Life Time Matrassen Kinderkamer

Een goed matras is heel belangrijk, ook voor je kind. Goed kunnen slapen is immers heel belangrijk. Life Time matrassen voor de kinderkamer geven je kind een groot comfort. Sommige matrassen zijn gemaakt van polyetherschuim en zorgen voor een extra goede lichaamsondersteuning. Onze Life Time matrassen zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen, meestal 120 x 200 cm, 90 x 200 of 90 x 190 cm. Ons aanbod kan elk keer weer variëren. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod Life Time matrassen voor de kinderkamer aan.

Lees meer...

Een hygiënisch, antiallergeen matras van Life Time

Soms is een matras van Life Time voorzien van een hoogwaardige, gewatteerde hoes met antiallergene eigenschappen. De hoes is afneembaar. Aan de hoes zit een driezijdige rits. De matrashoes is gemaakt van materialen die zo gezond mogelijk zijn voor je kind. De hoes is getest op verkeerde stoffen en heeft een speciale behandeling ondergaan, waardoor het materiaal bacteriën en huisstofmijt afstoot.

Over Life Time

Bij ons kun je niet alleen terecht voor een Life Time matras, maar ook voor kindermeubels en accessoires van Life Time. Onze Life Time hoogslapers, halfhoogslapers, boomhutbedden en kajuitbedden zijn een echte aanrader! Life Time maakt producten met respect voor het milieu. Zo gebruikt Life Time hout uit duurzame bosbouw. Voor iedere gekapte boom wordt weer anderhalve boom geplant. De afwerking gebeurt met milieuvriendelijke lakken en beitsen op waterbasis. Dankzij het milieuvriendelijke beleid ontving Life Time een aantal jaren geleden de Life Time Green Green Environmental Award. Het life Time matras van jouw wensen bestel je snel en eenvoudig online via Babypark.nl. Je krijgt je bestelling zo snel mogelijk thuisbezorgd op het dagdeel dat jou het beste schikt. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij contact met je op voor een leverafspraak.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Matras 5-zone Comfortschuim 90 x 200 cm

  LIFETIME Kidsrooms Matras 5-zone Comfortschuim 90 x 200 cm bestaat uit een kern van 5-zones polyetherschuim, wat een goede lichaamsondersteuning geeft. Het matras is getest op verkeerde stoffen.
  242,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Matras 5-zone Comfortschuim 120 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Matras 5-zone Comfortschuim 120 x 200 cm bestaat uit een kern van 5-zones polyetherschuim wat een goede lichaamsondersteuning geeft. Het matras is getest op verkeerde stoffen.
  363,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Matras -7-zone Koudschuim 90 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Matras -7-zone Koudschuim 90 x 200 cm bestaat uit een kern van 7-zones koudschuim wat een goede lichaamsondersteuning geeft. Het matras is getest op verkeerde stoffen.

  309,-

  293,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Matras Basis 90 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Matras Basis 90 x 200 cm is speciaal ontworpen als speelmatras van LIFETIME Kidsrooms. Voorzien van een katoenen hoes die uitwasbaar is. LIFETIME Kidsrooms heeft verschillende themahoezen die er precies om heen passen.
  174,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bedverkleiner / Vouwmatras

  Het LIFETIME Kidsrooms Bedverkleiner / Vouwmatras is speciaal ontworpen voor het bovenste gedeelte van avonturenbed. Het matras kan als bedverkleiner en speelmatras gebruikt worden.

  146,-

  141,-

 • Quick view

  Life Time Matras 5-zone Comfortschuim 90 x 190 cm

  Het Life Time Matras 5-zone Comfortschuim 90 x 190 cm bestaat uit een kern van 5-zones polyetherschuim, wat een goede lichaamsondersteuning geeft. Het matras is getest op verkeerde stoffen.
  242,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Play Tower Matras Antraciet

  De LIFETIME Kidsrooms Play Tower Matras Antraciet is een praktisch koudschuim matras wat precies past in de Play Tower van Life Time waardoor je kindje lekker comfortabel kan spelen. De hoes is afneembaar en wasbaar.
  132,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Latex Combi Matras 90 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Latex Combi Matras 90 x 200 cm biedt het lichaam goede ondersteuning en absorbeert de bewegingen wat zorgt voor een goede nachtrust. Met afneembaar tijk wat wasbaar is in de wasmachine.
  401,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Natuurlatex Matras 90 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Natuurlatex Matras 90 x 200 cm beschikt over een kern van natuurlatex. De hoes hiervan is afritsbaar waardoor het in de wasmachine gewassen kan worden. Een matras wat lang mee gaat en lekker comfortabel ligt.

  617,-

  584,-

9 Resultaten