Europe Baby Matrassen Kinderkamer

Europe Baby matrassen voor de kinderkamer voelen heel comfortabel aan. Vaak heeft een Europe Baby peutermatras of baby matras een tijk. Deze tijk is afneembaar en uitwasbaar in de wasmachine. Een tijk voorkomt zoveel mogelijk dat het matras vies wordt, mocht er een ongelukje gebeuren. Sommige Europe Baby matrassen voor de kinderkamer hebben zowel een katoenen als een polyether tijk. Verder heeft een Europe Baby kindermatras of ledikant matras een optimale luchtcirculatie. Zo blijft het matras hygiënisch.

Lees meer...

Een antiallergisch baby matras van Europe Baby

In veel gevallen is een peutermatras of baby matras van Europe Baby ook antiallergisch. Het matras voorkomt zoveel mogelijk een allergische reactie bij je kindje, mocht het last hebben van een huisstofmijtallergie. Dit soort specifieke informatie vind je meestal terug in de uitgebreide productbeschrijving van het desbetreffende matras.

Over Europe Baby

Van het merk Europe Baby verkopen wij allerlei meubels voor kinderen. Met Europe Baby meubels kun je gerust een hele kinderkamer inrichten. In ons assortiment vind je onder meer bedden, bedbanken, ledikanten, linnenkasten, nachtkastjes, commodes, bureaus en wandrekken. Daarnaast verkopen wij ook Europe Baby traphekjes en boxen. Onze Europe Baby meubels zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen. Sommige boxen, commodes en kasten zijn uitgevoerd in een landelijke stijl. De laden van deze meubels zijn van riet of rotan. Andere Europe Baby meubels zien er juist heel stoer en rechttoe rechtaan uit. Het is maar net waar je van houdt. Het is de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van Europe Baby te bekijken! Wacht niet langer en bestel vandaag nog een comfortabel en veilig Europe Baby peutermatras of baby matras online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van een aantrekkelijk bezorgservice. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een leverdatum af te spreken. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Matras Briljant Binnenvering 70 x 150 cm

  Het Matras Briljant Binnenvering 70 x 150 cm is comfortabel voor je kindje. Het matras is afgedekt met een polyether en een katoenen tijk en biedt optimale ventilatie. Gemaakt van anti-allergische materialen.

  99,-

  89,99

 • Quick view

  Matras Briljant Binnenvering 70 x 140 cm

  Het Matras Briljant Binnenvering 70 x 140 cm is comfortabel voor je kindje. Het matras is afgedekt met een polyether en een katoenen tijk en biedt optimale ventilatie. Gemaakt van anti-allergische materialen.

  89,-

  84,99

2 Resultaten
Trustpilot