstok

    De Life Time Kapstok is een praktische aanvulling bij de hoogslaper van dit merk. De grenen kapstok is voorzien van 4 ophanghaken. Het is eenvoudig te monteren aan de hoogslaper.
    57,-
13 Resultaten