Basicline kussens kinderkamer

Kussens zijn onmisbaar. Een Basicline kussen is fijn om op te slapen óf om voor de sier neer te leggen. Op deze pagina tref je ons complete assortiment Basicline kussens voor de kinderkamer aan. Deze kussens zijn vaak heel universeel te gebruiken.

Lees meer...

Een basic kussen van Basicline

Een Basicline kussen is in veel gevallen een basic kussen waar je eventueel een kussenhoes omheen kunt doen. Wij verkopen kussenhoezen van allerlei andere merken en in allerlei stijlen. Ons assortiment is zo divers, dat je altijd wel een kussenhoes vindt die jij mooi vindt. Natuurlijk is het ook een optie om een basic kussen van Basicline te gebruiken zonder extra hoes.

Over Basicline

Bij Babypark kun je niet alleen terecht voor een kussen van Basicline, maar ook voor Basicline swaddles, slabbetjes, opstapjes, toiletverkleiners, ledikanten en campingbedjes. Het kenmerk van Basicline producten is dat deze een eenvoudig design hebben. Basicline producten geven jou en je kindje een stevige basis, zonder extra snufjes die je toch niet gebruikt. Je krijgt precies wat je nodig hebt. En dat is een groot pluspunt. De eenvoudige ontwerpen maken het niet onnodig ingewikkeld. Verstelbare onderdelen bedien je met gemak. De rugleuning van een Basicline buggy zet je bijvoorbeeld heel gemakkelijk in slaappositie. In een vloeiende beweging vouw je de deze buggy op tot een compact pakketje dat gemakkelijk op te bergen is. Zowel jij als je kindje komen niets aan comfort tekort, in welk opzicht dan ook. Een Basicline stapelbed is ook een aanrader. Dit stapelbed is van goede kwaliteit en uitgevoerd in neutrale kleuren die overal mee te combineren zijn. Basicline kussens en andere producten van Basicline bestel je eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van een snelle levering én de Laagste Prijsgarantie. Dankzij de Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Basicline Kussen Populair 60 x 70 cm

    Dit Basicline kussen is een fijne kussen om je hoofd er op te leggen, zodat je lekker kan rusten.
    6,50
1 Resultaten