Puck matrassen kinderkamer

Een Puck matras geeft je kind optimaal comfort. Puck matrassen voor de kinderkamer zijn in veel gevallen gemaakt van polyether. Matrassen voor een peuterbed zijn meestal 10 cm dik; matrassen voor een eenpersoonsbed 12 cm. Onze Puck matrassen voor de kinderkamer zijn verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs.

Lees meer...

Puck kinderkamer matras in allerlei afmetingen

De matrassen zijn verkrijgbaar in verscheidene afmetingen. Een Puck kinderkamer matras van 90 x 200 cm is geschikt voor een eenpersoonsbed. Kleinere Puck kinderkamer matrassen zijn bedoeld voor een juniorbed of peuterbed. Op deze pagina tref je ons complete assortiment Puck matrassen voor de kinderkamer aan. Kijk welk matras passend is voor het bedje van je kind!

Over Puck

Naast Puck matrassen voor de kinderkamer, verkopen wij onder meer kinderboxen, kinderstoelen, kinderwagens, autostoelen, traphekjes en matrassen van Puck. Al deze artikelen hebben geen onnodige functies waar je toch niets aan hebt. Hierdoor zijn Puck artikelen scherp geprijsd. Verder zijn de meubels, accessoires en kinderwagens heel gebruiksvriendelijk. Puck kinderwagens zijn van alle gemakken voorzien. Deze kinderwagens zijn gemakkelijk met één hand te bedienen en kunnen aangepast worden aan de wensen van jou en je kindje. Van Puck zijn soms buggy’s verkrijgbaar die te verstellen zijn tot tweelingbuggy. Een Puck matras voor de kinderkamer en andere Puck artikelen zijn online te bestellen via onze webshop. Bij je aankoop profiteer je van de Laagste Prijsgarantie en een snelle levering. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het bestelde Puck matras voor de kinderkamer jou zo snel mogelijk bereikt. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een leverdatum af te spreken.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Puck Moonlight Matras 90 x 200 cm

  De Puck Moonlight Matras 90 x 200 cm is een polyether matras. Dit matras is geschikt voor een 1-persoonsbed van 90 x 200 cm.

  79,-

  69,99

 • Quick view

  Puck Moonlight Matras 70 x 150 cm

  Het Puck Moonlight Matras 70 x 150 cm is gemaakt van polyether en is geschikt voor een juniorbed. Het matras voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en heeft een dikte van 10 cm. Je kindje zal er heerlijk op slapen!

  50,-

  44,99

 • Quick view

  Puck Moonlight Matras 70 x 140 cm

  Het Puck Moonlight Matras 70 x 140 cm is gemaakt van polyether en is geschikt voor een 70 x 140 ledikant. Het matras voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en heeft een dikte van 10 cm. Je kindje zal er heerlijk op slapen!

  45,-

  39,99

 • Quick view

  Puck Koudschuim Tencel Matras 70 x 140 cm

  Op dit Puck Koudschuim Tencel Matras 70 x 140 cm zal je kindje comfortabel liggen in het 70 x 140 cm ledikant. Het matras is anti allergisch, beschikt over een matrasdikte van 8 cm en voldoet aan de veiligheidsnorm.

  89,-

  79,99

 • Quick view

  Puck Koudschuim Tencel Matras 70 x 150 cm

  Op dit Puck Koudschuim Tencel Matras 70 x 150 cm zal je kindje comfortabel liggen in het 70 x 150 cm ledikant. Het matras is anti allergisch, beschikt over een matrasdikte van 10 cm en voldoet aan de veiligheidsnorm.

  95,-

  84,99

5 Resultaten
Trustpilot