Babypark Matrassen Kinderkamer

Op deze pagina vind je ons complete assortiment matrassen voor de kinderkamer van het merk Babypark. Babypark matrassen zijn meestal medisch getest en voldoen aan hoge normen. Vaak hebben wij ook eenpersoonsmatrassen met antiallergisch materiaal in ons assortiment. Deze matrassen hebben veelal een uitwasbare tijk. De tijk voorkomt dat het matras vies wordt. In veel gevallen is de tijk uit te wassen op maximaal 40 graden. Dit soort specifieke informatie vind je meestal terug in de uitgebreide productbeschrijvingen bij de Babypark matrassen op onze webshop.

Lees meer...

Kindermatras van Babypark heeft meerdere lagen

Sommige Babypark matrassen bestaan uit twee lagen. De duurzame toplaag reageert op de lichaamswarmte van je kind. Deze laag voorkomt ook drukpunten op de ruggengraat en het achterhoofdje. De laag onder de toplaag heeft extra luchtkanalen. Deze zorgen ervoor dat de warmte goed wordt afgevoerd. Een dergelijk kindermatras van Babypark is heel comfortabel en veilig voor je kind.

Een juiste formaat peuter matras of kinder matras

Onze Babypark matrassen zijn verkrijgbaar in allerlei formaten. Sommige Babypark matrassen voor de kinderkamer zijn verkrijgbaar in meerdere formaten, bijvoorbeeld 60 x 120 cm, 70 x 140 en 70 x 150 cm. Dit zijn vrij standaard afmetingen. Deze matrassen passen in de meeste wiegjes, ledikantjes en peuterbedjes. Wij verkopen ook eenpersoonsmatrassen voor een tiener. Een eenpersoonsmatras van Babypark is meestal 90 x 200 cm. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een peuter matras van Babypark of een Babypark kindermatras online via onze webshop. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij contact met je op om een leverdatum af te spreken. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Matras Celsius Medical 70 x 150 cm Tijk Wit

  Matras Celsius Medical zorgt voor een optimale drukverdeling en slaapcomfort, zodat je baby zich goed kan ontspannen. Het matras reageert op lichaamswarmte en voorkomt drukpunten op de rug en het achterhoofd.
  265,-
 • Quick view

  Babypark Junior Matras 90 x 200 cm

  Het Babypark Junior Matras 90 x 200 cm heeft een tijk van tencel en is gevuld met verschillende lagen koudschuim en vering. Hierdoor wordt je kindje perfect ondersteund. Dat zal lekker slapen!

  269,-

  259,99

 • Quick view

  Babypark Junior de Luxe Matras 120 x 200 cm

  Het Junior de Luxe Matras 90 x 200 cm heeft een wasbaar tijk van tencel en een koudschuim binnenzijde van vijf comfortzones met cilindrische veringen waardoor je kind overal optimaal ondersteund wordt.

  419,-

  409,99

 • Quick view

  Babypark Junior Matras 120 x 200 cm

  Het Babypark Junior Matras 120 x 200 cm heeft een tijk van tencel en is gevuld met verschillende lagen koudschuim en vering. Hierdoor wordt je kindje perfect ondersteund. Dat zal lekker slapen!

  359,-

  349,99

 • Quick view

  Babypark Junior Matras 70 x 150 cm

  Het Junior Matras 70 x 150 cm heeft een tijk van tencel en is gevuld met verschillende lagen koudschuim en vering. Hierdoor wordt je kindje perfect ondersteund. Dat zal lekker slapen!

  189,-

  179,99

 • Quick view

  Babypark Pocket Comfort Matras 120 x 200 cm

  Het Babypark Pocket Comfort Matras 120 x 200 cm biedt extra veel ondersteuning door de veringen en de zeven comfort zones. Het tijk van het matras is gemaakt van polyester voor optimale vocht- en warmteregulering.

  265,-

  249,99

 • Quick view

  Babypark Junior de Luxe Matras 90 x 200 cm

  Het Junior de Luxe Matras 90 x 200 cm heeft een wasbaar tijk van tencel en een koudschuim binnenzijde van vijf comfortzones met cilindrische veringen waardoor je kind overal optimaal ondersteund wordt.

  329,-

  309,99

 • Quick view

  Babypark Calipore Tencel 3D Matras 70 x 140 cm

  Het Babypark Calipore Tencel 3D Matras 70 x 140 cm is luchtdoorlatend en vochtregulerend. Bovendien is het matras heel eenvoudig te reinigen. De open structuur van dit matras zorgt voor een optimale doorademing.
  129,-
 • Quick view

  Babypark Calipore Tencel 3D Matras 70 x 150 cm

  Het Babypark Calipore Tencel 3D Matras 70 x 150 cm is luchtdoorlatend en vochtregulerend. Bovendien is het matras heel eenvoudig te reinigen. De open structuur van dit matras zorgt voor een optimale doorademing.
  139,-
9 Resultaten
Trustpilot