Manis-h kussens kinderkamer

Pimp de kinderkamer op met een mooi sierkussen van Manis-h. Onze Manis-h kussens voor de kinderkamer zijn verkrijgbaar in verfrissende kleuren. Kinderen houden hiervan. Sprekende kleuren stimuleren hun creativiteit en verbeeldingskracht. Zij worden vrolijk van kleur. Vind op deze pagina de leukste Manis-h kussens voor de slaapkamer van je kind.

Lees meer...

Een decoratief kinderkamer kussen van Manis-h

Een kinderkamer kussen van Manis-h is leuk om bijvoorbeeld op het bed van je kindje te leggen. Sommige Manis-h kussens worden per twee stuks geleverd. Het is een aanrader om beide kussens als decoratie op het bed van je kind te leggen, bijvoorbeeld aan het voeteinde. Manis-h komt elke keer weer met leuke thema’s voor de slaapkamer. Zo bedacht Manis-h het thema ‘feest’. Sommige Manis-h kussens zien er dan ook heel feestelijk uit.

Over Manis-h

Manis-h is een Deens bedrijf dat een flexibele meubelsystemen voor kinderen produceert en verkoopt. Daarnaast maakt Manis-h ook bijpassende accessoires, zoals kussens. De meubelsystemen van Manis-h zijn gemaakt op de groei. Soms voelt het alsof je kind niets anders doet dan groeien. Met een Manis-h bed kan je kindje lange tijd vooruit. Dankzij simpele technieken, pas je het bed elke keer weer aan op de grootte van je kind. Kleinere onderdelen, zoals een uitvalbasis, zijn gemakkelijk te plaatsen en er weer af te halen. Aanvankelijk geeft de uitvalbasis je kind extra veiligheid. Is je kind oud genoeg om zonder uitvalbasis te slapen, dan verwijder je deze. Jouw gewenste sierkussen van Manis-h bestel je snel eenvoudig online via onze webshop. Online shoppen heeft veel voordelen. Thuis, of waar je ook bent, zoek jij op je gemak leuke Manis-h kussens voor de kinderkamer uit. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je nooit teveel betaalt. Daarnaast profiteer je van een snelle levering!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Manis-h Kussen Rond Denim / Groen

  Een mooi rond kussen van het merk Manis-h, welke bestaat uit de kleur zwart met een groene bies.
  59,-
 • Quick view

  Manis-h Kussenset Flags & Stars

  Een vrolijk kussenset uit de Feestserie van het merk Manis-h.
  99,-
 • Quick view

  Manis-h Kussenset Traffic Signs

  Een vrolijk kussenset uit de Verkeerserie van het merk Manis-h.
  99,-
3 Resultaten