Flexa Matrassen Kinderkamer

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Flexa matrassen voor de kinderkamer. Veel van deze Flexa matrassen hebben hele bijzondere eigenschappen. Zo vind je in ons assortiment onder andere een Flexa meegroeimatras en een Flexa speelmatras. Kijk snel verder voor de mogelijkheden die deze Flexa matrassen voor de kinderkamer bieden!

Lees meer...

Flexa meegroeimatras of Flexa speelmatras

Een Flexa meegroeimatras is bedoeld voor een juniorbed en kan daarna verlengd worden voor een groter bed. Dit Flexa meegroeimatras bestaat uit twee stukken die aan elkaar te bevestigen zijn. Een Flexa speelmatras is leuk om op te spelen. Je kunt het bijvoorbeeld onder een Flexa hoogslaper leggen, zodat je kind op een zachte ondergrond kan spelen. Een Flexa speelmatras is meestal gevuld met schuim. Aan de buitenkant zit een afneembare huis. Deze hoes is gemaakt van katoen en is uit te wassen is in de wasmachine. Onze Flexa speelmatrassen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren die helemaal van deze tijd zijn.

Over Flexa

De naam Flexa zegt het al: Flexa producten zijn heel flexibel te gebruiken. Flexa meubels hebben vaak veel verstelopties of zijn vrijwel overal mee te combineren. Een verbeeld is een Flexa bureau dat op wieltjes staat en dus heel gemakkelijk naar allerlei plekken te rijden is, zodat je je bureau gemakkelijk ergens anders gebruikt. Dit bureau is ook in hoogte verstelbaar en heeft een kantelbaar bureaublad. Van Flexa zijn niet alleen meubels verkrijgbaar, maar ook bijpassende accessoires, zoals Flexa speelgordijnen, zitzakken en beddengoed. Bestel vandaag nog jouw gewenste Flexa matras online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen het matras zo snel mogelijk bij je thuis op het dagdeel dat jou het beste schikt. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Flexa Speelmatras

  De Flexa Speelmatras is een praktisch matras onder de hoogslapers van dit merk. Het beschikt over een schuim vulling waardoor het spelen comfortabel is. De hoes is wasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 70,-

  Special Price 69,-

 • Quick view

  Flexa Meegroei PU-Schuimmatras

  Het Flexa Meegroei PU-Schuimmatras is ontworpen voor het Flexa White Bed Uitschuifbaar. Het past precies in het juniorbed en als het bed groeit past het precies door middel van een extra stuk matras.
  179,-
2 Resultaten