Taftan Kussens Kinderkamer

Maak de kinderkamer extra sfeervol met een Taftan kussen. Taftan kussens voor de kinderkamer zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren. Op veel Taftan kussens zitten leuke applicaties van dieren. Zo verkopen wij een Taftan kussen met een uiltje, een vogel of een hertje. Ons assortiment kan elke keer weer variëren. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod Taftan kussens voor de kinderkamer aan. Sommige kussens zijn gemaakt van biologisch katoen.

Lees meer...

Een gehaakt kussen van Taftan

Van Taftan zijn soms hele speciale sierkussens verkrijgbaar, zoals een kussen van Taftan in de vorm van een hartje. Dit kussen heeft een mooie, gehaakte rand. Door deze gehaakte rand krijgt het kussen een knusse, klassieke uitstraling.

Over Taftan

Het avontuur van Taftan begon in 1994. Handgeweven dekens, kussens en foulards werden geïmporteerd uit India en vervolgens verkocht. Toen Frits Veenis, de oprichter van Taftan, een podium kreeg in het Textielmuseum in Tilburg, leerde hij alles over weeftechnieken. Met deze kennis ging hij voor andere bedrijven en ontwerpers werken. Hij begon textiel met de hand te weven in het Textielmuseum of in India. In 1999 vroeg een bedrijf hem om een textielset voor de kinderkamer te ontwerpen. Dit was meteen een succes. Hierop ging Veenis ook andere ontwerpen op de markt brengen, waaronder bijpassende lampenkappen. De collecties kwamen op de markt onder de naam ‘Taftan’. Nog steeds genieten kinderen en hun ouders van de mooie producten van Taftan. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Taftan en laat je verrassen door alle mooie producten! Het Taftan sierkussen van jouw voorkeur bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Daarmee profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Wij bezorgen jouw bestelde Taftan kussen zo snel mogelijk bij je thuis. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, krijg jij je bestelling in de meeste gevallen morgen al thuisbezorgd. Dit is alleen mogelijk als het bestelde Taftan sierkussen bij ons op voorraad is.

Lees minder...
120 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Roommate Lion Kussen

  Dit schattige Roommate Lion Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een konijn is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Bunny Kussen

  Dit schattige Roommate Bunny Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een konijn is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Koala Kussen

  Dit schattige Roommate Koala Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een koala is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Ferm Living Deep Forest Kussen

  De Ferm Living Deep Forest Kussen is een gequilt kussen in een leuke design van een schildpad. Een leuk accessoire om eventueel ook als knuffel te gebruiken maar er tegen aan zitten is ook heerlijk!
  35,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Velours Kussen Soft Green

  Het LIFETIME Kidsrooms Velours Kussen Soft Green kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.
  34,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Dino Kussen Man Cave

  Het LIFETIME Kidsrooms Dino Kussen Man Cave kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.
  34,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Wild Life Kussen Tiger

  Het LIFETIME Kidsrooms Wild Life Kussen Tiger kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.
  57,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Wild Life Kussen Bruin

  Het LIFETIME Kidsrooms Wild Life Kussen Bruin kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.
  50,-
 • Quick view

  Smallstuff Unicorn Kussen Powder / Gold

  Dit schattige Smallstuff Unicorn Kussen Powder / Gold steelt de show in de babykamer van je kindje. Het stijlvolle kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.
  125,-
 • Quick view

  Snoozebaby House Kussen

  Dit schattige Snoozebaby House Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een huis is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.

  29,95

  12,60

 • Quick view

  Roommate Leaf Kussen Green

  Dit leuke Roommate Leaf Kussen Green steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een blaadje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Childhome Love Letter Canvas Kussen

  Dit schattige Childhome Love Letter Canvas Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van de tekst is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  19,95
 • Quick view

  Roommate Mini Horse Kussen

  Dit stijlvolle en schattige Roommate Mini Horse Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het kussen heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  27,-
 • Quick view

  Roommate Crab Kussen

  Dit schattige en stijlvolle Roommate Crab Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een krab is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat erg zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Shell Kussen

  Dit schattige en stijlvolle Roommate Shell Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een schelp is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat erg zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Fish Kussen

  Dit stijlvolle en schattige Roommate Fish Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een vis is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat erg zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Bink Bedding Stef Kussen 50 x 50 cm

  Dit Bink Bedding Stef Kussen 50 x 50 cm is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het stijlvolle sierkussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het zacht en comfortabel aanvoelt.
  19,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pien Kussen 50 x 50 cm

  Dit Bink Bedding Pien Kussen 50 x 50 cm is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het stijlvolle sierkussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het zacht en comfortabel aanvoelt.
  19,95
 • Quick view

  Bink Bedding Juul Kussen 50 x 50 cm

  Dit Bink Bedding Juul Kussen 50 x 50 cm is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het stijlvolle sierkussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het zacht en comfortabel aanvoelt.
  19,95
 • Quick view

  Bink Bedding Seb Kussen 50 x 50 cm

  Dit Bink Bedding Seb Kussen 50 x 50 cm is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het stijlvolle sierkussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het zacht en comfortabel aanvoelt.
  19,95
 • Quick view

  Childhome Tent Canvas Kussen

  Dit schattige Childhome Tent Canvas Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een tent is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  19,95
 • Quick view

  Overseas Star Kussen 50 x 50 cm

  Het Overseas Star Kussen 50 x 50 cm is een super leuke toevoeging aan je interieur. Het kussen staat schattig op de babykamer (bijvoorbeeld in de schommelstoel!) maar is ook perfect voor de woonkamer.
 • Quick view

  Overseas Middlestitch Velours Kussen 45 x 45 cm

  Dit Overseas Middlestitch Velours Kussen 45 x 45 cm bestaande uit een zachte tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het kussen wordt geleverd met vulling en is gemaakt van zachte materialen.

  15,25

  14,95

 • Quick view

  Juniorpark Kinderkussen Basic 60 x 70 cm

  Het Juniorpark Kinderkussen Basic is een lekker zacht kussen wat is gevuld met Tripleguard˚. Een handig kussen wat wasbaar is in de wasmachine en kan koud drogen in de droogtrommel.

  26,95

  24,95

120 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Trustpilot