Roommate Kussens Kinderkamer

Vul de kinderkamer aan met leuke Roommate kussens. Eigenlijk ziet elk kinderkamer kussen van Roommate er heel bijzonder uit. Sommige kussen zijn echte ‘roommates’ voor je kindje. Een groot kussen in de vorm van een hondje geeft je kindje comfort én gezelligheid. Dit kussen is eigenlijk gewoon een grote knuffel.

Lees meer...

Roommate kussens in allerlei vormen

Vrijwel elk sierkussen van Roommate heeft een hele bijzondere vorm. De Roommate kussens in de vorm van druppels, sterretjes, maantjes mét gezichtje, zijn wel heel grappig bedacht. Van Roommate is zelfs een sierkussen in de vorm van een banaan of ananas verkrijgbaar. Verder zit in onze Roommate collectie vaak ook wel een sierkussen van Roommate dat eruitziet als een tijgerkop of leeuwenkop. Ons assortiment kan soms variëren. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod Roommate kussens voor de kinderkamer aan.

Over Roommate

Roommate accessoires geven de kinderkamer extra vrolijkheid en sfeer. Alle items van Roommate hebben een onderscheidende, herkenbare stijl en zijn tegelijkertijd gebaseerd op de Scandinavische designtrends. Alle Roommate kussens en andere accessoires zijn gemaakt met liefde voor kinderen. Ze zijn gemaakt vanuit de belevingswereld van kinderen. Ons assortiment van Roommate zit boordevol verrassingen, zoals een lamp in de vorm van een vlinder, een rugzakje met kameleons of een slinger met vilten blaadjes. Roommate vindt het belangrijk om het milieu zo min mogelijk te schaden. De nieuwste producten zijn gemaakt van honderd procent biologisch katoen dat GOTS-gecertificeerd is. Koop vandaag nog leuke Roommate accessoires en maak de kinderkamer tot een heel gezellig plekje waar je kind graag wil zijn. Jouw gewenste kinderkamer kussen van Roommate en andere items van Roommate zijn online te bestellen via Babypark.nl. Bij ons profiteer je van de Laagste Prijsgarantie én een aantrekkelijke bezorgservice! Wij bezorgen het bestelde kinderkamer kussen van Roommate en eventuele andere items zo snel mogelijk bij je thuis. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen bezorgkosten.

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Roommate Lion Kussen

  Dit schattige Roommate Lion Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een konijn is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Bunny Kussen

  Dit schattige Roommate Bunny Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een konijn is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Koala Kussen

  Dit schattige Roommate Koala Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een koala is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Leaf Kussen Green

  Dit leuke Roommate Leaf Kussen Green steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een blaadje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Horse Kussen

  Dit schattige en stijlvolle Roommate Horse Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een paard is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Tiger Kussen

  Dit schattige Roommate Tiger Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een tijger is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Cloud Kussen

  Dit schattige Roommate Cloud Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een wolk is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Lazy Puppy Kussen

  Dit schattige Roommate Lazy Puppy Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een hond is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.
  27,-
 • Quick view

  Roommate Lazy Long Dog Kussen

  Dit schattige Roommate Lazy Long Dog Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.
  79,-
 • Quick view

  Roommate Regendruppel Kussen Anthracite

  Dit schattige Roommate Regendruppel Kussen Anthracite steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een regendruppel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Moon Kussen Grey

  Dit schattige Roommate Moon Kussen Grey steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een maan is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Leaf Kussen Yellow Ochre

  Dit leuke Roommate Leaf Kussen Yellow Ochre steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een blaadje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Lemon Kussen

  Het Roommate Lemon Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer van je kindje. Het kussen heeft de vorm van een citroen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het kussen voelt zacht en comfortabel aan.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Pear Kussen

  Dit schattige Roommate Pear Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een koala is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Pineapple Kussen

  Dit schattige Roommate Pineapple Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een ananas is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
15 Resultaten