5 Resultaten
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Lamp SilverSparkle

  Prachtige lamp van de LIFETIME Kidsrooms serie SilverSparkle. Trendy zilverkleurig lakleer verfijnd gedecoreerd met kraaltjes en lovertjes.
  65,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Cottonbal Sfeerverlichting Grey

  De LIFETIME Kidsrooms Cottonbal Sfeerverlichting Grey is een mooi lichtsnoer met 20 handgemaakte katoenen ballen eraan. Het een leuk snoer wat geschikt is voor versiering. De lampjes hebben LED verlichting.
  40,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Metalen Bureaulamp

  De LIFETIME Kidsrooms Metalen Bureaulamp is een leuke lamp wat goed kan op het bureau en nachtkastje van je kind. Het is op allerlei manieren neer te zetten door de verstelbare arm. Het is gemaakt van metaal in combinatie met hout.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoeklegplank Met Lamp

  De LIFETIME Kidsrooms Hoeklegplank Met Lamp voor onder de hoogslaper van Life Time, waardoor je een leuk plankje hebt om spulletjes op te zetten maar waar tegelijkertijd ook licht onder bevind. Ideaal in het licht en donker.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Knijplamp

  De LIFETIME Kidsrooms Knijplamp is erg handig en kan op verschillende meubels vastgemaakt worden door middel van de knijper die aan de onderkant zit. De lamp is gemaakt van metaal en heeft details in het chroom.
5 Resultaten