Childhome Kussens Kinderkamer

Maak de kinderkamer extra sfeervol met een Childhome kussen. Eigenlijk ziet elk kinderkamer kussen van Childhome er heel bijzonder uit. De ontwerpen zijn origineel en spreken elk kind aan. Vrijwel elk Childhome kussen heeft een mooie, speelse look. Sommige Childhome kussens zijn zo zacht dat je kind deze ook als kussen kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een grappig Childhome kussen dat eruitziet als een huisje.

Lees meer...

Childhome kussen in de vorm van een tent of cactus

Vrijwel elk Childhome kinderkamer kussen heeft een bijzondere vorm. Sommige kussens hebben de vorm van een tentje, een cactus of een dier. Het tentje, de cactus of het dier dat op zo’n kussen is getekend, ziet er heel eenvoudig uit. Dit maakt ze kussens juist zo mooi. Sommige kussens zijn zwart-wit. Dat zijn kleuren die vrijwel overal mee te combineren zijn. Deze leuke Childhome kussens zijn lang niet alleen leuk voor een kinderkamer. Je kunt deze ook gerust gebruiken voor andere ruimtes in huis om te zorgen voor een vrolijk en speels effect.

Over Childhome

Childhome is een merk van meubels en andere producten voor baby’s. De producten geven zowel jou als je kindje een groot comfort. Een Childhome schommelstoel maakt het jou extra comfortabel om je kindje te voeden. De Childhome kindermeubels, zoals kinderstoelen, zijn heel prettig voor je kindje en zien er leuk uit. Alle producten zijn van goede kwaliteit en zijn dan ook lange tijd te gebruiken. Childhome brengt ook veiligheidsproducten op de markt, zoals bedhekjes. Een bedhekje voorkomt dat je kindje uit het ledikant klimt en zich bezeert. Bestel vandaag nog het Childhome kussen van jouw wensen en eventuele andere items van Childhome online via onze webshop. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten. Verder profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Childhome Love Letter Canvas Kussen

  Dit schattige Childhome Love Letter Canvas Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van de tekst is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  15,95
 • Quick view

  Childhome Tent Canvas Kussen

  Dit schattige Childhome Tent Canvas Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een tent is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  15,95
 • Quick view

  Childhome Beer Canvas Kussen

  Dit schattige Childhome Beer Canvas Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een beer is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  15,95
 • Quick view

  Childhome Wolk Canvas Kussen

  Dit schattige Childhome Wolk Canvas Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een wolk is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  15,95
 • Quick view

  Childhome Cactus Canvas Kussen

  Dit schattige Childhome Cactus Canvas Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een cactus is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  15,95
5 Resultaten
Trustpilot