Manis-h Matrassen Kinderkamer

Op deze pagina tref je ons complete assortiment Manis-h matrassen voor de kinderkamer aan. Sommige matrassen zijn bedoeld voor de Manis-h sofamodule. Alle Manis-h matrassen voelen heel comfortabel aan en zijn van goede kwaliteit.

Lees meer...

Manis-h matras voor sofamodule

Een Manis-h sofamodule is gemaakt om onder een Manis-h hoogslaper neer te zetten. De sofamodule bestaat uit een zitgedeelte met daaronder een lade. Om de sofamodule groter te maken, kun je de lade eruit trekken. Voor deze sofamodule is een speciaal Manis-h matras verkrijgbaar. Met dit Manis-h matras is de sofamodule helemaal compleet. Als de sofamodule helemaal uitgeschoven is, past het uitgeklapte matras hier precies op. Schuif je de sofamodule niet helemaal uit, dan kun je het matras van Manis-h eerst dubbelklappen en dan op de sofamodule leggen.

Over Manis-h

Manis-h is een Deens merk van mooi en kwalitatief goede meubels voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 14 jaar. De Scandinavische designs van Manis-h komen heel sfeervol over. Manis-h speelt in op de rijke fantasiewereld van kinderen. De Manis-h boekenkasten en andere meubels variëren in kleur en stijl. Het is de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van Manis-h te bekijken. Hier vind je meestal ook items die jouw Manis-h matras helemaal compleet maken, zoals een Manis-h sofamodule. Verder vind je in onze webshop en Manis-h vrijwel alle meubels en accessoires die je nodig hebt om een kinderkamer in te richten. Jouw gewenste matras van Manis-h is online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij vinden het belangrijk dat jij meteen van je aankoop kunt genieten. Jouw bestelde Manis-h matras bezorgen wij dan ook zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste schikt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Manis-h Matras Sofamodule

    Manis-h Matras is speciaal gemaakt voor de sofamodule van Manis-h. Het past precies als de inschoven of uitgeschoven is. Onmisbaar bij de sofamodule en zit zeer comfortabel.
    189,-
1 Resultaten
Trustpilot