Taftan Kussens Kinderkamer

Maak de kinderkamer extra sfeervol met een Taftan kussen. Taftan kussens voor de kinderkamer zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren. Op veel Taftan kussens zitten leuke applicaties van dieren. Zo verkopen wij een Taftan kussen met een uiltje, een vogel of een hertje. Ons assortiment kan elke keer weer variëren. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod Taftan kussens voor de kinderkamer aan. Sommige kussens zijn gemaakt van biologisch katoen.

Lees meer...

Een gehaakt kussen van Taftan

Van Taftan zijn soms hele speciale sierkussens verkrijgbaar, zoals een kussen van Taftan in de vorm van een hartje. Dit kussen heeft een mooie, gehaakte rand. Door deze gehaakte rand krijgt het kussen een knusse, klassieke uitstraling.

Over Taftan

Het avontuur van Taftan begon in 1994. Handgeweven dekens, kussens en foulards werden geïmporteerd uit India en vervolgens verkocht. Toen Frits Veenis, de oprichter van Taftan, een podium kreeg in het Textielmuseum in Tilburg, leerde hij alles over weeftechnieken. Met deze kennis ging hij voor andere bedrijven en ontwerpers werken. Hij begon textiel met de hand te weven in het Textielmuseum of in India. In 1999 vroeg een bedrijf hem om een textielset voor de kinderkamer te ontwerpen. Dit was meteen een succes. Hierop ging Veenis ook andere ontwerpen op de markt brengen, waaronder bijpassende lampenkappen. De collecties kwamen op de markt onder de naam ‘Taftan’. Nog steeds genieten kinderen en hun ouders van de mooie producten van Taftan. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Taftan en laat je verrassen door alle mooie producten! Het Taftan sierkussen van jouw voorkeur bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Daarmee profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Wij bezorgen jouw bestelde Taftan kussen zo snel mogelijk bij je thuis. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, krijg jij je bestelling in de meeste gevallen morgen al thuisbezorgd. Dit is alleen mogelijk als het bestelde Taftan sierkussen bij ons op voorraad is.

Lees minder...
117 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Fairy Dust Rainbow Kussen

  Het LIFETIME Kidsrooms Fairy Dust Rainbow Kussen ziet er lekker vrolijk uit. Het kussen is een leuk accessoire en onmisbaar op elke kinderkamer. De hoes is gemaakt van katoen, gevuld met eendenveren en is wasbaar in de wasmachine.
  61,-
 • Quick view

  Roommate Tiger Kussen

  Dit schattige Roommate Tiger Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een tijger is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kussen Camp Canyon 40 x 60 cm

  LIFETIME Kidsrooms Kussen Camp Canyon is een kussen in een stoer design en is voorzien van een unieke applicatie. Het kussen is gevuld met eendenveren wat het lekker zacht maakt.
  67,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kussen Ibiza Bloom 50 x 50 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Kussen Ibiza Bloom 50 x 50 cm ziet er lekker vrolijk uit. Het kussen is een leuk accessoire en onmisbaar op elke meidenkamer. De hoes is gemaakt van katoen en is wasbaar in de wasmachine.

  44,-
 • Quick view

  Town & Country Dexter Kussenhoes Groen 50 x 50 cm

  Het prachtige Town & Country Dexter Kussenhoes Groen 50 x 50 cm wat gemaakt is van katoen en beschikt over een wafelstructuur. Een mooi en kwalitatieve hoes wat er mooi uit ziet in iedere ruimte. Exclusief kussenhoes.
  24,95
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Wild Life Kussen Sebra

  Het LIFETIME Kidsrooms Wild Life Kussen Sebra kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.
  57,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Funland Kussen Balloon Dog

  Het LIFETIME Kidsrooms Funland Kussen Balloon Dog kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.
  32,-
 • Quick view

  Flexa Kussen Light / Dark Frosty Blue 40 x 40 cm

  De Flexa Kussen Light / Dark Frosty Blue 40 x 40 cm is een kwalitatief accessoire wat bestaat uit twee kleuren blauw. Het is een kussen waar heerlijk tegenaan gezeten kan worden en wat voor de sier ook leuk is!
  19,-
 • Quick view

  Polydaun Elke Hoofdkussen 65 x 50 cm

  Het Polydaun Elke Hoofdkussen 65 x 50 cm heeft een vulgewicht van 850 gram en is navulbaar voor extra stevigheid. Daarnaast is het kussen anti-allergisch en zorgt voor optimale ondersteuning tijdens het slapen.
  39,95
 • Quick view

  Town & Country Aimy Kussenhoes Wit 50 x 50 cm

  Het prachtige Town & Country Aimy Kussenhoes Wit 50 x 50 cm wat gemaakt is van katoen en beschikt over een wafelstructuur. Een mooi en kwalitatieve hoes wat er mooi uit ziet in iedere ruimte. Exclusief kussenvulling.
  15,50
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Cactus Kussen Grey

  Het LIFETIME Kidsrooms Cactus Kussen Grey kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.
  42,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Botanical Moonlight Kussen

  Het LIFETIME Kidsrooms Botanical Moonlight Kussen ziet er lekker vrolijk uit. Het kussen is een leuk accessoire en onmisbaar op elke kinderkamer. Het kussen is gemaakt van katoen en is wasbaar in de wasmachine.
  53,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Road Trip Streer Kussen

  Het LIFETIME Kidsrooms Road Trip Streer Kussen ziet er lekker vrolijk uit. Het kussen is een leuk accessoire en onmisbaar op elke kinderkamer. De hoes is gemaakt van katoen, gevuld met eendenveren en is wasbaar in de wasmachine.
  61,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Fairy Dust Kussen

  Het LIFETIME Kidsrooms Fairy Dust Kussen ziet er mooi uit. Het kussen is een leuk accessoire en onmisbaar op de kinderkamer. Het kussen heeft twee verschillende zijde zodat je lang plezier zal hebben van dit kussen.
  61,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Rolkussen Ibiza Bloom

  Het LIFETIME Kidsrooms Rolkussen Ibiza Bloom ziet er lekker vrolijk uit. Je kunt dit kussen bijvoorbeeld lekker in je rug leggen en dat biedt je extra steun. Het kussen is een leuk accessoire en onmisbaar op elke meidenkamer.

  88,-
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Lotus 1000 Gram

  Het Polydaun Hoofdkussen Lotus 1000 Gram heeft een optimale vochtregulatie en ventilatie. Het anti-allergische kussen is voorzien van 100% lyoccell tijk en is navulbaar. Uiteraard is het wasbaar in de wasmachine.
  49,95
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Wild Child Kussen 50 x 50 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Wild Child Kussen 50 x 50 cm ziet er lekker vrolijk uit. Het kussen is een leuk accessoire en onmisbaar op elke meidenkamer. Het kussen is gemaakt van katoen en is wasbaar in de wasmachine.

  21,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kussen Varrow Wild Child

  Het LIFETIME Kidsrooms Kussen Varrow Wild Child kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.
  21,-
 • Quick view

  Roommate Pear Kussen

  Dit schattige Roommate Pear Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een koala is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Town & Country Dexter Kussenhoes Roze 50 x 50 cm

  Het prachtige Town & Country Dexter Kussenhoes Roze 50 x 50 cm wat gemaakt is van katoen en beschikt over een wafelstructuur. Een mooi en kwalitatieve hoes wat er mooi uit ziet in iedere ruimte. Exclusief kussenhoes.
  24,95
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Dots Kussen Zwart / Wit

  Het LIFETIME Kidsrooms Dots Kussen Zwart / Wit kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.
  34,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kussen Camp Canyon 42 x 42 cm

  LIFETIME Kidsrooms Kussen Camp Canyon is een kussen in een stoer design en is voorzien van applicaties in vormen van sterren. Het kussen is gevuld met eendenveren wat het lekker zacht maakt.
  67,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kussen Camp Canyon 67 x 67 cm

  LIFETIME Kidsrooms Kussen Camp Canyon is een kussen in een stoer design en is voorzien van applicaties in verschillende vormen. Het kussen is gevuld met eendenveren wat het lekker zacht maakt.
  111,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Vierkant Kussen Blue Camo

  Het LIFETIME Kidsrooms Vierkant Kussen Blue Camo ziet er lekker vrolijk uit. Het kussen is een leuk accessoire en onmisbaar op elke jongenskamer. De hoes is gemaakt van katoen en is wasbaar in de wasmachine.
  53,-
117 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Trustpilot