Kussens

Kussens vind je bij Babypark in de meest uiteenlopende kleuren en stijlen. Dat ene, speciale kussen voor de babykamer zit er ook ongetwijfeld tussen, of dat stoere kussen waar je je tiener blij mee maakt. Kijk eens rond op de website en laat je inspireren.

Lees meer...

De leukste vormen

Een kussen is lang niet altijd vierkant of rechthoekig. Sommige kussens van Colorique zijn hartvormig en het Isi Mini Buddy kussen heeft zelfs de vorm van een olifantje. Doe eens gek, kies iets anders!

De mooiste stijlen

De kussens van de Oud & Tiek lijn van Stapelgoed komen uit een oude bakkerij of uit de kazerne. Tenminste, dat lijkt zo. Neem dat kussen met de opdruk ‘eigendom PTT’ of het robuuste brancardkussen met het logo van het Rode Kruis. Kussens van Studio Ditte dragen opdrukken met werkauto’s, robotten of porseleinen schaaltjes. Zo heeft elk merk zijn eigen, unieke stijl. Elk kussen is op zijn eigen manier bijzonder. Wat past bij jou?

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Covers & Co Loveletter Kussen 30 x 50 cm

  Deze Covers & Co Loveletter Kussen 30 x 50 cm steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen bedrukt met liefdesbriefjes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  19,95
 • Quick view

  Covers & Co Krab Kussen

  Deze vrolijke Covers & Co Krab Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een krab is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.

  19,95

  9,95

 • Quick view

  Covers & Co Oryn Kussen Black / White 30 x 50 cm

  Deze Covers & Co Oryn Kussen Black / White 30 x 50 cm steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen met zebraprint is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.

  19,95

  9,98

3 Resultaten