Happy Horse kussens kinderkamer

Ken je het leuke merk Happy Horse waarvan allerlei soorten knuffels verkrijgbaar zijn? Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een Happy Horse knuffel van: een walvis, een zeepaardje, een leeuw, een kikker en zelfs een krab. Het leuke is dat we van Happy Horse ook kussens in ons assortiment hebben. Deze Happy Horse kussens passen perfect bij een Happy Horse knuffel.

Lees meer...

Een Happy Horse kussen en knuffel ineen

Een Happy Horse kussen ziet er vaak uit als een knuffel. Veel Happy Horse kussens hebben de vorm van een dierenkop. Zo’n knuffel kun je ook gerust als knuffel gebruiken. Een kussen van Happy Horse ziet er heel ludiek uit en staat prachtig op de kinderkamer. Alle Happy Horse knuffels voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

Over Happy Horse

Happy Horse verovert al jaren kinderharten en droogt talloze tranen. Voor veel kindjes is een Happy Horse knuffel dé steun en toeverlaat. Ze nemen de knuffel mee als ze gaan slapen of als ze op pad gaan. Een Happy Horse knuffel is al snel de steun en toeverlaat voor je kindje. Elke knuffel van Happy Horse heeft een verhaal. Elke Happy Horse knuffel is bijzonder. Het bedrijf achter Happy Horse doet méér dan alleen kleine kinderen blij maken met een leuk, zacht en schattig knuffelvriendje. Het werkt ook al jaren samen met goede doelen en produceert hier ook voor. Jouw gewenste kussen van Happy Horse is online te bestellen via Babypark.nl. Je profiteert van een snelle levering én de Laagste Prijsgarantie. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Happy Horse Dikkie Dik Kussen

    Het Happy Horse Dikkie Dik Kussen is een leuk kussen uit de serie "Dikkie Dik" van Happy Horse. Perfect te combineren met de andere knuffels en speeltjes uit deze serie!
    20,99
1 Resultaten