Life Time Lattenbodems Kinderkamer

Op deze pagina vind je Life Time lattenbodems voor een kinderkamer bed. In ons assortiment vind je Life Time lattenbodems in allerlei afmetingen. De meeste lattenbodems zijn gemaakt van beukenhout. Een Life Time lattenbodem is van goede kwaliteit en zorgt voor een groot comfort.

Lees meer...

Allerlei soorten Life Time lattenbodems

De meeste Life Time lattenbodems zijn rollattenbodems. Bij een rollattenbodem zijn de latten door middel van lint aan elkaar geniet. Een Life Time rollattenbodem is gemakkelijk op te rollen. Meestal is een Life Time rollattenbodem bedoeld voor elk type matras. Soms heeft een lattenbodem van Life Time een verstelbare onderrugsteun. Meer informatie over onze Life Time lattenbodems vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen. Hier vind je meestal ook het maximaal gewicht dat de lattenbodem aankan beschreven.

Over Life Time

Life Time is een Deens familiebedrijf dat al 45 jaar lang meubels maakt. Door deze jarenlange ervaring weet Life Time waar goede meubels aan moeten voldoen. Life Time meubels zijn helemaal van deze tijd en zijn met vakmanschap ontworpen en gemaakt. Life Time vindt het belangrijk om zo goed mogelijk voor het milieu te zijn. Het gebruikte hout van Life Time komt alleen uit de duurzame bosbouw. Bij duurzame bosbouw wordt er voor elke gekapte boom weer anderhalve boom geplant. Verder maakt Life Time gebruik van milieuvriendelijke lakken en beitsen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw gewenste lattenbodem van Life Time online via onze webshop. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Wij vinden het belangrijk dat jij meteen van je aankoop kunt genieten. Bij Babypark profiteer je niet alleen van een snelle levering , maar ook van de Laagste Prijsgarantie. Dankzij de Laagst Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

5 Resultaten
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Lattenbodem Luxe 140 x 200 cm

  De LIFETIME Kidsrooms Lattenbodem Luxe 140 x 200 cm is comfortabel en is voorzien van een flexibel materiaal en het bestaat 28 latten. De latten zijn afgewerkt met kunststof kapjes en de bodem is eenvoudig te reinigen.
  160,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Lattenbodem Luxe 120 x 200 cm

  De LIFETIME Kidsrooms Lattenbodem Luxe 120 x 200 cm is zeer comfortabel en is voorzien van een verstelbare onderrugsteun en het bestaat 28 latten. Daarnaast kan op naar gewicht ingesteld worden.
  137,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Lattenbodem Luxe 90 x 200 cm

  De LIFETIME Kidsrooms Lattenbodem Luxe 90 x 200 cm is zeer comfortabel en is voorzien van een flexibel materiaal en het bestaat 28 latten. De latten zijn afgewerkt met kunststof kapjes en de bodem is eenvoudig te reinigen.
  82,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Rollatenbodem 90 x 200 cm

  De LIFETIME Kidsrooms Rollatenbodem 90 x 200 cm past op vrijwel alle beden van LIFETIME Kidsrooms. De rollatenbodem is voorzien van 16 latten en kan eenvoudig uitgerold worden. Gemaakt van kwalitatief materiaal.
  27,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Lattenbodem Voor Bedlade

  De LIFETIME Kidsrooms Lattenbodem Voor Bedlade kan niet in het standaard bed van LIFETIME Kidsrooms. Het beschikt over 16 latten en kan tot een maximaal gewicht van 100 kg. Gemaakt van kwalitatief beuken waardoor het lang mee kan.
  57,-
5 Resultaten
Trustpilot