Polydaun Kussens Kinderkamer

Geef je kind een comfortabel Polydaun hoofdkussen. Een kussen van Polydaun voelt heel prettig aan en heeft soms specifieke eigenschappen voor mensen met speciale wensen. Zo verkopen wij regelmatig Polydaun kussens voor mensen die altijd vrij veel transpireren. Denk ook aan een kussen van Polydaun dat zich vormt naar je hoofd. De opstaande rand van dit kussen ondersteunt de nek extra goed. Op dit Polydaun kussen word je gestimuleerd om een gezonde houding aan te nemen. Als je op dit kussen ligt, blijven de nekwervels in en rechte lijn van de ruggengraat liggen.

Lees meer...

Het materiaal van een Polydaun kussen

Veel Polydaun kussens zijn gemaakt van katoen en polyester. Sommige kussens hebben een tijk van ander materiaal, zoals lyoccell met satijnbinding. Veel vullingen van de Polydaun kusens zijn bijzonder licht, veerkrachtig en duurzaam. Deze vullingen zijn gemaakt met behulp van speciale technieken. De meeste Polydaun kussens zijn bestand tegen de wasmachine. Sommige Polydaun kussens zijn zelfs uit te wassen op maximaal 60 graden.

Over Polydaun

Polydaun marktleider op het gebied van kunstvezel kussens en dekbedden in Nederland, België en Luxemburg. De naam Polydaun komt van een bedrijf uit Zweden, dat in 1962 begon onder de naam Polydun. Dit bedrijf bracht slaapzakken op de markt en was hiermee een van de eerste op de Europese markt. Een dochteronderneming van Polydun voor de Nederlandse markt heette Polydaun. Dit bedrijf deed het zo goed, dat het al snel een zelfstandig bedrijf werd. In de jaren ’80 kwam Polydun met een nieuw product dat heel populair werd: het dekbed. Op dit moment zijn de Polydaun dekbedden overal bekend en worden deze nog steeds overal verkocht, evenals de Polydaun kussens. Jouw gewenste kussen van Polydaun is online te bestellen via Babypark. Je profiteert je van de Laagste Prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen het kussen zo snel mogelijk bij je thuis. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Polydaun Kinderkussen 40 x 60 cm

  Het Polydaun Kinderkussen 40 x 60 cm heeft een uitstekende veerkracht. Het tijk is van katoen wat ventileert en vocht opneemt. Het kussen veroorzaakt geen allergische reactie en is wasbaar in de wasmachine.
  6,95
 • Quick view

  Juniorpark Kinderkussen Basic 60 x 70 cm

  Het Juniorpark Kinderkussen Basic is een lekker zacht kussen wat is gevuld met Tripleguard˚. Een handig kussen wat wasbaar is in de wasmachine en kan koud drogen in de droogtrommel.
  26,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Lotus 1000 Gram

  Het Polydaun Hoofdkussen Lotus 1000 Gram heeft een optimale vochtregulatie en ventilatie. Het anti-allergische kussen is voorzien van 100% lyoccell tijk en is navulbaar. Uiteraard is het wasbaar in de wasmachine.
  51,95
 • Quick view

  Polydaun Elke Hoofdkussen 65 x 50 cm

  Het Polydaun Elke Hoofdkussen 65 x 50 cm heeft een vulgewicht van 850 gram en is navulbaar voor extra stevigheid. Daarnaast is het kussen anti-allergisch en zorgt voor optimale ondersteuning tijdens het slapen.
  39,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Lotus 600 Gram

  Het Polydaun Hoofdkussen Lotus 600 Gram heeft een optimale vochtregulatie en ventilatie. Het anti-allergische kussen is voorzien van 100% lyoccell tijk en is navulbaar. Uiteraard is het wasbaar in de wasmachine.
  44,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Lotus 800 Gram

  Het Polydaun Hoofdkussen Lotus 800 Gram heeft een optimale vochtregulatie en ventilatie. Het anti-allergische kussen is voorzien van 100% lyoccell tijk en is navulbaar. Uiteraard is het wasbaar in de wasmachine.
  49,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen First Boxer

  Het Polydaun Hoofdkussen First Boxer is een kussen in een boxmodel en het heeft een uitstekende veerkracht. Het tijk is van katoen wat ventileert en vocht opneemt. Het kussen is wasbaar in de wasmachine.
  27,50
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen First Comfort

  Het Polydaun Polydaun Hoofdkussen First Comfort heeft een uitstekende veerkracht. Het tijk is van katoen wat ventileert en vocht opneemt. Het kussen veroorzaakt geen allergische reactie en is wasbaar in de wasmachine.
  24,95
8 Resultaten
Trustpilot